Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz
delikvens025 #23098 üzenetére
ezt most nem értem
én sem vagyok "bányász"
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23079 üzenetére
Kocska89 et kérdezd meg, hány százalékban javít Nvidia karikat, és abban a kategóriában mennyi Ati ál meg.....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Tarill #23096 üzenetére
Másik dolog, van akinek egy ilyen is jól jönne, bár engem nem varázsolnak el... Amióta Dryman letette az első dell gépemet a padlóra (GX620) azóta csak ezeket használom. Lett egy Dell 780 SFF, és kettő Dell 755 SFF (Dryman lacitól az egyik). Jobban lenyűgöz, hogy mókolok telókat, torrent,0- 24 be megy mindegyik, a 780 as ba van egy belső 2TB os hdd, mellette kettő rack-ben még kettő, és egy kék halált sem láttam közel 1 éve. Sem lassulást, sem fura dolgot. Nekem inkább ez számít.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Tarill #23096 üzenetére
Szia. Itt irt 36e alkumentesen, aranyközépútnak. Szerintem az volt alaplapból itélve. Jól hűtött helyen, spéci házban, kemény tápokkal. Fél évet dolgoztatták a gépeket, és sztem is rályöttek hogy nem éri meg, csak ha ennél keményebb cuccal vágnak neki. De mondlyuk a gyerek már a köv hat vgás gépéröl irt, amit összerekott :S Ha minden jól megy, lessz 5 ilyen szettem, de ahhoz azkell, hogy a másik négy ember is rá jöjjön, nemsok mindenki fog 2-300.000 ezer huffot felyenként kezükbe adni, akár azonnal. Így van némi esélyem fizetés után
-
Tarill
őstag
válasz
delikvens025 #23092 üzenetére
ez bitcoin bányász gép volt... ami már nem túl jövedelmező így szabadulnak az alkatrészektől az emberek... 270x-nek mennyi darabja?
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek HP G5000-hez komplett burkolatot,-billentyűzettel
-
delikvens025
csendes tag
Meglettek az R9 270x 2GB Dual-X OC karik, másfél év garival. Továbbá egy másfél év garis, FORTRON AURUM GOLD !!!850W!!! os hibátlan, doboz táp, és egy 650W os Corsair ugyan ugy dobozos, hibátlan tápocska is. Van még 2 * 4GB DDR3 ram is, asztaliba, meg lap is, proci is, de azok még képlékenyek. Ha valakinek valami kell, jelezze, mert sztem holnap feldobálom a vaterára. Nemsoká ide is felpakolom, meg képet mindenről. Fene érti, ha valaki megvesz egy masinát közel 520.000 be, fél év mulva minek cserél még jobbra? :S
-
Mr.White
senior tag
sziasztok!
eladóvá vált a videókártyám.
[link] -
Smile8822
senior tag
-
bundilolo
tag
-
Balinov
titán
válasz
Tarill #23081 üzenetére
sladka_pani: koszi, legalabb neked elmeleti tudasod van, en mar evek ota nem kovetem a hw valtozasokat
Tarill: koszi neked is, valami hasonlora gondoltam. egy jobb lap az i5 ala, bele egy 3570K , 2x4GB ram, meg valami R9 280X esetleg 290. 240-es SSD+ 2-4TB tarhely
mennyire jo kiindulasi alap ez? Kesobb tehet bele i7-et, meg ramot, vga upgradet,stb..
ezekhez mekora tap kell? egy VX450-es gondolom keves
-
Tarill
őstag
válasz
Balinov #23077 üzenetére
egy közepes proci minimum i5, és minél jobb vga ami azt jelenti hogy amd-nél min egy r9 270X nv-nél min egy 760 gtx, ezekkel el lehet lenni még full hd-ban, de játéknak sokkal inkább a vga a fontos mint a proci(de azért abból is kell egy olyan darab ami kihajtja a vga-t) egyébként korábban kérdezted, nvidiánál a 780Ti az egymagos csúcs vga ~170e körül mozog amd-nem meg ugye aaz r9 290x 145e környékén
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #23077 üzenetére
Az a baj, hogy még nem rendelkezem ilyen high-end gamer géppel, csak az olvasottakat tudom én is átadni
FullHD-nál már besegít elég sokat a kártya is, de egyébként még mindig fontos, hogy a processzor órajele kitudja hajtani a GPU-t. Nagyjából össze kell párositani a kategóriákat, legfeljebb marad egy kis tartalék a VGA-ban, rosszabb esetben tolnád, de a kártya ennyit tud
Az én gépem most a közép gamer határokat súrolja jó esetben ha jól tudom. Mondjuk AMD-re van csak pénzem, úgyhogy eleve csak arról tudok nyilatkozni. -
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy dobozos htc one m7 32gb telefonom T-s garis.
+ lenne egy Intel Core Duo T 2400 notebook procim ès egy wi-fi kàrtyàm .
Akit èrdemel valami írjon -
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23076 üzenetére
ujabb keresztkerdes, hamar van egy szaki a topikban.
mai felsokozep/felsokategorias gepeknel mi szamit jobban FHD-ben? bika proci, dual gpu vagy egy atlag proci es egy felsokat VGA? Mondjuk egy CF-es i7-es rendszer vagy egy K-s haswell i5 egy felsokategorias GPU. FHD felbontasra, mai jatekokra.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #23074 üzenetére
koszi Mester, mi most a zoldeknel meg AMD-nel a high end? 1GPU-s megoldasban?
-
Balinov
titán
válasz
delikvens025 #23071 üzenetére
nem kovetem a hw-ket ugy 2-3 eve mar, ez milyen kategorianak felel meg? kozep? felso kozep? felso? gémer?
-
Weaver
senior tag
válasz
delikvens025 #23071 üzenetére
na igen, amit először írtál 35-38000 az elég baráti lett volna.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
delikvens025 #23065 üzenetére
Radeon R9 270X 2G DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION ek beérve, láttam, kb 43-45 be az összes mind jégen van, igy 40 be vihetők. Csere érdekel, 6 ból már csak 4 játszik....
-
viktor82
őstag
Nekem is lenne egy
Gigabyte P35 DS3+Q6600+2x2GB A-data 800mhz esetleg ,ha valakit érdekelne! -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #23067 üzenetére
PÜ.
-
jamba
aktív tag
válasz
memphis221 #23066 üzenetére
Mester
2X2GB Corsair XMS2 800mhz lenne esetleg
-
sladka_pani
senior tag
Üdv! Nekem pedig még mindig eladó lenne a PCI-E-s VGA kari: AMD HD3450 512MB. 2000ért hirdettem, de tudjátok mit? Alkudjatok még ebből is, csak vigyétek
-
memphis221
tag
Hahó urak
Még mindig keresek DDR2 2x2gb 800mhz ramot ( APACER ) márkájut! De ha másfajta van akkor azzal mit kell csinálni hogy fussanak párban? Üdvmemphis22
-
jack982
aktív tag
van egy eladó gépem, link
-
delikvens025
csendes tag
válasz
sladka_pani #23060 üzenetére
Meg nemtudom mennyire kellene egy 850W os Fortron Gold táp, és egy 650 es Corsair, elég vad összeget kell beletenni, procira, ramokra, ssd-k re már lenne vevő, csak a hat kari, alaplap, meg a tápok nemtudom mikor kelnének el....
-
delikvens025
csendes tag
válasz
Bár ahogy látom, aki keres, már 40 nek is örülne.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
annyit sztem is megérnek, jobb féle, másfél év gari van mind a hatra...
-
sladka_pani
senior tag
válasz
delikvens025 #23059 üzenetére
Legfeljebb 35K!!! Nem rég vettem egy 280X 3GB Dual X-et újonnan 60-ért.
-
delikvens025
csendes tag
válasz
stairmaster #23058 üzenetére
kb 35-38 ba kellene hogy elmenjenek.....
-
stairmaster
tag
válasz
delikvens025 #23057 üzenetére
Szerintem ártól függ minden...
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Szerintetek ebben a kariban mekkora eladhatóságra a fantázia: Radeon R9 270X 2G DUAL-X WITH BOOST & OC VERSION ? Ha minden jol megy, este lessz belőle 6 darab, ha hajlandó hamar visszairni az eladó, és még nem vette meg más....
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek nincs elfekvőben egy MacBook Pro Akkuja? 2006-2009 nem unibody széria
-
G@ben
addikt
Eladó Western Digital Blue 500GB winchester! 100/99-es, mint már írtam, a kábel hibája miatt van rajta egy darab bad sector, ami nem úgy tűnik, mintha terjedni akarna. Ára 7000 jó magyar forint!
-
golya32
senior tag
Kell valakinek tartalék telónak zte kiss t-s teló?
-
G@ben
addikt
Gyors kérdés: vettem ma egy vinyót, amit leformáztam, de gyorsformázással NTFS-re, mert a lassúval marha sokáig tartott volna, meg RAW fájlrendszert akart a gépre tenni. Mivel még soha nem csináltam gyorsformázást, kérdezném, hogy az úgy jó-e. Nem szeretnék emiatt adatot veszíteni. Igen, utánaolvastam, leírták, hogy mi a különbség, de attól tartok, nem igazán értem, mert annyira részletesen nem írták le.
-
Smile8822
senior tag
+ lenne egy Htc one ( M7 ) 32gb telefonom Tmobilos dobozos.
Karc és kopás mentes még 1 hónap garanciával.
Cserébe iphone 5 érdekel.
Vagy KP de inkább csere
Akit érdekel írjon . -
Borokafa
őstag
Sziasztok!
A múltkor kerestetek CD-DVD-t....lenne egy-egy 25-ös henger CD és DVD feleslegben. Verbatim és TDK -
Jazzos
őstag
AM2+ lapja valakinek eladó? De nagyon 100%-os legyen.
-
Tarill
őstag
válasz
Dryman #23039 üzenetére
őőő olyan ventijeim vannak amik sima molex csatisak
az procihűtőmön van egy 3 pines amit az alaplapra dugok de az fix fordulatú :/ és annak kéne egy tesó ami azért állítható legyen
más: egy fix fordulatú 3 pines ventinek hiába akarok alaplapon keresztül más fordulatot adni az nem reagál rá semmit mi? mondjuk asrock extreme tunerben?
-
Dryman
őstag
válasz
Tarill #23038 üzenetére
Igen van, azt hiszem thermaltake és gyárilag egy 3 erű kábel jön ki róla pluszban, amin egy kis potméterrel lehet állítani a fordulatot.
Vagy ha van már egy meglévő ventid, akkor tudok hozzá adni zalman fordulatszám szabályzót....
-ha viszont arra gondolsz hogy a venti 4 erű kábellel és 4 pines csatival rendelkezzen amit egy alaplapi 4 pines venticsatlakozóra szeretnél rádugni...na ilyenem nincs -
Tarill
őstag
lenne valakinek 2 db de legalább egy 12-es ventije ami szabályozható fordulatú? valami jobb minőségű
-
boogie84
veterán
-
delikvens025
csendes tag
válasz
golya32 #22996 üzenetére
Lassan meglessz az utód. Galant 2.5 V6 a lányé lessz, magamnak meg találtam egy VR4 es kiadást osztrákiábol. 2.5 V6 sedan, 280 HP, twin turbo, csak nem akarják oda adni 7.000 euro alatt. Arra még reg adó... Egy próbakört elvitt a bécsi gazda, utánna egyenesbe egyet (enyémbe Kick-Down rendszer van, rajt program, és lekalapált) csapattunk egymás mellett. Félelmetes. Itthol a Bmw 7 es sorozatát adják már annyiba, amiket a hozzá nem értők meg is vesznek. Tudom hogy a BMW nem minőség, és kramancokat ad kb Lexus áron, de a bolondok szeretik... Lassan neve csak a szemétnek van... Kb mint takaróbol a Zaren... Vedd meg, fasza, drága, és hopp a neten keresgélve feleszmélsz hogy 2 agysejtedet gajra rakva átvertünk
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Csak holnapig 60k ért vihető egy 3 hónapos iphone 4s 8gb os T -s full dobozos fehér színű telefon.
Akit érdekel írjon -
golya32
senior tag
Van alkatrész samsung 5230 és zte kis plus mindkettőn kijelző halott.
Valakit érdekel? -
Smile8822
senior tag
Üdv.
Vennék netezős notit 10k ig.
Ami lényeg hogy hibátlanul Menyen.
Ajándékba lenne egy ismerősömnek és fontos hogy tényleg működjön normálisan mert ahol ő lakik nem igen van pc boltazért lényeg a stabilitás.
Nem kell erőgép inkább facebookos gép -
xcel2000
aktív tag
Eladó!
HP DC5100
Intel pentium D 3.20 Ghz
1GB DDR2 800Mhz (3 slot szabad)
160 GB SATAII 100/98%
300W HP(mittudomén milyen gyári vacak)
1 DVD Rom...
1 DVD RW...Árakat PÜ-ben.
-
-
xcel2000
aktív tag
Hiiii!!
SOOOOOSSS be kellene egy x10 mini pro szalagkábel vagy egy müködö érintő!!!
PÜ be részletek!!
PLSSSSS!!!! -
sladka_pani
senior tag
Üdv urak! Valakinek esetleg a világon legolcsóbban adott PCI-E VGA-ja?
Asus Radeon HD3450 512MB DDR2 LP (adom a normál hátlapot is). Nem erőmű, de van rajta HDMI, FullHD filmek 2 magos proci mellett röccenés nélkül mennek, alacsony grafikán Need For Speedezni is lehet, és mindezt hangtalanul, mert passzív hűtésű. HTPC-ben szolgált, de most már lecserélném! És akkor az ára? Nem fogod elhinni, KÉTEZER FORINT!!! Vigyétek! -
Dryman
őstag
Van egy Intel gyártmányú GD31PR (g31 chipsetes) microatx lap és egy E7300 proci eladósorban!
érdeklődés privátban...hátha most kellene ilyesmi valakinek!mellesleg ez is eladó: Asrock 775i65G és benne egy Pentium D 945 procival
és még egy ritkaság: MSI K8N Neo4 Platinum Socket 939-es hibátlan alaplap.
benne egy 3200+ Sempron processzorral és 4x512MB DDR1/400MHz rammal. Zalman CNPS 7700-AlCu processzor-hűtővelhűtővel! -
Borokafa
őstag
Sziasztok, lenne egy GF9600GT 512MB 256 bites vga eladó
-
Balinov
titán
acer akksis kerdesre valami muszaki szaki? meg szabad az ilyen olcso utangyartott toltoket venni?
-
Jazzos
őstag
iMac-et javít valaki? Egy 27"-os fostalicskáról van szó.
-
Tarill
őstag
ki tud 3d-ben nyomtatni?
és milyen horror áron?
(valami műanyagot)
-
MR_Joe
senior tag
válasz
MR_Joe #23014 üzenetére
Némi telefonálgatás után kiderült, hogy nekem van igazam, a jogsit tényleg 10 évre állítanák ki, csak valamiért elb*ták. Kérjek új orvosi igazolást és okmánycserét (hopp 10 rugó, ha megáll annyiban) és a következő majd annyira fog szólni... igaz ők cseszték el, de én fizessek... gratulálok. Igazi magyar ügymenet, ilyen fa*a az egész állam. Lehidaltam.
-
MR_Joe
senior tag
Basszus... most voltam ocsmányirodában, és kiderült, hogy egy éve lejárt a jogsim...
A szép az, hogy 2006-ban állították ki (motoros jogsit akkor szereztem) és 2013-ban lejárt, mind az A mind a B kategóriám... úgy tudtam, a jogsit 10 évre állítják ki nem 7 évre..
A szép, hogy személyiként 10 évig érvényes...
Lesz egy szép menetem azthiszem, mert valami nem kerek -
Balinov
titán
sracok, Aspire 5920-hoz (c2d, vista HP) mennyire valoszinu, hogy vagy egy HP Pavilion DV6, vagy egy Dell Latitude vagy egy Toshiba L350D toltoje jo lesz? hoztak egyet takaritasra, de a toltot elkevertek...
-
golya32
senior tag
Hogyan lehet jobb kormányos autót forgalomba helyezni Mo-n?
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek egy netes félkonf? P4i45GV lap, valami 2,8-as cerka d-vel, 512+256mb rammal, meg dvd íróval. Hátlapja van. Egyéb nincs. 3,5k-ért vihető
-
Kis Joe
senior tag
Ping nyúl! PÜ ment!
-
boogie84
veterán
Valahol Győrben kapok ilyesmit? Természetesen amit küldtek annak az átmérője egy szilikon cső méretére passzol, ami nyúlik, nem pedig a már korábban megrendelt levegőcsőhöz .
-
Fricó
aktív tag
Eladó cuccok Győrben: mobil, tablet, lcd tv, parfümök. [link]
-
Borokafa
őstag
válasz
atos19881101 #23000 üzenetére
A szívó benzinesre gondoltam, annál nem igen van egyszerűbb és megbízhatóbb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Witcher topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest