Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Balinov
titán
nekem a ceruzaakksi az újratölthetőt jelent,nemtom felétek hogy van ez..
Jazz,
1:elemet nem tudtam még kimérni,nincs multiméterem otthon.Ill apósnak van,dejóhogy mondod! asszem azzal kezdem!
2: AGP-s VGA viszont kellene.Kollégám csesztet,hogy szerezzünk már neki. Cash megvan rá, durván 20k a keret.Tápot vele is megnézetem...szal GDDR3-as 7300GT,7600GS,7600GST ill. 7600GT ,AGP. Lehet elég lenne neki a cerkához egy gddr3-as 7600GT + egy 350-es PNF,biztos,ami biztos....kitudja jurnonixos masinába mit raktak anno..Estek az MS DUO PRo árak???
-
Balinov
titán
itt az a talányos,hogy tavaly június eleje óta hibátlanul ment a gép,az egyetlen beavatozás,amit az usernek kellett eszközölni az a logi wireless egérben a 2db ceruzaakksi cseréje rendszeres időközönként (~1hónap). Mozgatva,áthelyezve sem volt,ahogy én beraktam a sarokba a gépasztal alá,ugyanúgy vettem ki.
-
ftc
nagyúr
válasz
Balinov #9695 üzenetére
Azt kiprobállnám még a csatlakozokkal valo sorakozást is...
anno volt oylan esetem,hogy tuning nélkül fagyott a gép 20Mhz hiányzott a stabil müködéshez
Saját gépemnél nem indul az egész gép...azt az egyik USB port szorakozott ha arra volt dugva billentyüzet...
De a kedvencem az volt s754-s gép ramok 1T-be behalltak memtest semmi 2T-ben nem csináll semmit új tulajánál
-
Balinov
titán
Fijug,lányok,valakinek erre tippje?
-
helkis
veterán
ha külön adná el a cuccokat akkor kicsivel többet ki lehetne hozni (persze értelmetlen mert valami akkor meg a nyakánmarad..), mert ugy s462-n sokan vannak még (G@ben
) és a sok 1600+- 1800+-t cserélve egy 2600+ra, kb 1k a különbség.. és egy kicsivel később kell kidobni a kukába a gépet.. persze, ugyanez a helyzet ha valaki kipucolja a gépét és faint kis "rézsüt" nyom a magra.. kénytelen megvenni magasabb áron, mert már nem gyártják.. de ugye ezt meg ki kell fogni..
-
helkis
veterán
Laci, ha nem bírsz egy asus lappal itt egy ultimate megoldás: Asus repair kit
-
helkis
veterán
nagyon jótékony vagy:
ABIT NF7 alaplap (5.1 hang, hálókártya, 4 usb) 3000
2600 Mhz AMD XP processzor valszeg Barton, akkor 3000
512 DDR1 400mhz ram 3000
LG 4163 DVD író 2000
ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókártya (játékok futtatására alkalmas) 5000
80GB Maxtor winchester 4000
Mercury ház 2000
350 watt Mercury táp 1000
Samsung billentyű 750
Samsung optikai egér 750
24.5k sajna ez van, prohardvare és környékén ennyi.. 40kért már lehozzák a csillagokat olyan gépek vannak.. irányárnak: [link] itt pedig igaz nem teljes konfig, de ha hozzáadjuk a sallangot akkor 45k-s kategben vagyunk: [link] -
Balinov
titán
Jazzosnak meg Grat! 7-i árlista fennvan,nagyon unatkozhatott..
Zoli, GDDR3-as, AGP-s 7600GS-t, 7600GT-t milyen típust és mennyiért tudnál hozni? Kollégámat érdekelné 1db.
-
ftc
nagyúr
Matekos szép reggelt...Ez a taylor sor pfujjj
-
G@ben
addikt
Jaú reggelt!
Bali ismét aktív! -
Pot Gelt Napt!
aktivitási és állapotátmeneti diagrammokban gazdag jóreggel! -
Taki_
tag
INT_REVFALUNET2
INT_REVFALUNET3
INT_REVFKS
INT_RUKELETEzek itt lógnak a levegőben, elvileg vezetéknélküli hálózatok, jelszó nem kell hozzájuk, föl lehet lépni, de nem lehet rajtuk netezni, akkor meg mire valók?
Vki ismeri esetleg?
Ugyan itt eladó: '01 VW Passat, '99 Peugeot 306, '96 Renault Laguna, '94 Cinquecento, érdeklődni nálam lehet
-
tekeyagd
aktív tag
Üdv Urak!
A céges kocsimba kaptam kihangosítót,így eladó ez az egyszer használt Logitech bluetooth füles! A minimálár 6ezer forint, extra a cuccban a szélzaj szűrős mikrofon,így bringán is tökéletes!!!
Tessék tolongani!
-
Dryman
őstag
2600-as sempron, 512MB ram, Asus A7V8X alaplap, egy normális megkímélt házban, 300W világítós ventivel szerelt táppal, cd-iró, 80GB HDD, kisfloppy, compaq egér, noname billentyűzet... ez lenne jelenleg, de még össze kellene tákolni...
Csak akkor rakom össze ha valaki kompletten viszi, addig meg mindíg elmegy darabokban... -
Dryman
őstag
válasz
#35685120 #9646 üzenetére
ABIT NF7 alaplap (5.1 hang, hálókártya, 4 usb) 6000
2600 Mhz AMD XP processzor valszeg Barton, akkor 8000
512 DDR1 400mhz ram 4000
LG 4163 DVD író 3000
ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókártya (játékok futtatására alkalmas) 8000
80GB Maxtor winchester 5000
Mercury ház 2000
350 watt Mercury táp 2000
Samsung billentyű 1000
Samsung optikai egér 1000ez így lenne reális, de a hijénázás miatt az így kialakult 40K-t csak akkor adja meg érte valaki ha tényleg nem szán rá többet, és a középkat alja megfelelő számára....
Szerintem ez a max amit ki lehet hozni belőle ár teljesítmény arányban, de ha szerncséd van, akkor kivárásos alapon felkínálod kissé drágábban egy olyan kedves ügyfélnek, aki nincs tisztában a jelenlegi ár/teljesítmény aránnyal.....
Marketing kérdése az egész!
Sok sikert az eladáshoz... -
törölt tag
Hali!
Rajtam maradt egy számítógép konfig. Irodai, internetezős használatra sőt még régebbi játékok futtatására is tökéletes. Feltelepítve, minden programmal, beállítva eladó.
ABIT NF7 alaplap (5.1 hang, hálókártya, 4 usb)
2600 Mhz AMD XP processzor
512 DDR1 400mhz ram
LG 4163 DVD író
ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókártya (játékok futtatására alkalmas)
80GB Maxtor winchester
Mercury ház
350 watt Mercury táp
Samsung billentyű
Samsung optikai egérKinek mennyit ér? 30ezres ajánlatom van rá, de kevesellem...
LACI
-
Balinov
titán
hm...igazad van.2 problémát látok a dologgal kapcsolatban,nem végleges lakhelyük,nem saját a noti,haverom meg nem épp a bőkezűség mintapéldánya,jól meggondolja,akármit vesz.Ettőlfogva viszont igazad van,döntési helyzetbe kell hozni,hogy xk-ért tikbéllel,x+nk-ért meg wifi is tud a notin netezni,míg a párja az asztalin pötyög.Jazz,egy tp link wifi routert és egy usb-s adaptert mi pézért lehetne beruházni.
Amúgy te mit tudsz a győrujbaráti netről?
Valakinek nincs kölcsön egy angol nyelvü Photoshop-hoz egy papíralapú kézikönyve? Úgy adódott,hogy lenne egykét dolgom vele, CS3 Extended ENG be is van már szerezve,de akárhány tutort nézek,bevallom nektek,már ott elakadok,hogy mi hol van....
pdf-em,video guide-m van többszáz megányi,de ez nem igazi..
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #9637 üzenetére
Szia Balázs...
én egy életre megtanultam hoigy nem mondok ilyet hogy nem kell Wifi, és add uram a legolcsobb 4 portos szappantartót a juzernek című mutatvány két hónap elteltével , mégsem megfelelő, és lehülyézik az embert a háta mögött hogy mé nem rádijósat fett a Dryman Laci nekünk....
szóval ha van rá keret, akkor nyugodtan beruházhatsz egy Wifis-be , és inkább te győzd meg a tulajt előre hogy pár ezerért pluszba jó lesz ez hamarosan, mert a notiba ugyis megveszik előbb utobb a rádijós villogos penydrájvot....
Nem kívánom senkinek az olyan hülye endjuzert mint amelyikkel én akadtam össze novemberben.....
Elmondok neki mindent, erre én vagyok előtte is, és utána is a hülye, egy dolog az ami beszerelés óta megváltozott, az pedig a hülye juzer igényei.... -
Balinov
titán
válasz
zolnagy #9636 üzenetére
Vidanetnél tudom,hogy így van,anno mikor bekötötték és kiderült,hogy az életreflashelt elqrt biosu lapom rebootonként más mac addres-t ad,akkor egy életre megtanultam.Viszont ahány ház,annyi szokás.Írtam a csávónak,hogy ezt a mac address azonosítást kérdezze meg holnap,ha bemegy.meg mondtam neki, hogyha tényleg így van,ahogy Jazzer Arafat tippeli,hogy fix 1db mac address 4ever/előfizető,akkor szerezzen be egy rútert,amivel meg lehet oldani.Jazz,milyet ajánlasz ilyen célra? Wifi nem kell,régebbi a HP noti,nincs benne Wlan adapter.
-
zolnagy
őstag
válasz
Balinov #9635 üzenetére
Itt Győrben a Vidanetes Kabelnet is ilyen MAC-cím felismerős. Annó nekem is gondot okozott. Akkor az volt a megoldás, hogy rádugtam a másik gépet, nem működött, rajtahagytam bekapcsolt kábelmodemmel és kb. 3 óra múlva jó lett. A magyarázat az, hogy a szerverük 3 óránként frissíti az adatokat.
Most már nincs ilyen gond, mert routerem van. Na annak a fw-jében lehet Mac-address klónozást csinálni. -
Dorien
veterán
Engem is érdekelne olcsó netezős gép max. 15-20eFt értékben. Monitor is jöhet.
Ajánlatokat privibe kérnék. Előre is köszi. -
Flow
senior tag
válasz
Balinov #9627 üzenetére
Amúgy rákérdeztem erre fotóskodásra, de szvsz nem kaptam normális választ. A csávó valami 1000ft/este/hely-et mondott.. Ja persze, és így kb 3-400ft/órára jön ki az órabér (helyszíne+utómunka), meg közben használódik a géped ( ha mondjuk 60k expóra számolom az amortizációt) , akkor 5ft/kép, csinál az ember 100 képet, az 500ft-ba kerül... tehát máris nem 3-400, hanem 150-200 ft-os órabérért dolgozol éjszaka, kockáztatva a felszerelésedet! Szóval szerintem nem a legtutibb dolog...
-
Balinov
titán
Nemtudom,Jazzos,mivel egy árva nyomorult dokumentációt nem kaptak,websitejuk egy kalap fos ilyenszempontból,meg mivel nem VidaNet nincs is vele személyes tapasztalatom.Egyébként most hogy mondod,simán el tudom képzelni.Viszont ha így van,akkor már csak azt kellene tudni,hogy milyen időközönként kap uj ip-t a gép,lehet váltani mac address-t?
-
Balinov
titán
HDD Sentinel?
gép: nem tudom,gép a srác nője szerint is valami darabokból összetákolt,összegányolt cucc,amibe a Foxconn lap a legmárkásabb (320-as cerka,40-es maxtor,samsung cd-rw,384mb ram,gef2mx200..).Netbeállítások rendben vannak,sp2 tűzfal is ok, msn sincs.IE online módban,de ff-el sem dzsanázik a pukkanóstészta. Ping index.hu nem gromek.Egy dolgog jutott az eszembe,valami nemtommilyen antivírus progi van fenn..még tonline időkből,nem az blokkolhatja a kapcsolatot?
-
Flow
senior tag
Milyen progit használtok bad sectorok megtalálására (és kikapcsolására)?
Bali, nem lehet, hogy ott valami szoftveres probléma lesz? Netbeállítások, vagy néha megbolondul az ie és eteszi magát offlinera, és se msn, se net. Mondjuk ilyenkor ffnél meg operában működik a dolog...
-
Balinov
titán
üsz valami vicces időpontokban és csak hétköznap üzemel,tegnap este voltunk kint.kipróba nemtom,hogy volt-e az asztalival,mivel az csak 4 napja van kint,a net meg már legalább 1 hónapja.akkor notival lett beüzemelv,azzal egyébként most is plug&net van.Megnéztem,először vmi standard driver volt a gigabites onboard lanhoz feltéve,elég csekély funkcionalitással.Intel site-ról friss Pro VE 1000CT driver,feltelepít,rendben,tesztek mennek,full duplex 10mbit. Intel gyári drvier sokkal jobban paraméterehzető,self-testek sokasága,mindet lefuttattam,alles in ordnung,még azt is jelzi,hogy 10mbites a kapcsoalt a modem és a gép között. HP noti egy P4 cerkás darab,elég régi,intel chipsettel,som tudja milyen PHY-val.Lehet,meg kellene egy másik ,pci-s lankártyával próbálni az asztalit.Igazádniból más tippem nincs.
-
Balinov
titán
Uff,
valakinek győrújbaráti falutv-s kábelnettel tapasztalata? Adott egy Foxconn i865PE-s lap,320-as Cerkával,xpsp2hun-nal és onboard Intel GBites lannal,meg egy ytong elem méretü kábelmodemmel. Azt mondták haveréknak,hogy plug and play és megy a net.Hát nem.Hálüzati kapcsoalt rendben látszik,de egy ipconfig /release majd renew után nem tud csatlakozni,mintha nem élne a hálózati kapcsolat.HP notin bedugjuk a lan kábelt,ott 1ből van net.cég ottlapján egy dekka kibas**tt infó nincs,pláne nem hibaelhárítás.Gépen előtte t-online dsl volt,de a kapcsolatot term. kitöröltem,kitörölték. Intenretvarázsló volt.Próbaképp notin net mellett ipconfig/all majd ipcimet,gateway-t,dns-t,stb.. kimásol,majd asztaliba beír,de semmi.
Valaki böffenthetne valami okosat,mert bevallom,lövésem sincs,mi lehetett a gond.
Amőgy jóétvágyt!%
-
Flow
senior tag
Heló! A tejivó már ilyen kifőzde jellegű hely lett, bár a dizájnban megtalálható pár hőskori berendezési tárgy/fénykép is. Áprilisi műsor? Gondolom honlapon már nézted... ha ott nincs, nem tudom, hol kéne lennie... ha minden kötél szakad, és nagyon fontos, van egy ismerősöm, ott dolgozik, majd rákérdezek!
-
Rive
veterán
Hali, Győriek!
Adódott egy kis problémám. Anyumat akarom egy hétre Győrbe küldeni születésnapból kifolyólag (hetedik X). Készül egy program meg egy brossúra a városról. De máris felmerült két komoly hiányosság
#1.: a neten sehol se találni képet a város nevezetes étterméről, a Tejivóról... Esetleg, ha valaki ki tudna segíteni
#2.: nem ismeri valaki a Győri Színház áprilisi műsorát? Ahogy nézem, ez valami hétpecsétes titok lehet, a honlapjukon legalábbis még most sincs fönt
Ezer hála és köszönet minden segítségért
-
zolnagy
őstag
Macska BOX: [link]
-
zolnagy
őstag
-
zolnagy
őstag
Haj,
köszi a kimerítő választ.
Közben nekem is megvillant valami az agyamban, hogy nem lehet, hogy a Bluesoleil drivere szar. És de. Leszedtem és a Win beépített drivere hajtja most, így most normálisan müxik a PC Suite.
Bár a Te megoldásod jobbnak tűnik, mert úgy nem kell gyalulni a Bluesoleilt, én drasztikusabb voltamMindenesetre az eszköz müxik, ez a lényeg.
Üdv!
-
Jazzos
őstag
válasz
zolnagy #9609 üzenetére
Nem lehet, hogy párosítottad a Bluesoleil-lel? Most kipróbáltam a sajátommal is: ha a BS-sel párosítom, akkor a Nokia PC Suite megbolondul, nem akarja látni a telefont. Csak újraindítás után jött rendbe. Teendő, csak be kell dugni a BT-adaptert az USB-be, meg fusson háttérben a BS, de ne párosítsd össze. Nokia PC Suite indít, BT-n rákeresés a telefonra és párosítás. Első alkalommal fel is dob magának valami +drivert. Ezekután ha megnézed BS-ben, a PC Suite csinált magának egy virtuális soros portos kapcsolatot BT-n keresztül. Ha visszaolvasnám lehet én sem érteném, amit íram, de a lényeg, hogy működik.
Csináltam is egy biztonsági mentést a telefonomról.
Remélem csak ennyi volt a nyűgje. -
zolnagy
őstag
Haj,
naszóval az a helyzet, hogy az eszköz működik valamilyen szinten.
Fájlokat egyenként tudok rá küldeni. A probléma az, hogy a Nokia PC Suite nem tudja kezelni, bár látja az eszközt, de nem működik semmi vele (címjegyzék letöltés, sw frissítés, üzenetkezelés ...stb).A telefon egyébként nem szar, mert egy noti beépített Bluetooth-jával jól működött
Na próbálkozom még egy kicsit.
Próbáltam az eszközhöz újabb drivert letölteni a gyártó oldaláról, de ez már fizetős feature...[link]
-
Jazzos
őstag
-
Flow
senior tag
Gyerekek, mennyit ér ez a cfg? Dvd nélkül... Esetleg valaki hasonló kategóriában jobb/olcsóbb gépet nem ad el közületek?
-
Jhony5
csendes tag
válasz
knifemaster #9599 üzenetére
Valami paramétereket dobjál róluk
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest