Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Üdv Urak!
PCI-os SATA vezérlő kártyát keresnék.
-
Szuperboci
senior tag
Hali!
Lenne egy találos kérdésem:
ebbe a házba belemegy GTX260?Forumokon azt olvastam 8800gtx belement,ami elvileg ugyanakkora.másik forumon meg hogy neki épp nem ment bele
.Most akkor hogy is van ez?Ha már itt tartunk egy mini atx es lapot(asus or giga) is mondhatnátok 20-30k körül
ty
-
MR_Joe
senior tag
Van egy eladó 17"-os tft panel. Nem érdekel valakit?
-
sagesz93
addikt
Üdv.
Keresek occsón HD3850-et
Jamba: Na sikerült lefogatót találni? -
jamba
aktív tag
-
Weaver
senior tag
-
zsigee
aktív tag
ezt nem ide akartam
-
MR_Joe
senior tag
Nincs valakinek használaton kívüli IP1000-es, 2000-es vagy s200 nyomtatója?
-
MR_Joe
senior tag
Ez?
Érdemes meglesni.... -
Weaver
senior tag
válasz
VinoRosso #29070 üzenetére
ez biztos is. remélem minnél jobban elterjed és idővel majd családi házakba is eljut. addig bízom benne, h ha más hasznom nem is lehet belőle, legalább lenyomja a többi szolgáltató árait, vagy mint itt is megvalósult - sebességövelésre ösztönzi őket változatlan áron.
-
Flow
senior tag
Estét!
-
Weaver
senior tag
válasz
Weaver #29061 üzenetére
" 8 Mbit/s maximális, 4,5 Mbit/s garantált letöltési sebesség. "
most ez vagy elírták, vagy nem tudom. amikor 5 Mbit/s volt, ahhoz írták ezt a garantált sebességet, de most 8-hoz is meghagyták ezt. érdekes, mert ez így elég sokatmondó..
szvsz ha teljesül a 8, értelmét veszti a 11 Mbit/s-es elérésük, közel dupla pénzért.
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek nem kell egy s775 P4 3GHZ proc egy Zalman CNPS9500 hűtővel?
-
Jazzos
őstag
ping
-
helkis
veterán
válasz
VinoRosso #29051 üzenetére
ha normális cég, akkor ugyanazt számlázza tovább, havonta, mivel semmilyen új szerződés nem történt, illetve lemondás sem, így hűség nélkül..
a többi esetben jogilag meg lehetne őket fogni, de egyébként ennek rajta kell lennie a jelenlegi szerződéseden vagy akár az ÁFSZ-ben..de a legegyszerűbb ha rácsörögsz az ügyfelesre..
-
VinoRosso
veterán
válasz
Dashes #29043 üzenetére
Jut eszembe valaki nem tudja, hogy ha lejár az egy éves hűség a vidánál, utána külön igányelni kell hogy havonta számlázzanak ha azt szeretném, vagy auto hosszabbítanak 1 évre megint, vagy kikapcsolják a netet, ha nem kérem, hogy havonta perkáljak, vagy ne történik semmi, ugyanúgy jön tovább a számla.
-
zsigee
aktív tag
Hi mindenki!
Keresek LGA775ös procit nem minden áron! Régi darab kellene ECS 865PE-A7 v1.0 laphoz.
Támogatott procik az alábbi oldalon:
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/865PE-A7(V1.0).htmlHa valakinak lenne, keressen meg, megegyezünk!
Üdv!
-
Halireggelt!
Ha van egy videóm az alatt szól a zeneféleség arról hogy tudom lefölözni a hangot tehát a zenét mondjuk mp3-ba? Van erre valami progi vagy tartsam oda a mikrofont a fejhallgatómhoz és vegyem fel a zenét?
-
Dashes
őstag
Megújult a Vidanet oldala, sebességet is emeltek.
KábelNet Sprint (5Mbit volt)
8 Mbit/s maximális, 4,5 Mbit/s garantált letöltési sebesség.
512 kbit/s maximális, 460 kbit/s garantált feltöltési sebesség.Trió Max marad ?
6 Mbit/s maximális, 5 Mbit/s garantált letöltési sebesség.
640 kbit/s maximális, 550 kbit/s garantált feltöltési sebesség.Trió(DIII+ 6Mbit+telefon) 9198 Ft
Sprint(8Mbit)+DIII 9720 Ft
A két "csomag" közötti differencia is megmaradt. -
Jazzos
őstag
Kéne nekem egy S-478-as int vga-s lapocka...
-
Balinov
titán
gyogyreggelt kivanok!
-
MR_Joe
senior tag
Jóreggeleket mind1kinek!
Eladó gép, Győri Ph!órumlakóknak 50k -
törölt tag
ATI Radeon HD2600 Pro, AMD Athlon Xp 1800+, ASUS A7N8X-X eladó lenne sürgősen!
Az ár 19.000 Ft, ami nagyon jó! Nem adnám ennyiért, de sajnos gyorsan meg kell válnom
tőle, mert jövő héten venném az új gépet és hát kell a pénz rá!Lehetőleg pm-et, mert nem fogom többet olvasni ezt a topikot!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Balinov #29010 üzenetére
de az FPO viszont nem találni róla lósz.rt se, illetve pár sárga oldalon volt róla info( honnét rendel vajon Jazzos
). Esetleg egy wafer numbert irhatna, abból több kiderülhet meg gondolom nem csak ez az egy E 5200 van. Amúgy Te is meg tudod keresni, beirod gugliba hogy Q841B + E5200 vagy Q841 + E5200 a teljes FPO-ra ( Q841B305 ) vagyon ritkán dob ki találatokat
mod: botrányos a heye sírásóm.
-
Coyot
őstag
válasz
VinoRosso #29007 üzenetére
Jah menü direkt ilyen, így tetszett havernak ígymaradt.
Az alfás háttér okos 5let, mondjuk én előtűnést akartam de akkor marad átláccó is
Galéria lehetne slideshow, csak a clearboxom nem szereti annyira, ha flashből macerálják
(mondjuk egy másik clearbox lehet megoldaná), valahogy megoldom mindenképp de a leadott diplomában már így marad... mert elfogyott az idő.
Arra már rájöttem, hogy egy ilyen dolog sosem lesz kész teljesen,még mindig rengeteg 5letem van amivel fejleszthetném, de ez már a diplomán kívül lesz majd.
-
VinoRosso
veterán
Az animáció szép lett, de szerintem a dizájnon azért még lehetne gyúrni, esetlen próbáld meg a menü szöveg effektezését photoshopból, egy bevel + shadow + glow sokat tud dobni rajta, valamit a megjelenő szürke háttér lehetne alfás egy 40-50 %ban és akkor átlátszana végig a háttér mintha benne lennél a szobában, de mégis ki lenne emelve. A geléria szerintem is lehetne slideshow. Nem tudom hogy ezt flashből csináltad e, de éppen egy ilyen galériát csinálunk, egy ingyenesen letölthető javascript az egész, lightbox a neve( van még egy csomó változata pl tickbox ) amiben úgy tudsz slideshowt csinálni, hogy nem egyenként illeszted be a képeket a htmlbe, hanem egy tömb n-edik elemként adod meg, így a szkript tudja, hogy egy csoporthoz(tömbhöz) tartoznak. Vagy ha már mindenképpen egyenként jelenik meg, akkor valami dizájn lehetne itt is alá, pl aláteszel egy asztalról készült képet, és a képek mint firssen készült fotók kivágatlanul ilyen fehér kerettel szétszórva heverhetnének az asztalon, és amikor rákatt valaki a galériára, akkor csinálsz egy átvezető animációt, ami az asztara vezet. Így tényleg olyan érzése lenne az embernek mintha a szobában mászkerálna. Jah és a menü nálam opraából elég furcsás, bár a flash miatt elméletileg úgy kéne kinézni mindenhol, szóval lehet ie és ff alatt is ilyen, először minden betű fehér, aztán piros hovernél, végül ha már volt hover, akkor elszükrül teljesen. Ez direkt van így
-
Balinov
titán
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest