Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeltaPower

addikt

válasz JackFeryll #7633 üzenetére

Szerintem jobb kimaxolni olyan területet, ami épp a szintednek megfelel, 100%-ra kimaxolásnál ad 2 rare/exotic itemet és aszem 40 craft anyagot a szintednek megfelelően.
    Node-k mindenkinek külön számítanak, nem lehet kibányászni másik player elől. Pár óránként respawnolnak, kivéve az orichalcum és az ancient wood, azok naponta.
    Frostgorge train le van írva itt [link], de általában linkelni szokták a waypointot ahol a következő van.
    Gem store cuccok vagy kényelmi extrák vagy skinek, ha akarsz rá költeni megveszed, de azok nélkül se vagy hátrányban.
    WvW akár 1-es szinttől is játszható, de a többiek nem biztos hogy örülni fognak neked, ha 1-es cuccokban mászkálsz a csapatban.
    Exp boostert akkor éri meg használni, ha kint vagy terepen/dungeonban és sokat ölsz. Personal storyhoz, world bosshoz ami nem idéz, felderítéshez, jumping puzzlehez értelemszerűen fölösleges.
    Cooking ahogy érzed, én a 4. karakteremnek vettem fel, több értelmét láttam olyan szakmáknak amikkel felszerelést gyártok magamra.

Új hozzászólás Aktív témák