Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
stairmaster
tag
válasz
stairmaster #36587 üzenetére
PGI-5BK, CLI-8BK ezeket kéne elcsereberélni...
-
Coyot
őstag
Vegyetek procit!
-
Jazzos
őstag
Kisméretű videókamerák közül mit érdemes venni? 50k körül van már valami értelmes? SD kártyásokról mi a vélemény? Vagy hol találok erről valami rövid de hatásos összefoglalószöveget?
-
Jazzos
őstag
Hová teszi a postás a megrendelt mágnest, ha nem fér bele a postaládába?
-
Weaver
senior tag
válságra való tekintettel a győr-topic lakóinak továbbra is 20K-s villámáron:
-
törölt tag
Keresek:
- ADSL modemet hibátlant minél olcsóbban
- PCIE videókártyát max 18.000 ft-ig minél jobbat ami viszi faxán a játékokat...
köszi
LACI
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #36587 üzenetére
Mondj típusokat légyszi, akár priviben is.
-
Jazzos
őstag
Ezt is inkább csak linkelem, *-os szöveg van benne.
[link]
-
Jazzos
őstag
Variációk egy témára (jobb oldalon lehet nextelgetni): [link]
-
Jazzos
őstag
Elektromos kávéfőző
-
Dorien
veterán
-
Speeedfire
félisten
-
Balinov
titán
-
Jazzos
őstag
válasz
Weaver #36572 üzenetére
Nem akarom védeni őket, de azért dolgoznak, elég sok gépet látok mindenfelé. Nehogy azt gondold, hogy Németországban sokkal jobb, amikor ennyi hó esik. Egyszerűen ez van, lehet közlekedni, csak kicsit óvatosabban kell. Én spec. örülök neki, hogy nincs az, ami kint. Tegnapelőtt híradóban panaszkodott valami belga balga, hogy 60 km-t 4 óra alatt tudott megtenni. Evvan.
-
Balinov
titán
Halistennek itt csak hideg van. +2/3 fok, viszont nincs szel es reggel mar a madarak is csiripeltek
-
Weaver
senior tag
frankón le vannak takarítva az utak... még a szent istván út meg a baross híd is tiszta latyak meg hó.. a mellékutakat meg sem említem. komszol megint átalussza a telet.
-
Dryman
őstag
Jóreggelt Vietnám!
Ismét egy havas, hóeséses reggelre ébredtünk....de ez így van jól....inkább most essen mint nyáron!
Kellemes autóvakarást minden melóba induló jómunkásembernek!Ui. Mr.Joe-nak...a bios-szal nem nagyon boldogulok, hétvégén replay....
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #36562 üzenetére
köszi
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Cool TV-n most kezdődött:
-
jamba
aktív tag
Üdv Urak
Van pár eladó alkatrészem:
FSP 350 MDN (R) tápegység
Chieftec GPS 450 AA-101 A tápegység
MSI 975X Platinum lap [link]
-
tserrof77
őstag
Köszönöm a beajánlást, de nekem sincs. Egyébként szűkítő vagy bővítő kellene? Vagy csak a dugó?
-
cellpeti
nagyúr
Győrben hol találhatok HP 6910p noti töltőhöz "dugót",véget?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #36555 üzenetére
koszi, hamarosan kiproba, mert bar erosen hasznalom a LogMeIn Free-t azert ez elegacsabb lenne
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #36551 üzenetére
nem nézted be csak kicsit máshogy van
webui a neve
webböngészőn keresztül működik
engedélyezni kell -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
uTorrent magusok. Remlik egy olyan lehetoseg utorrenttel, hogyaszongya:
A=othoni gep, B=masik gep, mindketto neten logva.
A-n fut a kliens, B-rol meg remote-ban el tudom erni a klienst, torrentet tudok hozzaadni es figyelni, mi tortenik.
Beneztem valamit es rosszul emlekszem vagy mi?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #36544 üzenetére
80/50? istenem...nekem az NTL majd csak Aprilis elejen fog emelni 30/3-ra....
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #36542 üzenetére
jaja, nem rossz kis gépezet
bár állítólag komolyabb nethez (80/50 fölött) már inkább atomos gép kell valami komoly routerrel
remélem hamar össze tudom szedni rá a pénzt
amúgy az asus routerekkel is csináltak ilyet h plusz memória
vár szerintem nincs akkor előnye, mivel ezek célhardverek erre vannak kihelyezvenem kevés hó esett itt a Bakonyban, egyből megbénult a közlekedés
vicc, h csak február közepén ér el minket az igazi tél -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #36539 üzenetére
te speedfire, fasza ez a link, most nezem, meg a memoriaic-t is kicsereltek rajta.azert az nem gyenge mutatvany
-
Balinov
titán
potkivanok! mi a palya?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #36536 üzenetére
megbirkózik vele
nas-ban nem is gondolkoztam mert az nagyon drága, ahhoz képest amennyit tud
amúgy én is olvastam a nas cikket, a routerben egy 400as proci van, ami úgy néz ki h elég
[link]elvileg elég lenne a 941nd is csak ott meg úgy kellene beforrasztani az usb aljzatot és mégcsak nem is gigás a lan
-
Dorien
veterán
Mit mond a nekrofil?
- A kedvencem, mert olyan hűs... -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #36535 üzenetére
eleg a hw benne, hogy elbirkozzon ennyi feladattal? multkor olvastam valami NAS tesztet, ahol azt irtak, hogy az olcsobb (100-200€) modellek egyik nagy hatulotoje, hogy keves a proci, amit belepakoltak...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #36530 üzenetére
mit akarsz abbol a tplinkbol csinalni?
-
tserrof77
őstag
MR_Joe: TPLINK ADSL modem + router 7500,-
Speeedfire: TPLINK 1043ND 18.500,-
-
Speeedfire
félisten
ha már nettóban senki sem hoz routert, a tp-link 1043nd-t ki mennyiért tudja beszerezni (bruttó kisker, amit nekem kézbe kell adni
)?
jöhet pm-be is, egyelőre csak érdeklődök -
Jhony5
csendes tag
Üdv!
2,5" Külső házat keresek usb-t
Köszi -
ixtom
tag
-
tserrof77
őstag
Na, mai napra kéész... előbb telefonált a "gyerek": "...hogy TV-ben látott valami ótóked programot, színekkel lehetett alkatrészeket tervezni. Meg ótókat! Ilyen kéne nekem, mennyi egy ilyen?" Mondom neki félmilliónál kezdődik. Hallom, csuklott egyet... Erre: "ócsóóbbnincs??" Ennél??? De! a Paintbrush a vindózba
azzal is lehet színes autókat tervezni
-
ssolitude
őstag
Eladó routert keresek, legalább 4 portost, wifi nem szempont, viszonylag olcsón.
-
helkis
veterán
Balinov - bejárt reset órára az tuti
itt is igaz akkor az a mondás, hogy aki nem ért hozzá az tanítja..
a kivételnek..
még jó hogy áramtalanítással kb a 50%-a javítható a felmerülő problémáknak IT-bena minimálissal költségekkel azért vitáznék, minden EU-s szirszart megpályáznak, meg is nyernek sokat, aztán meg amit kitalálnak arra meg nem elég még az sem.. persze nincs feltárva a konkrét igény, cél, hogy mire is akarják használni pontosan, amit vennének, meg az ottani guru adja a tippeket
a megnyert pénzből lehetne egy bérelt support, vagy egy normális sysgizda, a fele olyan új/jó hardware-ekből is kihozná amit lehet, és ami talán a legfontosabb stabilan működne. -
BiaPeti
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy tegnap volt 1 rövid áramszünet és azóta az LCD(Fijutsu siemens L19W-2SA ) monitorom nem nem jó. Mikor be van dugva a hálózatra, akkor világít a bekapcsolást jelző LED majd kb 3 mp után kialszik és újra meg újra ez van. Az áram szünet után még a logo kint volt, de mikor indult a gép akkor is az volt kint azóta pedig azt csinálja amit fent leírtam. Van rá esély, hogy csak a tápegység ment tönkre benne? Ha igen hol lehet javíttatni az ilyent?
Előre is köszi a választ.
Üdv.: BiaPeti
-
Weaver
senior tag
válasz
Speeedfire #36497 üzenetére
" az új SATA3 immár 600 MB-ot vihet át minden egyes másodpercben, ami duplázást jelent "
-
válasz
helkis #36503 üzenetére
Én nem így gondolom... kevés a lehetőségük, hogy olyan embert eltartsanak aki ténylegesen ért is ezekhez a dolgokhoz. Mondvacsinált ITguru-k vannak az iskolák 80%-ékában...nincs min meglepődni, segíteni kell, és ha lehet kaszálni, az amúgy is minimális költségvetésükből...
-
helkis
veterán
hát azért, ha már valaki egy suliban az ITguru, akkor már alap lenne, hogy software-es megoldással egy-egy munkacsoportnak tudjon netet adni/elvenni, nem?
-ugyanitt egy másik probléma is van: "hogy ez a szar WRT54G 5percenként fagy és áramtalanítani kell.."
gondolom jól fel van konfigolva az is.., meg valszeg amikor vizsgázott akkor az "áramtalanítás" tételt húzta!
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest