Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Nos, mar megint itt vagyok, mert valami nem koser nalam a jatekban :o) Van a repuloteren az a kuldetes, hogy motorral hajtsak fel a repcsire mikozben szall fel.. Nos, hat mire en elindulok a motorral es elerek a fickokhoz akik elkezdenek loni, addigra a gep elszall :oD Eselyem sincs utolerni a repulot a motorral. Talalkozott valaki hasonloval?
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Nos Kijátszottam sikeresen és köszönöm a segítséget.Elvalut grafikája meg az inovációk hiánya nemzavar.Akkor sem törlöm le.

-
Vigneau
félisten
Bocs Troy! Félrenyomtam... Ezt Neked szántam, P.Dude!
A S.W.A.T. tankkal nyomulj be és lapítsd szét a rosszfiúkat. A házba bejutva ki kell nyírni mindenkit szisztematikusan. 1-2 lövedékkel szépen meg lehet billenteni a csapóajtókat, hogy addig is le tudj szedni néhány fószert. Ha látsz szivet, vagy páncélt, azt szedd fel - a visszaúton ez hatványozottan igaz. A nagydarab feka fószert a 4. emeleten meg a fején lődd állandóan, hogy ne sántuljon le. Vigyázz, mert a szobája felső szintjén mindig újragenerálodik egy rosszfiú, aki állandóan tüzel. Visszafelé pedig oltsd szorgosan a tüzet, de közben lődd az ellent is. Nem árt az éjjellátó szemüveg használata sem. Ha időben kijutottál az épületből, akkor tapadj rá a zsaru tűzoltó kocsijára, hogy időben bezsákold a tesód a létráról. Amint átvette a kormányt, utána már csak egy dolgod van: löni, akit érsz!
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de nemakarok csalni az end of the lineban azért kérdem hogy hogylenne 1Xűbb megoldani azt a küldetést.
-
R@ymonD
tag
Nemtom! De biztos hogy az lesz! És nekem bejött!

Amikor metem felfele a domboldalon akkor sokkal jobb volt mert gyorsabban ment felfele a dombon!Meg nekem ha jól emlékszek akkor ki írta amikor elkezdődött a küldetés hogy ha nyomom a Space billentyűt akkor 4 kerék meghajtású lesz a kocsi! Neked nem írja ezt ki?Meg ha már próbáltad is akkor nem tok sajna más tippet adni!

Sry
[Szerkesztve] -
R@ymonD
tag
-
R@ymonD
tag
Up!

-
P.Dude
őstag
Ez az end of the line feladat egyszerűen megoldathatatlan.Amikor smokeot megölöm akkor is levan kapcsolva a villany.Felteszem a googleot tűn van túl fényes.Ha leveszem sötétség van oldtom a tüzet erre lőnek rám.Nemtudom hogycsináljam.Addigra porrá lőnek mire készlenne ez a feladat.Valaki egyszerűbben nemtudná elmagyarázni?
-
Troy.
addikt
megkerestem neked. Bővebben: link
-
Troy.
addikt
nekem sikerült. csak nem emlékszem
nézzz itt körül. Bővebben: link -
Out
addikt
válasz
Vigneau
üzenetére
Es esetleg lehetne ra mod, hogy megcsinald nekem is? En lehetetlennek tartom megcsinalni ezt a kuldit, olyan gyorsan telik az ido, pedig nem megyek keruloutakon, hanem egyenesen a checkpointok fele, de eselyem sincs 6:30-on belul megcsinalni. Egy vegigjatszasban azt olvastam hogy van aki megcsinalta 3:21 alatt, kivancsi vagyok en arra is

mod: mar vegigszenvedtem minden kuldit ami csak volt, de amig ezt nem csinalom meg addig nem ad ujabbat
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Szia Troy!
Végigcsináltad a fő küldetés vonalat? Én már egyszer megcsináltam, de elment a mentésem, mostanra jutottam el az utolsó küldetéshez, de már nincs erőm megcsinálni még egyszer. Akkor elsőre sikerült, ezek szerint mákom volt. Most bekrepáltam a tűzoltós résznél... A nagy sötétben nem vettem fel az éjjellátót és leszedtek... Nekiesek még 1x, de ha felsülnék, nem lenne kedved megcsinálni helyettem?
Üdv: Vigneau -
Out
addikt
Udv!
A sivatagban a Monsteres feladatot kinek sikerult mar megcsinalnia? En az istennek se tudok 6:30 alatt beerni, tul gyorsan telik az ido. Kiprobaltam, hogy beirtam azt a cheat-et amivel az ido lelassul es az auto is valamenyire, na ugy siman beertem 4 perc alatt, de cheat nelkul sehogy se sikerul
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
Az a repülősuli tényleg rohadt nehéz volt. Én leginkább azt a részét gyűlöltem amikor a helikopterrel szét kell lőni a teherautókat meg a mozgó autókat. Na azzal vagy 3 napig szórakoztam...De azért csak sikerült!

