- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
South Velen #1292 üzenetére
Nekem is ugyanezzel van problémám.
Igazság szerint szeretem a kevés szabadságos játékokat. Mármint van egy igazi életem, ott tudok dönteni, és az alapján változik a világ. A játék szvsz legyen egy történet, egy mese, amit készen megkapsz, végigjátszod, és közben élvezed, mert interaktív. Ha több szál van, és emiatt valamit kihagyok, akkor azért nem hiszem, hogy újra fogom játszani (mert akkor nagyon sok unalmas részen is végig kell mennem). Ha meg egyszerűen nincsenek benne unalmas részek, akkor úgyis végig fogom játszani megint (lsd. SA, IV, VC, talán csak a GTAk voltak azok, amiket többször végigvittem életemben. Na meg a NFS:MW. Meg az Aknakereső).Azt persze imádom, ha egy küldetést végig lehet játszani többféleképpen (egyszer ezt valaki leírta úgy, hogy "több féle képen"
), pl sniperesként a háttérből, ramboként berontva, hitmanként végigosonva, stb, nekem ez dobja fel legjobban a játékélményt. Az nem, hogyha valamelyik változatot követve kimaradok valamiből (tehát más lesz a kimenetel). Meg ha már egyszer le van programozva / létre van hozva az a rész, és megvettem a játékot, akkor mégiscsak látni szeretném, nehogy hiába dolgozzanak éhbérért szegény fejlesztők
.
Summa summarum nem azt mondom, hogy a játék jó/rossz lesz, csak én is félek ettől a megvalósítástól. A Fahrenheittel pedig én se játszottam, de ha másnak sikerült ebből jót kihoznia, akkor a R*osok is képesek megoldani a dolgot
Bízom a legjobbakban!
Szerk.: én mindegyik karakterrel tudtam azonosulni, nekem a történeteik hihetőek voltak. De egyikük sem volt az, hogy NA, EZ ÉN VAGYOK! De nem is ezért játszom
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest