Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Balinov
titán
Hamar akku, Olympus LI-42B akkumulátort hol erdemes venni gyorben? Extremedigtalnal lattam 6k-ert. Vajh Saturnban nem lenne, olcsobban?
-
okiDoki
aktív tag
Szasztok!
Hol lenne Győrben érdemes és célszerű Nokia BL-5B akkumulátort venni?
-
Dryman
őstag
Eladó lenne még egy ilyen kis ritkaság!
Medion 9800XXL AGP videókártya!
Ez valójában egy Radeon 9800XT 128MB rammal! -
helkis
veterán
-
Dryman
őstag
Olcsón valakinek egy miniPC?
Tualatin 1133MHZ P3/256MB/20GB/CDRW/int vga....
topiklakóknak csak 8K! -
Balinov
titán
Gyogyreggelt kivanok!
-
Flow
senior tag
Adjatok tippet... Hol tudnék győrben hegesztőpajzs-üveget venni?
-
Coyot
őstag
Összesen 7másodperced van eldönteni, hogy szeretnél e pipálni, az a box 7secig van kinn, utána törli magát, mert ez egy ilyen okos csekkbox
kicsit sok az a 7sec, majd visszarakoom 3-4 re aztán akor annyira nem zavaró
helyesírási hiba az akad, leginkább a különböző kódolású tárolt szövegek miatt, de ha privibe elküdöd amit találtál hibát az jólenne
-
Flow
senior tag
Zsír, meg minden, de nem dícsérlek, mert már úgyi túl nagy az orcád.
Amúgy mire lett ez optimalizálva (felbontás)? Csomó kép kilóg a képernyőről... Legalább egységesre méretezd le őket.
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #28982 üzenetére
sajna a galéria marad ilyen, mert a nézegető cuccos JS és nincs sok jogosuultságom, hogy felülírjam
egér meg sajna nem aktív a flash miatt, de ha találok egy rendes képnéző clearboxot, vagy a srác aki írja ígérte h menni fog másmódon is akkor a galéria,scroll és ékezetes gondok is egyszerre oldódnak meg.
-
Balinov
titán
Pofas
Galeriaban:
- megnyitva a kepet, nincs elozo/kovetkezo ill. lehetne slideshow. (persze lehet csak a Cooliris firefox ext. bugzik).
- nagy meretu kepeknel auto atmeretezes az adott felbontashoz igazitva.altlaban: egergorovel nem megy a fel/le scroll
napersze, en fikazok,mikozben tized ilyen fasza oldalt nem tudnek csinalni
-
Coyot
őstag
Elkészült nagyából a diplomamunkám, FF bug miatt a bill kiosztás változik így vannak ékezetes meg írásjeles gondok, lesz is FF lehúzása a diplomamunkában
a cuccos: [link]
várom a kritikákat meg minden
-
VinoRosso
veterán
-
Flow
senior tag
válasz
Jazzos #28971 üzenetére
Már megvolt... Kicsit kalandosan, mert a tesóm zakózott egyet Révfülöpnél. Egy órát ápoltuk a gyógyszerésszel, ennek ellenére megmaradt.
Sőt, le is tekerte utána a távot... Így lett végülis bruttó ~11 óra az út. Kicsit nehezen viseltem a reggel 3/4 4-es kelést, de 1.5 óra alatt sikerült autóval a Bácsai útról Siófok hajóállomásra érni...
1/4 7-kor indultunk, 1/4 6-kor visszaérkeztünk, aztán be a kocsiba, és irtány haza. Idén enyhén szólva nem élveztem, mivel előtte összesen 30km-t tekertem edzés gyanánt...
-
Flow
senior tag
Na, remélhetőleg most kicsit visszatérek halottaimból.
MrJoe: a telefon megtekinthető valahol?
-
Balinov
titán
gyogyreggelt kivanok!
-
MR_Joe
senior tag
Juteszembe, jóreggölöket mind1kinek
-
Dryman
őstag
Eladó minipc!
Ez egy fekvőházas kis cucc, méretei kb 30x35x10cm
és ami a lényeg:
msi 8137 Pentium 3-as alaplap, integrált intel vga, hang, és hálózattal, 1133MHz Pentium3 Tualatin processzor, 2x128MB SD-Ram Seagate Barracuda 20GB hibátlan winchester,Traxdata CD-RW...telepített op.rendszer!Netezni tökéletes választás lehet ez a kis vas!
Ára 8500Ft -
VinoRosso
veterán
-
jamba
aktív tag
Gamer
Pc alkatrész eladó vegyétek-vigyétek Urak
-
Pot Gelt Napt!
Vkinek van olcsóságos AGP-s videókártyája? Egy savage 4-et kellene leváltani szóval nem kell atomszuper fluxuskondenzátor csak vmi simaság.
-
G@ben
addikt
Stét!
Motoros boltok fellelhetőségét keresem Győrben zár vásárlása miatt. Egyet tudok a Kossuth utcán meg kicsivel mögötte egy kis utcában, de az istennek se jut eszembe több! A bringaboltokban nevetséges zárak vannak. Vagy az én elvárásaim túl nagyok.
-
alibabo
tag
válasz
FarkasAtis2 #28954 üzenetére
Tudnál mondani pontos típust?
-
FarkasAtis2
csendes tag
válasz
FarkasAtis2 #28953 üzenetére
Ilettve még van egy LG plazmám 82centis Full HD 2 év garanciával 50k
-
FarkasAtis2
csendes tag
válasz
FarkasAtis2 #28952 üzenetére
illetve hát joáron el is adnám
-
FarkasAtis2
csendes tag
AMD x64 triple-core proceimat gyengébbre cserélném értékegyeztetéssel
-
MR_Joe
senior tag
Jut eszembe, van egy dvd íróm eladó. Keveset használt cucc, csak hirtelen többletem lett belőle :p valaki esetleg?
-
Supr@
senior tag
válasz
alibabo #28948 üzenetére
én is melóztam tegnap is, rádásul úgy, h csütörtökön éljszakáztam, 6ig, onnan óvár majális árulni, hajnali 4re haza, 8kor vissza óvárra, most nagykerbe mentem áruért, közben hazaugrtottam eü dolgokat intézni, aztán vissza óvár, de legalább este kispál lesz
szóval izgalmasan telik a majális
-
MR_Joe
senior tag
egy cseppet... tudod van aki ilyenkor is az igát húzza, egyesek meg valamerre tekeregnek.. és tekergés közben nem tudnak irni.. tessék mobilnetezni, mert kihal a fóRUM.
Hja a sün sztoriról mindenki hallott már?kreáltam egy póló logót is hozzá
-
Weaver
senior tag
húú de megállt itt az élet...
-
-
Balinov
titán
válasz
VinoRosso #28927 üzenetére
aham, ertem,koszi!
P45DS3R-be lenne, ahol szinten tapasztalhato a vdrop jelenseg. Igazandibol az E2200@8*400-at akarnam kivaltani, de egy E8x000-ra sajnalom most a penzt.
Gyogyreggelt amugy mindenkinek ezen a munkaval bearanyozott Majus Elsejen! Hulye ireknel majus elso hetfoje a Bank Holiday...(mondjuk dolgozok akkor is, en marha)
-
VinoRosso
veterán
válasz
Balinov #28918 üzenetére
Nem győri, szhelyi, csak itt tanul. Am jó csóka, nem tudom mennyire szoktad figyelni az aprókat, de annyi up-ot senki nem postolt a világon mint amennyit ő
itt lehet többet tudni az eredményekről/konfigról. A volt deszkámban mennek a procik, erről annyit tudok mondani, hogy durván mentek benne a q6600-ok, talán egy volt ami csak 3,6-ot vitt, a többi mind 3,7 felett, meg a 45nmeseket is szerette, 2 db proc volt benne ( egy e8400 meg egy e7200 ) ami csak 3,8at ment, a többi mind 4 Ghz felett. Igaz a tuninghoz proci kell leginkább, deszka max 100-150 Mhz + jelenthet, hacsak nem valami nagyon antituning. Átlag E5200 pl 3,5Ghz-et tud.
-
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #28920 üzenetére
pontosan nem tom mit tud, mivel ezen a drága giga lapon nagyon nagy a vdroop, beállítok neki mondjuk 1.35v-ot, és terhelés alatt meg ad neki 1.28-at. 3ghz-en járatom 24/7ben, nem nagyon foglalkoztam vele. 15k lenne az ára. ha kell majd tudok andi fpo-t, de csak héfőn majd.
-
Supr@
senior tag
eladó Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 győrieknek kedvezménnyel
illetve talán megválnék hőn szeretett dobozos, Jazzos garis E5200 procimtól is
-
VinoRosso
veterán
válasz
Jazzos #28906 üzenetére
hát én nem néztem a konkrét árat, nekem is csak syC mondta
(#28910) Jazzos: hogy érted hogy jó árat?
[link]
#28912 Balinov : #FPO-t kell nézni. syC Q839XXX-es batchből vett, Q839B197-ből 2 db-ot. Más FPO is lehet jó, csak rá kell keresni google-ba, hogy van e róla valami eredmény, illetve, ez is lehet fos, csak jóval kissebb a valószínűsége. Amit még érdemes figyelni az a wafer number, ebből az utcsó 3 szám minél kissebb annál közelebb van wafer közepéhez a chip. A legutolsó 2 szám legyen minél közelebb 00-hoz.
ja az FPO raja van a dobozon meg a proci kupakján is, a wafer number az meg csak a proci nyákon.
-
Nekünk meg április közepére mondták hogy akkortól lehet megrendelni de szerintem még odébb van az.
De ezek szerint ha megrendeltem még akkor se kötik be azonnal hanem várhatok hetekig... Pedig a másik szolgáltatónál megrendeltem aztán már ment is nagyjából. Nem kellett heteket várni erre is.
Remélem a szolgáltatásuk legalább jó mert ha az is ilyen.. -
G@ben
addikt
válasz
DelArco #28899 üzenetére
Nekünk 19-én járt le a 30 napos bekötési határidő (eerdetileg március végére mondták), előtte pár nappal azt mondták, hogy következő héten (múlt hét) 80% a bekötés esélye, illetve egy hete a telefonos érdeklődésemre azt mondták, hogy a műszakiak szerint 1,5-2 hét múlva várható. Ha jövő héten sem kötik be, akkor kiverem a balhét!
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek egy fénymásoló nem kell?? Esetleg egy pci-exes vidikari jöhet cserébe
-
MR_Joe
senior tag
Valakinek nem kék egy AGP-s nVidia 6200/128MB vidikari? Óccóé adnám!
-
-
VinoRosso
veterán
válasz
DelArco #28899 üzenetére
nálunk még nincs azt tom, még 2-3 hónap mire megjön
(#28898) DelArco : Az ilyenek ingyenélőket küldeném el betonozni meg téglát hordani valami gulágra, kezébe adnám a fanglit, aztán falaz6na magának egy cellát művészien "baz+"...ilyenkor megy fel bennem a pumpa, amikor más 12-16 órát robotol havi 80ért a soron, hoy ki tudja fizetni a számlákat, meg eni adjon a gyerekének,az ilyen kis faszkalapok meg szétfüvezik az agyukat
Felháborító!!!
(#28900) Balinov
Jazzosnak voltak jó példányai, de syC már elhappolta őket.
Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest