Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #37299 üzenetére
közben az avi-k összefűzését megoldottam, bár eléggé megszívattam magam mert 3 részből állt és amikor hozzáadtam a 2.at akkor ő egyből hozzárakta a 3.at is, csak én ezt nem tudtam és csodálkoztam h miért 4 órás a film mikor csak 3-nak kellene h legyen
a lényeg h megvan -
Speeedfire
félisten
szép jó reggelt/napot!
Balinov: virtualdubbal vagy nandubbal össze lehet fűzni avi fájlokat?
vagy milyen más program az ami erre jó?
adi mester: jelentsd a csalót és ha nagy összeg akkor tegyél feljelentést a rendőrségen -
Weaver
senior tag
válasz
adi mester #37296 üzenetére
" A késedelmi díj a tietek. Az meg rajtatok múlik, hogy mennyi legyen! "
köszi, ennyi erővel simán bankot is rabolhatnék
-
adi mester
aktív tag
-
Dorien
veterán
válasz
adi mester #37293 üzenetére
Next time utánvét vagy előreutalás...
-
Jazzos
őstag
válasz
adi mester #37293 üzenetére
500 000-től indult, aztán onnan csontonként +100 000.
-
adi mester
aktív tag
válasz
knifemaster #37292 üzenetére
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Nagyesztergárba küldtem egy csomagot, de az ára még mindig nem érkezett meg.
Valaki nem jár esetleg arra? El kellene beszélgetni a taggal, a többit rátok bíznám
Ha valaki tud segíteni, akkor szóljon!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Füleske
addikt
válasz
knifemaster #37288 üzenetére
Te szerintem más cégnél vagy. De ahogy látom ez még zsebbe se ad.
Hát , ha ennyiért is talál munkát , miért ne tenné. -
Dorien
veterán
-
knifemaster
tag
válasz
Füleske #37272 üzenetére
Jelenleg kb most úgy működik,hogy:
Imagement alkalmazásában kb 2 3 cégen keresztül.
Br 90.000ft a szerződéses összeg.
Gyakorlatban kaptam 520ft /óra
A du. műszakpótlék 15%.
A túlóra pótlék minden esetben 50%Szóval egyszer keres rajtam a rezsiórabéren.Spóról a befizetendő járulékokon.
Lenyúl a pótlékból.
Továbbá lenyúlja a nekem járó adójóváírást,amihez semmi köze mert arról elfelejtett szólni ,hogy az órabérbe az a kb 15k/hó bele van építve.Rgo az az 520ft egyből csak ~430
Táppénz Szabadság kb napi 2000ft,vagy kevesebb.Nem voltam,nem tudom.Váltottam,szintén ilyen szisztémával működő cégre, itt nettó 600 píz, pótlékok zéró.
De legalább hamar eltelik az idő. -
ftc
nagyúr
notebookrol VPN nem megy a m§sikrĺ megy ôrdekes na
-
Picike69
tag
válasz
Speeedfire #37284 üzenetére
Nem elírás. Üresek a patronok, kb. az utángyártott 2500 Ft hozzá, a gyári patronok olyan 6000 Ft-tól indulnak. Ha valaki hajlandó egy kicsit maszatolni tintával, akkor olcsón ki lehet hozni.
-
Dryman
őstag
Estére egy kis meglepi, csak hogy érezzétek a törődést...
ez a csaj iwiw-en hirdeti magát...hmmm...hmmm....
a kép eredeti aláírása: a bőr érdes érintése -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #37280 üzenetére
Amúgy én is a tiédet!
-
Picike69
tag
Sziasztok!
Eladó egy HP Photosmart 7450 nyomtató (kártyaolvasós)
üres gyári 56-57-58-as patronokkal (kb ennyit is volt használva)
Cd, kábelek megvannak.
Ára 1500 Ft
[link] -
Dorien
veterán
Eladó 17" TFT monitor Benq T720 fekete - 13.990Ft
1 hét garancia -
azsha
csendes tag
üdv!
4850, ha valakit esetleg érdekel: -
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
Technisat cuccokkal nem tudjátok ki foglalkozik?
-
Füleske
addikt
válasz
Jazzos #37271 üzenetére
"Csak azt mondom, hogy szarul jön ki az egész. Ez kb. olyan, mintha te mondjuk találsz egy melót bruttó 150-ért, aztán megkapsz belőle 85e-t, a munkatársadnak meg odaadják a 150e-t kézbe. De te nem kérhetsz ilyen opciót, mert téged megbüntetnének érte. Szarul esne, nem?"
Ez most is így működik , nem ?
Pl. nagy cégnél apám 80 - at keresett anno , a rabszolgacég "kölcsön"embere meg papíron minimálbért , valójában 200 körül. (persze szabadság meg táppénz meg nyugdíj ilyen helyeken nincs) -
Jazzos
őstag
válasz
Weaver #37267 üzenetére
Nem kell sehová odamenni, elég rendelni nála egy 3 kartonnal, és a vámosok székháza elé kérni.
De nem akarok én ezeknek az árusoknak semmi rosszat, én is tőlük veszek, amikor kell itthonra 10-20 db.
Csak azt mondom, hogy szarul jön ki az egész. Ez kb. olyan, mintha te mondjuk találsz egy melót bruttó 150-ért, aztán megkapsz belőle 85e-t, a munkatársadnak meg odaadják a 150e-t kézbe. De te nem kérhetsz ilyen opciót, mert téged megbüntetnének érte. Szarul esne, nem? -
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #37268 üzenetére
Melyik típus kell? Hátha én is tudok hozatni...
-
tserrof77
őstag
válasz
stairmaster #37268 üzenetére
Szerintem Király utca, Fekete Macskától balra, udvar. L.D. Bt. Vaagy Joe-nál nézzél az Ofiszdepóba Pelikánt.
-
stairmaster
tag
Hali!
Valaki nem tudja, hogy hol a legolcsóbbak az után gyártott patronok? (brother multifunkciós nyomtatóba kellene)
-
ftc
nagyúr
Srácok csak nektek
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #37254 üzenetére
Tele lett már a púpom vele, hogy feketén 40 ft a cd, nálunk meg 180, mert van rajta áfa meg matrica. És még haszon sincs rajta. Majd ha lesz valami rendes szabályozás, lesz újra cédé is.
-
ftc
nagyúr
Ezek közül mit vennétek?:
-
Speeedfire
félisten
válasz
zsigee #37237 üzenetére
én inkább a 941nd-t ajánlanám neked, kicsit komolyabb már és ha esetleg lesz sávszél növekedés akkor sem lesz semmi gond vele, best buy
Jazzos: milyen dolog az h nincs nálatok üres cd?
spórolt pénzem szerettem volna eltapsolni nálatok erre nincs, szóval át kellett mennem az utca másik oldaláraegy érdekes dolgot láttam ma a belvárosban
az utca egyik oldalán a jobbikosok gyűjtötték az embereket maguk mellé, a másik oldalon kb 4 méterre meg 3-4 rendőr állt és őket figyelte
erre most mit mondjak? a fidesz sátra mellett meg 1 rendőr sem állt
kicsit érdekes -
ftc
nagyúr
Na kihasználom a buszon lévő netet...elő is jött a szokásos notebook problémám...wifi csatlakozik van egy darabig net azt csak a routert érem el s csak akkor megy újra ha kikapcsolom a notebookot...
Na mind1...a lényeg nem vettek fel AT&T-be....melo keresés folytatódik....nyarat jöv héten intézzük mi legyen....rem sikerül kimenni Ciprusra...ha jobban menne az angol beszéd akkor kellenék az AT&T-be.... kb 900 juros fizetés lenne ami még mindig a külföldi létminimum alatt van s én örülnék itt mennyit keresek
-
Jazzos
őstag
Én inkább várom Dorien barátunk új képeit. Na aaaaz izgalmas...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dorien #37241 üzenetére
Köszi mindenkinek. Jelenleg 20/10 a sáv szél. Nem is tervezem az emelést, de ugye nem csak a usertől függ. Meg ki tudja mi lesz egy év múlva. Vegyek másikat... Inkább most vennék egy normálisabbat. Kb 3-4héten belül lesz aktuális, szóval megkeresem ezt a Teleki utcás srácot majd
.
Mégegyszermindenkinek.
-
Dorien
veterán
-
zsigee
aktív tag
Valaki tudna segíteni egy kicsit? Routert szeretnék vásárolni, digis nethez, 20/10, jelenleg.
Lényeg, legyen rajta kábeles elérés is, (sima lan?) illetve vezeték nélküli is.
Amit keresek, stabil legyen, tudja a magasabb sávszélességet is, és occsó legyen.
Az újhoz nem ragaszkodok, de némi garit kérek!
Köszi a segítséget. -
zsigee
aktív tag
Hogyne, nyálazni, stb. De sajnos a legtöbb esetben vagy keveset tudsz, vagy túl sokat... Gyakran már meg van, hogy ki fogja betölteni az állást, csak meghirdetik, mert muszáj...
Az elmúlt évben megpályáztam egy melót, (egy a sok közül) feltételeknek megfeleltem-amit a hirdetésben kértek- beszélgettünk is, minden ok, majd hívjuk. Hát ez volt májusban, 2009ben...több embert is ismerek, akit felvettek-bírálat, és düh nélkül- végzettségileg meg sem közelítették...Csak vagy valakinek a s**ge vége, vagy 10kval kevesebbet mondott,stb.Bocs ezért a pár sorért, csak megint felhúztam magam, az ilyen idióta hirdetések, meg a versenyképes jövedelem, (nettó 70k)...
-
Balinov
titán
joreggelt amugy
-
Weaver
senior tag
válasz
helkis #37230 üzenetére
a hírdetésre kb ez lenne a válasz bármilyen morbid is
ráadásul az a szégyen h az irodai alkalmazott, irodavezető, irodai asszisztens általában egy dolgot szokott jelenteni az álláshírdetések zömében:
irodai értékesítőt alias biztosítási ügynököt.
ha ilyenbe belefutok nyájas körítéssel nagyon szorgalmasan el fogom küldeni őket a retkes qva anyjukba. unalmas.
-
Weaver
senior tag
értem , köszi!
" GYŐRI irodánkba keresünk 1 fő ügyfélszolgálati munkatársat. Feltételek: minimum középfokú végzettség, ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalat előny. Pályázatokat ... "
ennyi a hírdetés, erre mit pályázzak ? semmi nincs megadva egy emailen kívül. az se h mivel foglalkozik a cég, vagy konkrétan mit kellene csinálni.
-
zsigee
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Valaki nyomtató kábelt keresett itt. Nekem lenne egy, de át kell alakítani. Ha még aktuális keress meg. -
-
Weaver
senior tag
ráuntam a guglizásra és nem vágom mi a különbség az önéetrajz és a pályázat között. álláshírdetésnél vhol önéletrajzot, vhol pályázatot kérnek. pl irodába keresnek "ügyfélszolgálati munkatárs"-at és pályázatot várnak az emailra.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
bendeguz76 #37213 üzenetére
Még sose, mert nem az enyém..
-
Balinov
titán
~Gyerekek, ez kesz vidamsag ide,vagy oda, de azert a kisfiu a 3-ik kepen birodalmi egyenruhaba, az odaver
-
t1
veterán
Eladó hordozható DVD lejátszó:[link]
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #37215 üzenetére
A bótosoknak, vagy neki?
-
ssolitude
őstag
Na megjöttek a bótosok, szép napot mindenkinek!
Keresek MS Sidewinder X5-öt, mennyiért lenne? Lhetőleg új.(Privátban is jöhet.) -
MR_Joe
senior tag
Valakinek egy flashelt xbox 360?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #37209 üzenetére
Én mikor először láttam ilyen kanyarodó óttót, azthittem csak hülye és felnyomta a KL-t, amiből kiégett az egyik.. aztán egy irányváltásnál a másik gyulladt ki én meg csak néztem propánbután, hogy most mi van..
)
-
kovacsroli
senior tag
ködlámpa
Én is először arra gyanakodtam, hogy valami beázás vagy érintkezési hiba, mert szintén az új fiatoknál találkoztam vele, de egyik nap megláttam egy tök új hófehér mercin is, gondoltam az ilyen luxusautóknál nem történhet ilyen hiba. Mindenesetre teljesen hülyén néz ki, és aki kitalálta, hogy ez kanyarodásnál használ az meg aztán...no
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #37207 üzenetére
picit fejére álltak a dolgok, sokan voltak épp szerintem, amikor a Tisztelt Kolléga vételi szándékkal meglátogatott
Ez van, ha egyedül van az ember
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek 2 napra egy CA-42 adatkábele?
-
Balinov
titán
kivanok!
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest