Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysoma
csendes tag
van olyan kód amivel lehet pályát átugrani??

-
Adiking
tag
Helló
Valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan lehet berakni egy teljesen új autót/motort, úgy hogy hangja is legyen? Nem egy meglévő autót/motort akarok lecserélni, hanem egy teljesen újat berakni!!!
-
mate0217
aktív tag
Nem írtam le de sikerült mér1szer kösszi

-
mate0217
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi akkor ott van a hiba

-
mate0217
aktív tag
A Cesar Vialpandonál mit kell csinálni?? Milyen gombokat kell nyomni???
-
nokia párti
őstag
Ja és fegyvereket hogy kell berakni?
Arról valami még?
-
nokia párti
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Még egy kérdés modokat, hogy kell betennni?
Én beraktam pár módot valami progival ,de utánna ujra kellett telepítenem az egész játékot. -
szombatitomi
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Nincs mit. Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a gond.
Azért nem jelenteném ki, hogy a PC nem játékra való.

-
nokia párti
őstag
Közben megoldódott.
Köszi a segítséget.
Rosszul neveztem az autókat.
Most már nagon jó.
Iméádom ezt ajátékot. -
mate0217
aktív tag
válasz
superfinest
üzenetére
Más valaki van még játszik azon a szerveren ??Szóval vannak tagok???
-
nokia párti
őstag
Mit kéne kitörölni?
Bejelöltem a greenwoodot beírtam a szügkéges adatokat és ennyi nem?
Külön ki kell még törölni?
-
nokia párti
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Mostmár le is fagy a töltés után.
Kb 300 a vérnyomásom.
Remélem van valami ismerősöd aki használja és mns-en segít.
Azt komolyan meghívom egy sörre.
Ebből is látszik, hogy a pc nem játékravaló.
Minek adtam én el a ps2-met.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Én úgytudom mindegy hogy hová teszed, csak kitörlöd, és a helyére beteszed ( ugyanaz legyen a neve! ). Nem tudom mi lehet így a baj
Próbálok keresni pár ismerőst, aki használja a programot. 
-
nokia párti
őstag
Na épp most csináltam meg ezt a szart.
Letölttöm ezt GGMM progt ahogy mondtad.
Volt leírás is meg minden.
Bemásoltam a rockstar games<san andreas mappába.
Elindíottam, az utasításokat követtem.
Egy greenwood helyett akartam belrakni egy dodge vipert.
Mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva ki is írta, hogy done.
Erre elindítom a játékot a dodge viper sehol a greenwood meg még mindig ott koptatja az utat.
Hát mondtahom nagyon örülök neki.
Plussz még véletlenül kitöröltem a mentésemet is.
Hát én komolyan elvagyok átkozva.
Mi lehet a gond?

Az baj, hogy az asztalra tettem ki a dogve vipert amit letöltöttem?
Vagy azt is valahova át kell rakni? -
nokia párti
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Köszi!
Letöltöm.
Ha meg valami nem sikerül, akkor szólok.
-
mate0217
aktív tag
válasz
superfinest
üzenetére
De úgye jó lesz a nevem:[NLKV]Mate0217 ??
-
szombatitomi
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Azoknál fagy ki, amik tartalmazzák a festés-tuning file-t. Azt hiszem van ott valami help file ahogy feltelepíted, sajnos ettől jobban nem tudom leírni, mert már nagyon régen játszottam a játékkal. ( gtahungary -ról le tudod szedni )
-
nokia párti
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
GGMM-El kell?
Én meg itt szarakodok az img toollal.
Jaj már emlékszem a GGMM-re.
Tudnál valami linket adni, hogy honnan kell letölteni úgy, hogy adjanak hozzá leírást is, mert sajna ahhoz sem konyítok.
Nem tom mi a fenének kellett ezt ilyen bonyorultra tervezni.
Köszi, hogy segítesz.
És akkor, hogy van ez? "Bizonyos járműveknél fagy le"?
Melyikeknél?
Nekem az Imgtoollal odáig sikerült, hogy sikerült kivennem azt a járművet ami hellyett szerettem volna betenni egy másikat.
Sorry a sok kérdésért.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Csak bizonyos járműveknél fagy le, amikor veled szemben jön az utcán, de már nem látod mert hibás a textúrája, ezért kifagy. Amúgy moddolás előtt érdemes a gta3.img fájlról biztonsági másolatot készíteni. Próbálj meg egy 2 fájlból álló járművet betenni, amihez nincs külön festés/tuningfájl, mert azokkal sosincs baj. GGMM-el csináld.
-
nokia párti
őstag
Valaki segítene nekem, hogy kell a san andreas-ba járműveket rakni.
Megnéztem minden leírással, akkor se megy.
Berakok egy járművet és lefagy a játék. Valamit biztos rosszul csinálok.
Ha valaki itt részeletezné vagy felvenne msn-re vagy privátban nekem mind1 csak segítsetek pls. Akkor azt megköszönném nagyon!
Nem nagyon értem sajnos, mert tán túl hülye vok hozzá.

Amúgy vagy 4 éve ezzel jáátszok nagyon imádom ezt a játékot.
Ez a kedvencem az összes játék közül.
Bár ps-en jobb volt.
Itt akadozik egy kicsit, de nem vészes.
De itt pc-n az a jobb, hogy lehet tenni bele mindent.
Ps-en meg csak a magyarosítást. -
mate0217
aktív tag
válasz
superfinest
üzenetére
Amúgy milyen az a szerver????
-
mate0217
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Megpróbálom azzal de nem eredeti a játék
Szerk:A 0.2x-el sikerült köszi!!!!
-
iziboy
tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Igen az, és már sikerült is megvennem. De már az első küldit sem tudom megcsinálni, amikor követni kell a jeleket, meg is találtam a kocsit de hiába pördítem meg mire kiszállok már tovább megy

-
mate0217
aktív tag
válasz
superfinest
üzenetére
Van egy kis gondom letöltöm a SA:MP v0.2.2-t instalálom és elindítom de nem hoz be egy nyomorult szervert se HELP HELP

Am nem adja be a weblapot
-
superfinest
tag
válasz
superfinest
üzenetére
Ennek több értelme van mint stuntolgatni. nézd meg a weboldalát: itt
-
mate0217
aktív tag
válasz
superfinest
üzenetére
Akkor ezt ki is próbálom
Driftelni lehet meg stuntolni???? -
iziboy
tag
A Wang autószalont mikor tudom megvenni?
-
superfinest
tag
Sziasztok.
Most indult a:
HostName: [HUN] Storm RPG Server
Address: 80.249.173.123:7777
Players: 0 / 30
Ping: 17
Mode: Storm RP mode
Map: Storm cityGyertek sokan.
-
mate0217
aktív tag
Hello!!!
Van valakinek itt klánja az felvenne klántagnak???
-
iziboy
tag
Kipróbáltam az IMGtool-t is de azzal is kilép. Inkább hagyom a francba.
Egyik haveromnak nem eredeti és ua. a patch van neki mint nekem de neki indul.
-
iziboy
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Én is ezt használom de megpróbálom még egyszer.

-
iziboy
tag
Sziasztok!
Ha berakok új autókat a játékba mindig kilép a töltésnél!
Hogyan lehetne ezt megoldani mert már egy kicsit unom a régieket. :
(A SA eredeti) -
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! A problémám annyi lenne,hogy van egy fullHD-t tudó monitorom amin csak 1280x720 ra tudom állítani maximum a játékot.A monitor az biztos,hogy tudja a felbontást már 1000 játékot kijátszottam 1920x1080-ban.Nincs valami felbontás fixáló vagy manuálisan hogy tudnám átírni?Kérlek segítsetek!Előre is köszi.

-
sharpapa
senior tag
Sziasztok!
Nosztalgiázásból újra elővettem a SA-t, és mivel nincs kéznél az eredeti (nem otthon vagyok), véletlenül rápottyant a gépemre egy torrentelt. Na, ha ezt elindítanám, azt mondja hogy wrong disc, please insert the CD/DVD. Crack volt, patch nem segít. Ötlet?
-
nagysoma
csendes tag
még mindjg nem megy

-
segghenger
csendes tag
helosz
Gta SA-ban teljesen rendszertelenül eltünedezik a célkeresztem, a feliratok beszéd közben, a rádióállomások nevei, és ami a legfontosabb a táncolós lowrideres feladatoknál a NYILAK :S
nem jöttem rá a rendszerére, hogy mi alapján tünnek el jelennek meg ezek, de az esetek 80%-ban hiányoznak :Swindows szerint nincs hova tovább frissíteni a video driveremet :S
acer aspire5735z-m van (nemtudom számít e)
köszi
-
qpakcovboy
őstag
Hali
Felraktam a játékot, de nem tudok vele nyomulni a joypaddal. Pontosabban irányítani tudom, de a gombokra nem reagál. A játékon belül be van állítva, hogy joy-al nyomom ennek ellenére mégsem akarja az igazat.
Egyébként vista-ra van telepítve és Pc-s xbox joy.al tolnám...
Valaki tud megoldást?
-
zotya7895
csendes tag
Szevasztok
Az lenne a gondom hogy a játékot feltelepítettem de betölti félig a játékot és utána hibát észlel mi a gond valami javítást kel leszedni hozzá?
Válaszptpkat előre is köszönöm! -
superfinest
tag
Hi!
A sa-mp nem mükszik pedig a hivatalos oldalon töltöttem le.
Amikor a megadott serverre rá klikkelek akkora sa nyitja meg aztán start game new game és amikor elkezdene tölteni akkor kilép a játék.
Ez miért van?
(ha segítség kéne megpróbálok képet adni) -
nagysoma
csendes tag
sziasztok.
új gyerek vagyok .
már jó régóta SA-zom de egy évre abbahagytam mert nagyon nem ment egy küldi.
mikor visszamentem csak hülyéskedtem de most már újra elkezdtem azt a küldit.

tehát
tt tartok ahol egy helikopterrel segíteni kell egy kocsinak h átjusson a bázisra.
de nem megy.
ha bárki tud segíteni mondja meg hogyn kell.
(végső esetben még kódot is elfogadok.)
-
gti16v
őstag
sziasztok!
Nem tudok rájönni a játék egyik járművének az irányítására:
"jumpjet" hogyan lehet a hajtóművet visszintesbe(majd vissza) állítani a repülő gépnek?
köszönöm.
-
Hikvision
senior tag
úgylegyen

-
Hikvision
senior tag
uppp
-
Hikvision
senior tag
Üdv. Már 2 napja szenvedek, de sehogy nem jön össze. a Probléma a következő. Tavaly találtam valahol, egy 2gigás mod-packot Ultimate Néven, aminek volt egy csecse kis installerje, és utána már pöpec is lett a San Andreas. (autók,repülők,motorok) kicserélve, és minden tuti volt. Na most valahova elkevertem ezt a modot, és sehol nem találom meg. Google-el mindig csak az okos verziós torrentes San Andreasokhoz jutok el, amiket már kínomban végigpróbálgattam, de sehogy nem működnek. Viszont tegnap találtam ezt az oldalt, [link] ahonnan letöltöttem az ott található "GTA San Andreas Tuning Series 2008" pakkot, de azt írják az oldalon, h összerarozás után, másoljam be a kapott könyvtárakat a GTA gyökérkönyvtárába és kész is. Nekem ez furcsának tünik, mert mintha régen nem így kelet volna a modokat installálni, ráadásul hiába hánytam be a gyökérkönyvtárba nem történt semmi. A segítséget előre is köszi. (remélem azért annyira nem számit warez témának a dolog)
-
Hello remélem hamar válaszoltok..a kérdésem az lenne hogy az SA-MP 0.2X ben hogy tudom a szervert elmenteni a kedvencek közé hogy ne kelljen mindig várni míg betölti azt a qumma hosszú serverlistát?..merthogy kicsit idegesítő:S...
Ez lenne az említett szeró:
HostName: [HUN]..::: Everybody's Stunt Server :::..
Address: 82.141.135.53:2222
Mode: Stunt v2.2 by [HUN]Peti
Map: San Andreas
András -
pcsipi
csendes tag
mit kell csinálni rögtön mikor kidobnak a kocsiból

-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy logitech kormány és azt szeretném hasznélni gta san-ba tudom egyszerűen nem fog működni csak a kormány de csináltak hozzá egy progit hogy tudja kezelni most az lenne a kérdésem hogy mi ennek a proginak a neve egyszer már megvolt régen csak nem volt kormányom és letöröltem most meg jól jönne csak nem tudom honnan lehet letölteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
S W A T
senior tag
Hali.
Geforce FX5600-on elindul szépen

köszi.
-
Killing
addikt
Sziaszok!
Lehet vágányt váltani a San Andreas-ben (PC)?Vagy valamilyen mod kell hozzá?

-
Kicker
őstag
Hellóó
a gépem egy amd tbred-be 1700+ 2000mhz-n, geforce 5900xt 175-ös nvidia driverrel, és 2x512 ddr ram, a játékot a d meghajtóra telepítettem.
a probléma, amint vaéami komoly dolgot csinálok a játékba (lövöldözés, auztóval száguldás) egyből újraindul a gépem... patch javíthatja a dolgot, vagy más driver kell ehhez a vga-hoz? elkezdem böngészni a topicot, hátha itt a megoldás.. de aki tudja kérem írja meg...
-
TBence
csendes tag
-
Cassel
csendes tag
Sziasztok. Remélem tud nekem valaki segíteni. Feltettem a San Andreast. Elindítom a játékot , megy minden rendben aztán mikor már én irányítok, akkor jön a baj. Folyamatosan szembe szalad velem az emberem. És vicces módon akkor áll meg ha az előre gombot nyomom. ha elengedem szalad tovább. Csak sajnos nem látom h hova. Van erre vmi megoldás? Segítsetek pls
-
JetiRulez
őstag
Aki jönne majd játszani, nagy valószínűséggel megtalál a 2 szerver közül valamelyikben:
HostName: GTAHungary SA-Mp szerver [szerverberles.hu]
Address: 80.249.169.2:7772
Players: 50
Mode: LVDM
-----
HostName: [HUN] .::. [ngEn] .::. Stunt Server bY Davee
Address: 87.229.24.149:7780
Players: 200
Mode: Stunt Drift Race FreeroamBenJoe: Én már megőszültem tőle, 17 éves létemre.

-
Aki 100%--ra viszi ki az iskolákat, az számoljon egy-két ősz hajszállal. Én az utolsó autós leckével szívtam sokat.

-
Face50
csendes tag
hát igen az autós iskola engem is kikészít köszi a hozzászólást majd megpróbálom így is!
A repülősiskoláról meg annyit hogy 2 napba telt mire rájöttem, hogy be kell húzni a futóművet!
én is B.Ú.É.K. mindenkinek! -
MS74hu
tag
Boldog Új Évet mindenkinek.

-
MS74hu
tag
Sziasztok. A GTA SA eredetiben van meg nekem a readme-ben 1.0 verziot ir,de a föképernyön már 2.0-t ir ki.szeretnék játszani MP-ben vele.Leis töltöttem a SAMP-t,de csak az 1.0 verziot engedi.Még menthetö a dolog vagy adjam el. help

-
válasz
sasa311
üzenetére
Az autósiskolával rengeteget szenvedtem. Az a trükkje, hogy amikor ráhajtasz a rámpára le kell szállni a gázról és egy kicsit hátra felé kell forgatni a levegőben. Úgy hogy egy kicsit felágaskodjon a kocsi, nem nagyon csak éppen és közben a hossz tengely körül kell ugye pörögni valamelyik oldalra.
Repülős iskolában behúzod a futóművet?
-
sasa311
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
Repülőiskoláról pontosítok:
Ugye első leckében annyi a feladat, hogy felszállj az első jelzett pontig. Ez gond nélkül megy, csak egyenesen kell menni felfele.
A harmadik leckében viszont az első pont amin át kéne haladni teljesen ugyan az, mint az elsőben, mégis azt történik, hogy egy ideig lehet emelkedni aztán mintha nem nyomnám a tolóerőt leáll a motor és nem lehet feljebb emelkedni
Megőrülök tőle. -
sasa311
veterán
Halihó!
nem szeretek csalni egy játékban sem de már az agyvérzés kerülget 2 dolog miatt:
1., Az autósiskolában az utolsó lecke, hogy egy rámpán féloldalasan repülj el és pörögj egyet a levegőben.
A pörgés rendben van, de aztán leér a kocsi és vagy rögtön törik vagy talpraér akkor meg felborul és úgy törik...2., A repülőiskolában - nemtudom, hogy bug vagy elbaxok valamit - de elején felszállás megy, leszállás is, de 3. leckénél a gép egyszerűen nem hajlandó egy bizonyos magasság felé repülni, így nem érem el a karikát amin át kéne menni...
Van rá valami kód, amivel ezt a két agyament iskolát skippelhetném, mert küldetés már nincs, csak akkor kapok ha elkészültem ezekkel

-
Atom_Anti
senior tag
Nagy problemam van a jatekkal mert tul gyorsan tortennek az esemenyek "szalad a jatek", igy jatszhatatlan. Ti tapasztaltatok mar ilyesmit?
En tobbszor ujraraktam mar a windowst, a jatekot, kulonbozo videokartyadrivereket probaltam, de mindig ugyanaz a gond
. -
Dj Dekko!
őstag
Nincs másik egerem. Egérnek a Drivere mindig fent van,.. majd valamit kitalálok.
Gondolkoztam. a San Andreashoz nincs valami Javítás? Patch?
Lehet az orvosolná a problémát mint néhány játékban hiszen valamelyik játékok nem igazán akarják eltűrni a 3200 Dpi / 1000 mhz egér sebességet

-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok! Szeretnék játszani a GTA San Andreas játékkal de valami hiba folytán nem megy benne az egér (logitech g9) Ötletetek van? ... csak akkor jön vissza ha alt + tab aztán megint elszáll ahogy bejön egy *misszió egyebek
Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tt tartok ahol egy helikopterrel segíteni kell egy kocsinak h átjusson a bázisra.