Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Valamikor a nyáron az egyik fejlesztő hintette el hogy cross platformot akarnak, mert sokan panaszkodnak ezért a GTA V-nél, hogy nem tudnak multizni együtt a konzolosok a PC-s emberekkel.
Na most ha ennek (is) lehet hinni akkor a Rage nem alkalmas erre a célra mert az nem cross platform-os. Vagy pedig rohadt nagy változásokat kellett csinálniuk hogy az legyen.
Mind1 is, az lesz a biztos ha egyszer 2050-be megjelenik. Egy biztos, kamagrát nem kellesz bevenni ahoz hogy felálljon a farkunk, mert egyből instant állni fog ahogy betölt a game.Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
A baj alatt nem konkrét bajt értettem, hanem pl az engine cserét menet közbe. Valszeg nem megy olyan simán mint tervezték emiatt beúsztak az időben.
Amit a vége fele írták, azt a Rockstar sose fogja megtenni. Eddig se tette, most se fogja több okból kifolyólag. Egyik az, hogy az nagy pénzt emésztene fel nekik, mármint a reklámok. Aztán ha minél titokzatosabban tartják a játékot, sokkal többen egyből meg fogják venni és utána arról lesz mindenhol hangos a net, ergo ingyen reklám. Ingyen reklám meg mindig jól jön.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Én meg lemerem fogadni, hogy nem lesz semmi infó idén. A Rockstar még sose csinált ilyet, hogy ennyire nem közöl semmit ennyi ideig egy bemutató trailer után. Biztos vagyok benne, hogy valami komoly gond adódott amit máshogy nem tudják eltitkolni csak úgy ha semmit nem közölnek.
Smoke some weed nigga!
-
rtrace
kezdő
Ebben most én is hiszek a Rockstar-os fejlesztők posztjai miatt, van még több érdekesség is ott: [link]
De ilyenek, hogy évszámok számjegyeinek az összege 27-re jön ki, a trailer első mondata 27 karakterből áll, meg ez lenne a 27. feltöltött trailer...
Ha ez mind tudatos lenne és ekkora jelentősége van ennek a számnak, akkor szerintem vagy a leleplezést, vagy a megjelenést tették volna egy ezzel egyező időpontra, nem egy relatíve jelentéktelen második trailert. -
Jakesz
addikt
Egyedül abba kötnék bele, hogy a játék szebb, mint a trailer. A 2011-es GTA V trailert ne a jelenlegi konzolos vagy pc-s verzióhoz viszonyítsd, hanem a ps3 és xbox 360 verzióhoz, mivel azok az eredeti GTA V verziók, és az első trailerek is azok alapján készültek. Azok pedig kimondottan rosszul néznek ki, a textúrák minősége köszönőviszonyban sincs azzal, amit már ps4-re és xbox one-ra kiadtak, de így is dicséretes volt anno, hogy azt a szintet kihozták azokból az akkoriban is már őskövület konzolokból.
[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
Téged megkövetlek.
Köszi a részletes leírást.
Mondjuk ehhez nekem "botszemem" van hogy ilyeneket lássak, "grafika" számomra mindíg is sokadrangú kérdés.Valami ilyesmit vártam sértődés helyett.
De nem bírom ki, így csak annyit a végére :
Oké, tehát jön egy game majd kb. 2025-6-ban, amiben tényleg f@sza lesz a látvány.
És milyen lesz mint játék ?Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Plata
félisten
GTA Online-ban nekem már most is túl nagy néha a térkép,főleg ha egy rohadt verdát kell leszállítani épségben a pálya túl végére.
Ha arra gondolok hogy majd kirándulgatok és biciklizgetek akkor nem nagy.
De ha épségben kell repülővel eljutni egyik végéről a másikra akkor túl nagy. -
Plata
félisten
Bevétellel rendelkező ingatlanok ötben is vannak.
Bár őszintén szólva a legtöbb iszonyú vacak.
Állandóan szekálni fognak és minden hülyeségért zaklatnak.
Sőt M-el nagy értékü ingatlant és bizniszt is szerezhetsz.Ha van elég misid golf club is a tied lehet vagy mozi.
De a San Andreas féle marhaságok nekem is hiányoztak,mint például hogy a kaszinóban direkt adósságba vertem magam és üldöztek a behajtók.
Vagy olyan kövérre zabáltattam CJ-t hogy menni sem bírt.
De én még mai napig golfozok,tenisz sajna nem megy mert nincs kivel.[ Szerkesztve ]
-
wihay
tag
Én nem tudom, hogy mihez fogják hozzácsatolni az egyjátékos DLC-t, vagyis milyen formában. Lesz egy történet vonal, ami esetleg folyamatosan bővül, esetleg megkapjuk a régi GTA karaktereket..
Most a Vice City-ben ott volt az ingatlan piac, a kitett még pár órát a végigjátszásból, az is megléphetik, egy bizonyos ipari ághoz csatolnak küldetéseket folyamatosan.Most ha abból indulunk ki, a GTA IV-ben egy korai bankrablás séma volt, ezt követően a GTA V-ben már kifinomult rendszer volt..
Inkább az a kérdésem, ti hogy érzitek miben volt a GTA V gyenge? Az új részben pedig arra fognak építeni.. Én így láttam most, így a sötétben..
Én a GTA V-ben sajnáltam hogy a végén csak 3 opció volt a döntéshez. Ha lett volna lehetőség Franklint öltem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest