Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Igen,de ez se szedi le

-
V.ki
aktív tag
Hogy lehet a San Andreast uninstallálni,ha az uninstall semmit nem csinál??Bejön az autorun,mondom neki uninstall,erre kiírja,hogy akarod-e törölni az egész alkalmazást,blabla,mondom igen,és erre kilép,oszt' nem csinál semmit

Én meg már
Már azt is megcsináltam,amit a gtasafaq.uw.hu-n írnak,de akkor is csak visszadob a game az asztalra,én meg

-
nem_tom
őstag
Én a Sa -t még a negyedéig se nyomtam.
Elkezdtem újra Vice City -zni, aztán meg a multit nyomtam, és mostmár egyáltalán nem Sa -zom. 
-
jagada
addikt
HELP!!!!
Nem boldogulok sehogysem a repülősulis küldivel!
Meg tunná vki csinányi nekem??? -
ZR92
tag
válasz
üzenetére

-
nemcso
őstag
válasz
üzenetére

-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon ŁoŁ! GTA: San Andreas Live !

-
addikt
Ezt kötelező megnézni: [link]

-
Vigneau
félisten
-
V.ki
aktív tag

Megdöglött a San Andreas-om...Nem indult,az intro és a SA-logo után visszarakott az asztalra.Na mondom reinstall.Le akarod törölni az egészet a francba? igen.Nem megy,nem dolgozik semmit.Áh,mondom anyád.TC-vel az egészet letöröltem úgy ahogy van.Install indítása,kérdezi hogy letörölje-e.Igen.És még mindig semmit nem csinál
Pedig már naggyon hiányoznak a bandaháborúval töltött éjszakák,a dumálás a Grove-sokkal

-
Krapy
tag
Hello!
Beraktam a simson motrot!Csak az a baj hogy kidob a játékbol!Ez miért van? -
peterszky
őstag
Valakinek lenne kedve egy kicsit bandaháborúzni?
Ha igen elküldeném a mentésemet
Kiváncsi vagyok a sztori végére, de nincs türelmem ehhez a területfoglalósdihoz. 
-
ZR92
tag
De a tank ellen semmi sem hatásos.
-
akasp
senior tag
válasz
peterszky
üzenetére
sokat kell gyakorolni a járokelőkön, ugy, hogy ne sérüljön a kocsi.
mod: jó, de mire elmész a tankért, meg vissza.... addig megcsinálom az összes területet...
különbenics: hátsokerekmeghajt. kocsi szinte mindig jön. ha nem, akkor beguggolsz a felrobbant kocsid mögé és lősz addig a fegyvereddel.
Jo tanács bandaháboruhoz: mindig vigyél magaddal tagokat!! Jó pajzsok!!
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
üzenetére
nem feltétnenül kell nekik tank. beszállsz egy jo kis kocsiba, amivel előzőleg gyakoroltad a driftet, és szépen elcsapod öket a kocsi seggével driftelés közben.
De ehhez eloszor meg kell tanulni driftelni az sa-ban. ajánlott kocsik: clover, tornado, oceanic, szal vmi ilyesmi fajták.. -
peterszky
őstag
válasz
üzenetére
kód nélkül lehet valahol tankot szerezni? nem nagyon szeretnék csítelni

-
peterszky
őstag
válasz
üzenetére
lehet, hogy ezt fogom tenni

köszönöm mindkét választ
-
peterszky
őstag
valami módszer van a bandaháborúk leröviditésére a játék végén? szerintem ez a játék legrosszabb része és nagyon unom már
-
Vampir
csendes tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Huh.Nekem egy teljes CD-nyi autom,motorom,hajom...van.Ha akarod megkereshetem,hátha találsz olyat ami tetszik.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Új kocsik berakása a játékba, nem warez...vagyis te nem erről beszéltél, hanem a linkről. Ugye? Az új autók letöltése teljesen legális. Ha van GTA-d, te is próbáld eccer ki (megéri).

És ha már megint az autóknál tartunk, akkor nekem lenne szükségem párra. Pontosabban 80-as évek beli (tunning nélküli) európai és amerikai autókat keresek.
[Szerkesztve] -
Vampir
csendes tag
válasz
üzenetére
Ezen az oldalon jó kis cuccok vannak.
-
Vampir
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A járműbetétel szerintem nem warez.Azt az eredetivel is meg lehet csinálni.
-
A warezt hagyjuk a fórumon kívül.
Köszönöm. -
zsulboy
senior tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Nekem ugyanez volt,mindig lefagyott peidg nagyon állat busz!

[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Az lenne a kérdés, hogy ki telepített már csuklósbuszt a játékba? Egyszer-kétszer megpróbáltam telepíteni egy párat több-kvesebb...inkább kevesebb sikerrel. Próbálkoztam IMG Tool-al és San Andreas Mod Installer-el, nameg persze minden paramétert átírtam a radme fájlok szerint a játék fájljaiban, de nem működtek a buszok (lefagyott a gém). Lécci adjatok 1-2 linket csuklósbuszokhoz (lehetőleg olyat, amit sokaknak sikerült sikeresen telepíteni) és mondjátok el mi a trükkje, hogy ne faggyon. Mellékesen az Ikarus hibátlan lett, de a modernekkel volt mindíg ilyen probléma.
Előre is kösz a segítséget. -
R.Carlos
tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Köszi az infokat!

Már egy fél éve nem játszottam vele, mert megcsömörlöttem annyit nyomtam!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multi miatt asszem akkor felteszem újra.
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
R.Carlos
üzenetére
Jelenleg 3 féle multi progit ismerek a SA-hoz. Az egyiket (gtaTournament) semmiképpen se ajánlom. Ha versenyezni akarsz, töltsd le az MTA:SA 1.1.1-et[link], de ha öldököni szeretnél, azt a SA-MP-al[link] teheted, benne a legjoobak a SanFierroTDM módos szerverek (csapat játék minden szerverbe), nameg be lehet szállni utasként a kocsiba a G betűvel. Könnyű felismerni a magyar szervereket a ,,[HUN]'' előtagról.
És létezik egy 2Player Missions mod is (valami ilyesmi neve van), amiben a rendes játékot nyomod ugyanarról a gépről 1 másik taggal (osztott képernyő)(2 egér meg billentyűzet kell hozzá).
[Szerkesztve] -
R.Carlos
tag
Srácok milyen a multi?Mit lehet csinálni multiban, öldökölni ezerrel?

-
Yeti910331
aktív tag
válasz
GameSpy
üzenetére
Végre egy becsületes ember aki nem öldököl a csíttel.
Én csak külföldi (főleg amerikai) szerverekbe csítelek, mer bosszút állok, ugyanis sok helyről bannoltak már, mert magyarul beszéltem. 
Akkor azér nincsenek fent, mer suliba vannak. De mint mondtam az előző hszban: ,,beteg emberek''. Vagy csak itt Csömörön van járvány?
-
GameSpy
tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Ha megfigyeleg vayg tapasztalod... a játékosok jórésze 10-16 év között van kb... ebből következik hogy iskola van délelőtt... ezért nem tok én se délelőtt jáccani!
Más... a kérdésem az lenne ''hogy lehet cheat-elni a MP-be! elsőre elég merész a kérdés de NEM az lenne a célom a cheat-eléssel hogy mindenkit megöljek hanem hogy pl kocsikat tudjak magamnak ''varázsolni'' hogy utánna föltuningoljam és versenyezzek ! pls valaki segítsen!? -
Yeti910331
aktív tag
Kb. 6-15ig nincs magyar a SA-MP-on. És halálra unom magam. Nem hiszem, hogy a többi beteg srác nem ül le délelőtt a géphez. Vagy csak én vagyok beteg?
-
nem_tom
őstag
válasz
.:Richie:.
üzenetére
Íme, egy nagyon egyszerű megoldás!
Nehéz volt a VC? 
-
Makaveli
senior tag
Már nem játszottam a játékkal egy fél éve és most ahogy beteszem nem indul el maga a játék hanem azt írja ki, hogy a gta_sa exe problémát talált ezért leáll. És Uninstallállni sem tudom mert azt sem engedi és minden gépigényem a legjobb, mindenre megvan a szabad hely. De fél évvel ezelőtt még játszottam is vele! Lécci segítsetek!!!

[Szerkesztve] -
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
lehetséges, hogy ez fog maradni, míg nem lesz saját arcképem (de nem biztos
). 
-
Balu14
csendes tag
Hali mindenkinek olyan játék kel nekem ami lefoglal pár hétre mert mindent végig viszek pár nap alat nagy játek jöhet bármi csak ne misztikus legyen köszike

-
V.ki
aktív tag
Tud valaki a DVD-ről olyan képet lineklni,amit labelflash-el rá tudok írni a lemezre?(Nem,nem warez,csak kipróbálom a LF-t.)
-
nem_tom
őstag
válasz
Yeti910331
üzenetére
szerintem se. de miért kérdezed?
-
tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Hmm.. Nem hiszem.

-
Yeti910331
aktív tag
A SA támogatja a kormányt? Mert a VC még a gamepad-ot se.
-
nem_tom
őstag
Igaz, én utánoztam egy kicsit, de nem ugyan olyan fejet csináltam.

-
Remington
őstag
válasz
üzenetére
nem is igaz, nekem hamarabb volt ilyen kis d'n'b-es fejem

-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Már nagyon sokan mondtak ilyeneket, hogy tetszik a nevem. Kölcsön adhatom. Fél óra 200Ft!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

),mert aztán se ment az install.

Elkezdtem újra Vice City -zni, aztán meg a multit nyomtam, és mostmár egyáltalán nem Sa -zom. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)