Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Nem én jöttem rá.
Ott a link, hogy hol láttam és honnan vettem én is."...mi a baj a külső progival?"
Az, hogy bármilyen felesleges külső program telepítése nélkül meg lehet oldani.
A gépemre amúgy sem telepítgetek ilyen jött-ment forrásból származó kódokat főleg a fentebbi indokból adódóan.Ha neked az úgy jó, hogy a gép mögé beférkőzöl és húzogatod-dugogatod a kábelt az alaplapból ki-be akkor csináld. A te döntésed.
Kivétel nélkül a GTA5.exe felfüggesztése után a 15 másodperc elteltével ismét engedélyezve mindig kész a privát szerver.
"Az exe-s megoldás egy darabig jó volt..."
Ha az exe felfüggesztős történetre gondolsz ezalatt, akkor ki kell hogy javítsalak mert még mindig jó.
Mint írtam már legalább 1 éve így hozom össze a saját szerver és működik minden alkalommal.Nem javítottak ezek semmit ezen.
Ritka béna még a roksztar ehhez a netes történethez... ha már a GTA 3-nál behozták volna a multit mint ahogy tervezték akkor nem kevés tapasztalatuk lenne... de hát inkább egyedül szoporóllereznek az online útján külsős segítség nélkül mint látszik...Csupán a 15 másodperc a lényeg hogy annyit kell várni a felfüggesztés után.
Ha túl gyorsan számolsz akkor nézd inkább a hálózatnál a diagramot ami másodpercenként frissül. Ha ugrott 15 alkalommal akkor letelt a 15 másodperc és lehet nyomni a folytatást az GTA5.exe-n. -
szTotyy
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Miért, ha te feltalálsz egy amúgy klassz dolgot, de annál létezik jobb is, akkor te nem azt használnád, amit te találtál fel??
...hát én sem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A föntit nehogy komolyan vedd Puma, mielőtt sértődés lenne belőle.
Ez a dolog is ugyanolyan, mint maga a játék, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik, ahogy neki kényelmesebb
Legalább itt most sűrítve felsoroltuk az összes megoldást, mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikusat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a dolog is ugyanolyan, mint maga a játék, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik, ahogy neki kényelmesebb
CactuS