-
bobace
addikt
egy kis segitség kéne.
a reptéri iskolában megcsináltam kinkeservesen vagy 2 nap alatt az első 3 feladatot, és végigjátszás szerint ennyi elég a köv missionhoz, de nem adja be,vagy mit kell csinálni? kell az egész suli?thx -
P.Dude
őstag
válasz
Elpresidente
üzenetére
Jársz egy kicsit a városban és ha sokat járkáltál megcsören a teló.
-
Vigneau
félisten
válasz
Elpresidente
üzenetére
Nézd meg a térképet, van-e valahol másik küldetés. Esetleg telefont nem kellett felvenned?
-
Lord G.
csendes tag
Hi . Tudja valaki hogy hol van a fűnyíró a gta sanandreasban??

-
Elpresidente
tag
Segítsetek! Elakadtam Las Venturasban. Megcsináltam az UP, UP and Away küldetést (amiben egy páncélautót kell ellopni helikopterrel), de utána nem kapok újabb küldetést, pedig elvileg a Caligula kaszinó kirablása jönne. A Dragon kaszinóban, ahol az eddigi küldetéseket kaptam most semmi sincs.
-
sharpapa
senior tag
elég az off plz. Moddingosoktól kérdem: Vki nem tud GTAhoz Hayabusát? GSXR1000 nagyon bejön, de azér egy Búza mégis jobb lenne mongyuk az FCR900-ra

-
P.Dude
őstag
Ok visszaállítottam a felbontást.

-
P.Dude
őstag
Mostmár nagyon elegem van.Linkeljen már be valaki pár képet hogy hanyadik a display és az advanced és a felbontás az optionsben!!!
-
P.Dude
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Legalább telegyél olyan rendes és linkelj be az optionsról 3 képet.Amikor benne vagy utánna a display belsejéből.Ezt mind printscreenel megteheted Barátom.
-
P.Dude
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Először is nem az videókártyáddal van baj hanem az audio alias hangkártyáddal,másodszor hogyha nemismeri fel a hangkártyát akkor ismertezsd fel vele az alaplapot ha integrált vagy ha külön akkor külön.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy fent volt a game utánna ujrakellet raknom a gépem aztán most megint felraktam,és mikor elindítom akkor ezt írja ki:Grand Thef Auto SA cannot find Audio card installed.HA jól értelmeztem akkor valami a Video kártyámmal nem stimmel?Ha ez lényeges az Ati9600prom van és tökéletesen működik.Akkor megtudja valaki mondani hogy hogy tudnám elnidítani?
Előre is köszi. -
P.Dude
őstag
1Xűen csak ki printscrenezitek ennyire nehéz lenne?
-
P.Dude
őstag
továbbra is kell segítség a 2203-as hozzászólásomhoz.
-
P.Dude
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Nekem megy csak a 15colos monitornak köszönhetően még mindíg sötét a képernyő.Egyépként sztem a monitor lehet a hibás.Nekem is ígyvan most.A 17colos monitort rákapcsoltam a gépre rákattintottam a gamre és nemindult.Ezt megcsináltam vayg 10X nemindult.De ezen a 15colos samsung lcd tvn megy simán leszámítva hogy a game 1152-es felbontásban van és nekem ehez kéne képek az optionsból.
-
Iginotus
addikt
Vagy én vagyok nagyon gyökér vagy van valami petch ehez.. Eddig menk a gépen. Felraktam uj gépre 9600 xt 2500 barton stb.. felteszem és játék nem indul.. nem indul.
Szóval rákatintok ezerszer és mindig nem indul.. Vga driver ujratelepités 5.8 as direktx is. Meg vagy 5 ször a gta.. Save gamet is leszedtem. És semmi valami help esetleg?
Elinditom exét és nem fut sekép sehang (minden más megy doom3 hl2 nfsu2) ha meg sokszor enterelek akkor a 10. file után már overflov van és azért nem megy..
Szóval valaki?
-
P.Dude
őstag
Vagy valaki nemtudna adni a grafikai beállításokon belül az advancedig egy navigálást?
-
Balinov
titán
Ha nagyon nem megy,akkor miért nem instalálod újra?
-
Balinov
titán
Uraim,találtam egy oldalt,amire mindenféleképpen érdemes kutató tekinteteteket vetni.
Bővebben: link
1-esével,az összes missün mentés...nonplusultra..
-
P.Dude
őstag
15 colos samsung monitorom van és az 1024-es felbontást elállítottam 1152-es re és nemjön be a kép mikor indítom a játékot.Valaki nemlinkelne be az optionsról pár képet meg a grafikai beállításokról hogy tudjam visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/15.gif)
Nézd meg minél előbb, lécci!

Sry

![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/icecream.gif)
![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/trampoline.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)