Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Szerintem új kellene. Faternak cégbe. Szerintem számlával. Illetve majd' elfelejtettem - ha laptop akkor fontos neki a numerikus billentyűzet. (Bár a legutóbbi 'beszerzés' óta rájött hogy létezik usb numerikus bill. de azért mégis hasznos ha eleve ott van és nem kell külön dugdosni.)
Szerintem ha használtan van számlás és annyira jó ajánlat akkor megérdeklődöm tőle hogy megvenné-e?
-
RudyD
tag
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tippeket mindenkinek. Akkor ha nem brazos - AMD-ATI vonalon van mostanában valami amire érdemes pénzt kiadni ilyen alap irodai kategóriában? (Akár laptop akár asztali?)
@zsigee: Egen a bringák még mindig ott vannak. Igaz az aktív enyémen most fel van szerelve egy tandemrúd-csonk meg egy utánfutó csonk is... B-) próbálkozunk élni. Sajnos akkoriban (is) elég sokminden összejött és ránéztem a nakamurámra, az már szerintem bütyköldébe vagy nagyon szorgalmas szervízeshez megy. Ha még lesz rá talán vevő. Ezért nem is erőltettem a dolgot.
-
cellpeti
nagyúr
Surface is bes**art a bemutatón
de szemfülesek voltak, gondolom volt vagy 3-4-5db a pultban
-
ftc
nagyúr
Telogariztatásom:
elvittem szarul lhet hallani engem sokszor....
ez nem hw hiba... ez szoftver hiba..
biztos főzött rom
mondom nem
akkor so ka kép...
mondom egy sincs
akkor előjött tuti a navigacio....
mondom kétlem...
erre az eladó mind1: biztos szotveres hiba -
MR_Joe
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
igen, jól tudod. Nem igazán lehet a WP7eseket még "kiütni"
ftc:
kérdezd meg a WP7es topikban
-
ftc
nagyúr
Hello
Ha telenor függő a telfon akkor semmi esély, hogy mással menne?
-
okiDoki
aktív tag
-
Dryman
őstag
The best.....
[link]
-
Dryman
őstag
Talán jobb mint az eredeti
[link]
-
Speeedfire
félisten
-
MR_Joe
senior tag
Jáááj. ez a válogatás így meló után kemény volt...
Azthiszem alszom egyet...
-
Serg1966
tag
válasz
sladka_pani #9758 üzenetére
Ez hatalmas: a könnyeinket törölgettük a párommal közben és a hozzászólások is megérnek egy misét
-
sladka_pani
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Nem! De azért jó mecs volt.
Nyár hatalmas slágere ez lesz!
(Balinov előtte ülj le sztem)
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #9750 üzenetére
Gyere bátran
este én is leszek bedobhatunk egy bambit (sört)
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #9730 üzenetére
GRT. remélem mire legközelebb találkozunk nem fogsz világítani mint egy villanykörte
-
cellpeti
nagyúr
németek porba alázták a görögöket...Nationalelf
-
Serg1966
tag
Hátha valakinek megtetszik:Gigabyte 5770 1GB eladó
[link] -
cellpeti
nagyúr
5850et simán tudsz már 30 alatt venni akár garanciával is. 6850 meg legyen 32-33k.
-
Qbász
aktív tag
Üdv, Urak!
Úgy néz ki meghalt a másodrendű gépünkben a Geforce 8800 GTS 320 MB-os videokártyánk. Mivel lehetne pótolni ami ennél kicsit erősebb de nem drágább 25-30 ezer forintnál. Lehet olcsóbb is -
zsigee
aktív tag
Nekem G570 van. B950es Intellel, meg csak 2gb ddr3 ram. Jó, keveset fogyaszt, és a 2,1ghz szerintem elegendő. Irodai célokra jó, és rendszer nélkül 100k körül mozog.
Bringákról Veled beszéltünk? Ha igen, akkor bocs, elfelejtettem
, (az adott hétvége egyikünknek sem volt talán jó...) Azóta pedig tárgytalan.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #9731 üzenetére
Hehe, csak ez a csúfneve, Vicente Torns és félvezetőgyár
Egyébként igen, pont félúton van, Duna-mentén. Megyertől 25 km a munkahelyig, szóval nem annyira vészes. Sima munkás vagyok, éppen tekercselő lettem, alumíniummal, de főként rézzel, van hogy 1 kilométeressel is dolgozok, és koszos, büdös, stb...
Pénz meg éhkopp, de jobb nincs!
-
RudyD
tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Van valakinek tapasztalata a lenovo Ideapad g575GC (esetleg más hasonló brazos alapú hordozható szörny) teljesítményéről? (Ebben egy E-450 ketyeg.)
Fater egyik kiszemeltje a Metro újságban bukkant rá. (A packard bell -ről sikerül talán lebeszélnem.)
Illetve érdekelne ár hasonló asztali masinára. (Általános irodai használat. Könyvelés, adófejtés, satöbbi...)
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #9730 üzenetére
gratula, de azert ott se gyonge hw-vel dolgozol.
Nagykeszi ez Komarom meg gyor kozott feluton van? Aszittem a mecsiarreaktor valamerre feljebb, az osztrak szlovak tatar kornyeken van
-
sladka_pani
senior tag
Üdv! A héten új munkahelyem lett: nagykeszi-i atomreaktorban dolgozom tekercselőként
Reggel 8->16.30-ig, 1műszak, szóval cumi
És most van első hétvégém, remélem tudok már egy kicsit hardverrel is foglalkozni, már hiányzik az informatika
-
Balinov
titán
basszamega a WEstlife, hogy pentek du. 6-kor kell a Croke Park-ban koncertezniuk, sok hulye tini picsa miatt 3x annyi ido alatt ertem haza
-
Jelentem, Számítógép-hálózatok scored!
-
sagesz93
addikt
Köszönöm mindenkinek, nem lett olyan rossz amúgy az érettségi, itthoniaknak megfelel ennyi nekem elég
Valaki vigye el ezt az alaplapot, helybe odaadom 5000-ért, ennyit azért simán megér.. integrált radeon hd3200... -
Balinov
titán
ping
-
Balinov
titán
Joreggelt!
hogyme' nem lehet anigifet rendesen feltolteni a PH!-ra.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #9689 üzenetére
Hi All!
Nem csak Neked Bali. Én épp egy Sony DSC-W35 típusú szappantartóval kattogtam a héten Ingolstadtba, de rendben van. 2007 júliusi, eredeti piros csíkos Li-ion akku, 3,4Wh-s.
A gyári papírja szerint 192 óra, egyhuzamban. Ezt nem próbáltam, de a héten a full töltés meg sem mozdult, kb 180-200 kép után sem 7,2 mpx-ben. És 5 éves...A Stamina, az Stamina...
Az 1100D nem tudom mennyit bír, de le fogom tesztelni -
sladka_pani
senior tag
Urak!
Acer TravelMate 2413-ba keresek jól működő billentyűzetet Győr/Komárom környék átvétellel! Ez egy régi noti már, és sokféle típusban van ez, 2300 2310 2312 2410 2413 4060 4080 stb.. [link] Köszi! És minél előbb írjatok most hétvégén átvenném ha úgy van! -
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #9710 üzenetére
Én is így vagyok vele.
-
boogie84
veterán
remélem még nem vót!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest