Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz Geryson #58154 üzenetére

Nem én jöttem rá.
    Ott a link, hogy hol láttam és honnan vettem én is.

"...mi a baj a külső progival?"

Az, hogy bármilyen felesleges külső program telepítése nélkül meg lehet oldani.
    A gépemre amúgy sem telepítgetek ilyen jött-ment forrásból származó kódokat főleg a fentebbi indokból adódóan.

(#58155) Dtomka

Ha neked az úgy jó, hogy a gép mögé beférkőzöl és húzogatod-dugogatod a kábelt az alaplapból ki-be akkor csináld. A te döntésed.

Kivétel nélkül a GTA5.exe felfüggesztése után a 15 másodperc elteltével ismét engedélyezve mindig kész a privát szerver.

"Az exe-s megoldás egy darabig jó volt..."

Ha az exe felfüggesztős történetre gondolsz ezalatt, akkor ki kell hogy javítsalak mert még mindig jó.
    Mint írtam már legalább 1 éve így hozom össze a saját szerver és működik minden alkalommal.

Nem javítottak ezek semmit ezen.
    Ritka béna még a roksztar ehhez a netes történethez... ha már a GTA 3-nál behozták volna a multit mint ahogy tervezték akkor nem kevés tapasztalatuk lenne... de hát inkább egyedül szoporóllereznek az online útján külsős segítség nélkül mint látszik...

Csupán a 15 másodperc a lényeg hogy annyit kell várni a felfüggesztés után.
    Ha túl gyorsan számolsz akkor nézd inkább a hálózatnál a diagramot ami másodpercenként frissül. Ha ugrott 15 alkalommal akkor letelt a 15 másodperc és lehet nyomni a folytatást az GTA5.exe-n.

(#58156) szTotyy

[link]

• szTotyy

őstag

válasz Geryson #58154 üzenetére

Miért, ha te feltalálsz egy amúgy klassz dolgot, de annál létezik jobb is, akkor te nem azt használnád, amit te találtál fel??

...hát én sem ;]

A föntit nehogy komolyan vedd Puma, mielőtt sértődés lenne belőle. :) :U Ez a dolog is ugyanolyan, mint maga a játék, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik, ahogy neki kényelmesebb :) Legalább itt most sűrítve felsoroltuk az összes megoldást, mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikusat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés