- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
H.Ezredes #4370 üzenetére
"a VRAM témához: nem érdemes abból kiindulni, hogy mit ír ki az afterburner vagy más cucc a memóriafoglaláshoz. ő azt tudja nézni, hogy a játék mennyi memóriát allokál, az allokációs stratégiát viszont nem tudja figyelni. tekintettel arra, hogy a legegyszerűbb (és az egyik legjobb) stratégia az, hogy töltöm a VRAM-ot, amíg be nem telik, aztán kihajítom pl. a legrégebben használt cuccokat, az teljesen természetes, hogy az allokáció elmegy a fizikai memória határáig, vagy még valamivel tovább is. ettől még az egyidejű VRAM használat könnyen lehet sokkal kevesebb."
GBORS kollégánk ezt írta még annó ehhez a témához.Nemkívánok belemenni jobban ebbe a témába,mert már láttam pár oldal offolást ebből kiindulva.
Igen csak AMD-vel néztem,mivel csak az van már 2 éve -
Tirexi
addikt
válasz
H.Ezredes #4370 üzenetére
Tudom, hogy nem adódik össze a VRAM éppen ezért is írtam két kártyával hisz a második kártya egy darab FPS-t nem adott a játékhoz tehát kevés volt az 1.5GB.
De a Skyrim ugyan ez.
90+ FPS mindenhol a game mod-ok nélkül SLI-be és alig éri el az 1000MB foglalt VRAM-ot MSI szerint.
De ha be aktiválom rajta a közel 4GB-os Textura Pack-ot meg minden xart akkor hirtelen beugrik az FPS 40 alá és az MSI szerint 1950MB a foglalt VRAM.Még is csak van ennek valami alapja emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest