Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Estét
-
Pot Gelt Napt!
-
Jazzos
őstag
válasz
knifemaster #7093 üzenetére
Úgy néz ki nem, hárman lettünk volna. Nem tudom hol van a felsőoktatásbeli naplopós szekció, pedig ők biztos jöttek volna...
-
ftc
nagyúr
canon a540 eladóóóóóóóóóó
-
Speeedfire
félisten
válasz
knifemaster #7095 üzenetére
addig jártuk a belvárost amíg nem találtunk egyet!
-
knifemaster
tag
válasz
Speeedfire #7094 üzenetére
Ahol lehet vizipipát venni,bahia meg ilyesmik,vagy plázában van még egy dohánybolt...
-
Speeedfire
félisten
válasz
knifemaster #7092 üzenetére
hát! igazából csak a normál vizipipa faszén lenne jó!
-
knifemaster
tag
válasz
Speeedfire #7090 üzenetére
Ha faszén kell akkor grillezős faszén nem jó? Vagy ezt izesítik?
Tesco és társai... -
SoPunk
csendes tag
Hali!
Nem tud valaki valamilyen traffik-ot vagy tabak-ot a belvárosban ahol lehet faszenet kapni vizipipához??? pls egy diák élete múlik most ezen -
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
érdeklődnék h van-e valaki aki "jártas" a dohányárúkban! Érdekelne h hol lehet győrben vizipipához faszenet venni! -
Dorien
veterán
-
Jazzos
őstag
Zalmanó VF700 AlCu 2000-ért eladó AlCu nélkül.
-
Jazzos
őstag
válasz
knifemaster #7080 üzenetére
Hé Bicsakmaxi, te jönnél este, ha mennénk?
-
Balinov
titán
válasz
én akkor se kapkodok. lemegyek 5 perccel előbb a kocsihoz és szépen letakarítom.
s 1 vicc:
-Melyik a legfurcsább "állat" a világon?
-???
-A hámester..
-Dehá mé?
-Esete sört iszik,oszt reggel havat hány.. -
G@ben
addikt
válasz
-
ftc
nagyúr
elég volt a mai napbol
-
Flow
senior tag
Most éppen nincs időm visszaírni, de nagyrészt egyet értek. Viszont ami késik, nem múlik. Addig is (sírva) vigadjunk.
-
Balinov
titán
nekem ma nj a darts
-
Jazzos
őstag
Eme mély társadalmi letargia közepén érdeklődnél, ki jönne el este dobni egyet? Fuvart vállalom, Dry is jönne, meg Knife is. Csak attól függ, lesz-e szabad pálya ahol múltkor voltunk.
-
helkis
veterán
mikor 89-ben végetért a rendszer, a köztársaság kikiáltása elött behívták még a párttagokat vagy aki számított egy utolsó gyűlésre, ahol elmondták, hogy lehet most nagyot kaszálni. hogy kell szarért hugyért megvenni bármit, ami később mocskosdrágán el lehet adni vagy vállalkozást lehet indítani belőle.. pl 100k-volt egy komplett fröccsöntőüzem, tele anyaggal, még ma is abból dolgoznak tamási-fele! a kisemberek ki lettek semmizve. ill az oktatási rendszer nem az életre tanítja ma sem a népet. hanem, csak munkát a tanároknak..
igen nehéz kezdet volt, és sajnos a nincsből kellett valamit csinálni gyorsan, hogy legyen mit enni, ezért elkezdtek privatizálni mindent ész nélkül ugyebár. a nyugati jött, látta hogy okos magyarok dolgoznak világszinvonalon pl félvezetőiparban elektonikában gyorsan megvette majd tönkretette később ne jelentsen konkurenciát, vagy nagyduzzogva éhbérért foglalkoztatta ugyanazokat akik eddig ott dolgoztak, sőt ha belegondolsz ott van az audi, vagy a lite-on ugyanezzel a mentalítással, akkora adókedvezményeket kapnak (a te meg az én zsebemből) hogy szinte ingyen van a munkaerő, csak közben forog a lé.. de ne gondoljuk azt hogy majd egy világcégnek megesik a szive a magyarokon és fizetéstemel, hipp-hopp, vagy hogy nem menne tovább egy országgal ha nem érné meg? ez a kizsákmányolás tipikus esete! magyarország nem más jelenleg mint egy vámmentesen elérhető, rabszolgásított gazdasági gyarmat!!
(még a kürt kft-ről tudom, hogy 100%-ban magyar, ők is jól csinálják!)
ha akik az elején beültek a parlamenti székekbe, a saját érdekeiket félretéve az ország érdekeit helyezték volna előtérbe (a többi lehet innen tanulta?), akkor az állami vállalatokat átalakíthatták volna világpiacon is helytálló "MO.rt"-vé, vagy a dolgozók megvehették volna elővásárlási joggal vagy mittudomén.. vagy kellett volna ilyen opciót hagyni a privatizálási szerződések apróbetüs részében.. ilyen szempontból a kinaiak most nagyon jól csinálják otthon a dolgaikat, be is van szarva amerikától kezdve mindenki, úgy nyalnak befele kínának, hogy 18-as karika van a vámon.. hamarosan akkora gazdasági változások lesznek szvsz, hogy jobb ha mi is odatartjuk a nyelvünket!
szerk: nyugaton csökken a népesség mégis jól élnek, azért mert a kivitt tőke dolgozik helyettük, és jön a kasszába a nyugdíj! ittmeg? tehrelik tovább a dolgozókat.. áhh..
-
vidobali
aktív tag
Jazzos!
Nincs elfekvőben 256Mb-os AGP-s vga-d elfekvőben jópénzért? Még ma kellene
-
Supr@
senior tag
hát igen, akkor most nemlenne gondban
annyiért vásárolnék, akkor télleg csak megbízható forrásból vennék cuccokat
kiskeres gariztatás is igazából nagy szar, tisztelet a kivételnek, a teleki uton, a bboltban szívtam még anno az asus a7v8x-emmel, 1hónap után beküldtem fatert, azonnal kaptam egy újat polcról és szíves elnézéseket
a vele szemben levők már egy fokkal jobbak, ott a táppal szívtam, aztán sosem akart visszaérni a gariból, így másik lett, kis ráfizetéssel. egész normálisak voltak
J ügynőknél még nem volt gariztatás hál istennek, kopp-kopp
-
Flow
senior tag
Értelek, és részben elfogadom amit írtál, mert nagyrészt az ostoba vezetőink miatt tartunk ott, ahol. De azért 140-200 milliós ország eredményeit a mienkhez hasonlítani... Talán nem egy súkycsoport. Meg mintha a magyarok nem adtak volna egy csomó mindent a világnak.
Kapitalista törekvéseket akarsz? Igen, kéne... De azért azt se felejtsd el, hogy 89-90ig gyakorlatilag nem volt magánvállalkozás, vagy olyan közép/nagyvállalalt, amely magánkézben lett volna. 89körül született meg egyátalán egy élhető cégtörvény. Ezzel két dologra akarok utalni: 1, szinte nincs semmifajta hagyománya a külföldi terjeszkedésnek, 2. kis, középvállalatok most gyűjtöttek annyi tőkét, most (nemrég) születtek meg olyan szabályozások, hogy lehető legyen (könnyebben) külföldön próbálkozni. Nekem 2 barátom is van, akinek hasonló cipőben jár a cége. És nyomulnak romániában, horvátoknál, sőt, van, amit osztrákokhoz visz az egyik...Nagyvállalatok közül a graboplastot említeném, a többi, ami eszembe jut... nem vagyok biztos bennük, hogy magyar kézben vannak.
Szumma szummárum: kicsit késve ébredezünk, mint mindig. És lassan. És körülményesen. És balfasz politikus réteggel.
-
törölt tag
Jóreggelt!
Egyébként nem értem, hogy mi történt Zoty-al. Szerintem Ő baxta el... Én sokmindent nem vettem tőle, inkább csak a végén amikor kiárusított... De legalább írna be annyit a topikjába, hogy sorry, elbaxtam vagy bármi... Nem hiszem mondjuk, hogy "bűnhödni" fog a faxságaiért... Az ilyen "csalók" mindig megússzák... Valamelyik nap láttam Szabadhegyen, meg a belvárosba is...
Ahogy beszéltük annyira nem volt olcsó. Bazárosok sem túl olcsók. Van olyan cucc ami Gianninál mondjuk pár forinttal még drágább is mint Nálad. De ezt 1x már megbeszéltük... 1-2héttel előre írják az árakat így könnyű, meg ugye postaköltség vagy futár, + ha gond van visszaküldeni stb...
Bár csalódtam kellemesen már többször bazárosba... Vettem 2 db 400 gigás winyót, egyik rossz volt, még vissza se küldtem már jött is a másik.. Pedig 1 hét múlva tudtam csak kipróbálni de nem volt gond. Kiskerbe ebből már garancia + hónapok. Nem egyszer vártam 1 hónapot garis dologra, mert a kiskert szopatja a nagyker stb... De engem mint vásárlót ez baromira nem érdekel ugye...
Mondjuk így megint oda jutottam - jutottunk, hogy ebbe az országba semmi se úgy működik ahogy kéne.
-
Balinov
titán
Ahoj!
mondjuk ezzel lehet,igazad lesz..amit ismerősnek vettünk a nyári első gépprojekthez kis Canyon,annak aszongyák elég jó képe van. Igazából kiba. Chaintec I845-ös lap 2x htásó usb kivezetése szerintem már kehesedik,mivel egy Typhoon webkamerájuk van,de az istenér nem megy. 1.1-es PCI-s cuccal se.érdekes,az én Logi QuickCam Express nyereménywebkamom meg megy mind2 fajta kivezetésen. -
Jazzos
őstag
Én HWSW-ről szoktam át ide, bár kizárólag ebbe a topikba csak. HWSW beltenyészet. Annyi időm meg sosem volt, hogy itt a többi topikot olvasgassam. Bolhán hülyén mindig is voltak és lesznek is, ezzel nem tudsz mit tenni. Bár azt tudom mondani, hogy ha a bazárosok olcsón hoznak valamit, az nem az ő hibájuk.
-
Balinov
titán
Nemén,ismerős akar venni,oszt ilyen labteket,meg kanyontot nem akarok. Logi picit drága,Geniusba meg mostanába csak ilyen tft-re csíptethetőseket látok,ami egy régi,külsőtápos hp 17" tft-nél nem biztos,hogy felmegy. Creative volt multkor 300k-s a spárba,de uccsó darab volt. ilyen ms-ből meg konténernyi van kirakva a Saturnba.
Képet szívesen fogadok,köszi! -
-
ftc
nagyúr
Reggelt
Eladó x1950GT,canon A540
jah és lehet it hagyom a PH!-t ...Elegem van az emberekből....hazudozásból
-
G@ben
addikt
Ásítozós jó reggelt!
-
Balinov
titán
megmondom én neked,megvésed +1 példányba! oszt du nagy hálálkodások közepette elmegyek érte
Szépjóreggelt!
-
Supr@
senior tag
szép jó reggelt
nahát nahát, minden napra egy játékmár "megvásárolható" az nfs:ps
csak jöjjön meg végre a vga-m, hozza már a posta, és játék ezerrel, azt sem tudom mivel kezdjem -
Flow
senior tag
-
Jazzos
őstag
Ezt már mutattam? Hetente meghallgatom, ott van szeren: Jaan Pehechaan Ho
-
Jazzos
őstag
Osztok meg veletek jót: Pizzicato Five
-
Dashes
őstag
Győrben milyen internet szolgáltatók vannak? Melyik a "legjobb"?
-
Balinov
titán
Hú de nagy a pangea!
ftc! te vettél multkor olyan MS Webcamot. Mik a tapasztalataid? 6k-ért láttam győrbe.
-
Balinov
titán
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #7002 üzenetére
Nem rossz, nem rossz...
Mondjuk azt nem igazán értem, amikor a fekvő üvegbe bemászik. Befelé engedi a rugó, kifelé meg a szúrós végével néz szembe?
Meg a sima, talpára állított pohár sem az igazi, mert egy felmosóvödörből éppencsak nem ugrik ki, úgyhogy ez nem akadály. De ötletes. -
Balinov
titán
Aktív témák
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- PlayStation 4
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- MSI GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest