Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1035) Vistaboy válasza Fr3eWar (#1032) üzenetére


Vistaboy
veterán

Rendben, köszi szépen mindkettőtöknek. :R A lapnál mindenképp ASUS kell, mégpedig kimondottan TUF szériás, ezt már rég eldöntöttem. A Sabertooth Z170 S is szóba jöhet még, amit fentebb is ajánlottak, de amennyiben a keretem meg fogja engedni, mindenképp maradok a Mark 1-esnél. Az a Thermal Armor kurva jól néz ki, nekem az is sokat számít, mert plexis a ház oldala, így teljesen látni a lapot működés közben is.

A procin én is gondolkodtam már, és amennyiben tényleg akkora a különbség, ahogy írod, úgy akkor abból meg is fogom venni majd a K kiadást. Ha tuning nélkül is ennyi előnye van, akkor tényleg megéri. Köszi ezt is.

Ami a memóriát illeti, akkor a Z170 és a 6700K mellé melyik típust ajánljátok pontosan? 2x8 GB KIT kellene, ami elfér a hűtő mellett/alatt, és hozza ki a prociból tuning nélkül is a maximumot.

Ezeket találtam, szerintetek melyik lenne a legjobb?

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.