- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester95
csendes tag
Ide lehet írogatni a modokkal, trainerekkel, vagy egyéb programmokkal kapcsolatos dolgokat. Pl.: valamelyik nem működik vagy nem tudod telepíteni, stb.

Szerk: (Hogy ne kelljen fölösleges új hsz.)
Kékhalál miatt újratelepítettem a Windows XP-t és érdekes hibára akadtam a GGMM és a TXD Workshop indításakor. (GTA fanok gondolom ismerik a kettő progi közül legalább az elsőt)
Ezt írta ki: [link]
De mi ez? Vírusirtó nem segített, XP-t újraraktam 6X, de semmi sem segített. Igen, a játékot és a progikat is újratelepítettem. Lehet hogy a hiba eredete nem ebbe a topicba tartozik de mivel a játék egyik komponensében lépett fel (micsoda kifejezés
) ezért ebbe a topicba írtam.Előre is köszönöm a válaszokat! Az sem nagy baj ha nem tudtok segíteni, csak azt mondja meg vki hogy láttatok-e már ilyet, mert a google is alig talált valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mi ez? Vírusirtó nem segített, XP-t újraraktam 6X, de semmi sem segített. Igen, a játékot és a progikat is újratelepítettem. Lehet hogy a hiba eredete nem ebbe a topicba tartozik de mivel a játék egyik komponensében lépett fel (micsoda kifejezés
) ezért ebbe a topicba írtam.