Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48238) zsigee válasza cellpeti (#48230) üzenetére


zsigee
tag

Az AX200-at konkrétan nem ismerem, ezt most leszögezném. És én is írtam, hogy a fujiék jó masinákat készítettek-készítenek.
2007ben én is Fujit akartam venni, akkor amit kinéztem A****valami, nem emlékszem, 40k lett volna. Akkor az nem egy drága kategória volt, inkább az elérhető az embereknek. Ami ennél olcsóbb volt az elég gagyika volt.
Azt mondta a boltban a csávó, mutatna egy jobbat 6k-val több, de a minőség érezhető. Ez lett a Sony w35. Néztük a képet az lcd-n, stb, ki lett próbálva, hát lehet megkövezel, de a fujinak olyan zajos sz@r képe volt, hogy nem volt kérdés... pedig elvileg többet tudott.
És még az akksikat is meg kellett volna venni külön...
Szóval nálam a Fuji itt véget is ért, ha gépet veszek újra, az vagy Sony, vagy Olympus lesz, esetleg Samsung. Komolyabbra pedig nincs szükségem, ezért nem fogok 100ezreket ilyesmire költeni. A 40k pedig egy fényképezőgépért egyáltalán nem sok, egy normális kompakt gépet lehet érte kapni! Bár igaz 15ért a teszkóban van technika gép, 15mpx-lel...
A vásárlási lehetőségekbe pedig ne menjünk bele, mert felesleges. Mindenki saját maga döntse el, mennyit költ bizonyos dolgokra.

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.