Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32774) Dryman válasza SyMbioTe (#32773) üzenetére


Dryman
aktív tag

Srácok!
Van az utcánkban egy szutyok kis nissan micra...valaki odajött vele a múlt héten, aztán jól ott is hagyta ezt a piros kis tetűt a Lázár Vilmos és a Somogyi Béla sarkán.
Mivel a riasztója egy utólagosan beszerelt szarság, állandóan riaszt, még akkor is mikor a nyest felugrik rá éjszaka...aztán szépen lemerül odáig, hogy ez a riasztó állandóra bekapcsol és szirénázig úgy 2-3 napig egyre halkulva.....
Szóltam a közterületeseknek, mondták rendőrségre kell...szóltam oda is, mondták ha van telefonszám akkor megkeresik a tulajt....becsületükre váljék, kétszer jártak a helyszínen és meggyőződtek róla, hogy még mindig szól a riasztó..Írtam egy cifrát a kocsi tulajának, ráragasztva a szélvédőre....semmi...a riasztó addig szólt míg lemerült teljesen az akku....
mindenki megnyugodott a környéken, tegnap viszont eltűnt a papír amit írtam, közben az a ßaszottarcu tulaj ott járt és feltöltötte az akkuját ennek a kis dögnek, ma délutántól megint szól ez az idegtépő vijjogás!
Szívem szerint vennék egy csákányt és beleverném a motorháztetőbe, (önnek egy új szöveges üzenete érkezett) gyanánt....de sajnos nem tehetem!
Lenne valakinek benfentes ismerőse a rendőrségen, hogy kideríthessük rendszám alapján kié ez a szarkupac???
Ha holnapig nem változik a helyzet, akkor kérném 3-4 markos ember segítségét és kihuzzuk a kereszteződésbe, onnan már csak el kell vinniük a közterületeseknek!
Bezzeg ezek a kurva UFÓK mindenütt ott vannak, ilyenkor meg nem tehet semmit mert szabályosan parkol....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.