- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
válasz
Remington #3055 üzenetére
Ok.
Elvittem a mentésem egy gyerekhez, akinek rendesen ment GTA, nem volt ilyen probléma, de ott is ugyan ez volt.
Közben végigvittem, már mint ami Smoke, meg Tempeny megölését illeti.
Szal nem nagyon szeretném újra kezdeni. (egybként nekem meg néha a hang szokott átmenni ilyen visszhangosba, pl. egy sokadik betöltést követően)
Leírom mégegyszer, hátha vlaki tud segíteni:
Valami bug lehet, vagy nem tudom: Taxzni nem tudok. caps-lock be (taxis küldetés be), de folyton csak azt írja ki, hogy nem talál a közelben utast, pedig belvárosban, mindehol vagyok....
Valamikor még az 1-ö szigeten tudtam taxizni. Miután a 2.-ra kerültem nem megy. És ez mindegyik mentésemnél van. Így nem lesz 100%-om és nitros taxim sem!
Lehet hogy túl magas a gyilkolási szintem, és azért nem akar senki beülni hozzám?
HELP! -
Jazz
veterán
válasz
Remington #3049 üzenetére
Jajj ember! Ennyire hülye nem vagyok! Nekem a Caps-lock-ra van állítva! Nem olvastad, hogy elindult a taxis küldetés, csak sohasem talál egy utast, mindig ugyan azt írja ki, hogy nincs a közelben senki keress tovább....és nem, nem a sivatagban száguldozok.
Tehát akkor UP!
Valaki segítesen!:
Valami bug lehet, vagy nem tudom: Taxzni nem tudok. caps-lock be, de folyton csak ízt írja ki, hogy nem talál a közelben utast, pedig belvárosban, mindehol vagyok....
Valamikor még az 1-ö szigeten tudtam taxizni. Miután a 2.-ra kerültem nem megy. És ez mindegyik mentésemnél van. Így nem lesz 100%-om és nitros taxim sem!
Lehet hogy túl magas a gyilkolási szintem, és azért nem akar senki beülni hozzám?
HELP! -
BOBO6
aktív tag
válasz
Remington #2822 üzenetére
A következő oldalról egy kis idézet:[link]
''ha megtaláljuk a megfelelő helyen levő motort vagy biciklit, akkor azonnal elindul. Sajnos semmi nem utal ezekre, sem ikon a térképeken, sem egyéb, ezek a járgányok ugyanúgy parkolnak az utcán, mint tucatnyi társuk, igaz ezek állandóan fixek, de azért akadnak még fix parkoló járgányok. Ezeket tehát vak szerencsével vagy nagyon-nagyon alapos, napokig tartó vadászattal lehet csak megtalálni, már ha az ember nem néz bele egy végigjátszásba. Ezekből minden nagyvárosban egy van, és hasonlóak a taxizáshoz, fix idő alatt fix pontokra kell eljutnunk, azokon egy karikába be kell dobnunk egy-egy csomagot, ha elvétjük a dobást, újra felvehetjük a cuccot, de általában több is van nálunk, mint amennyi kell.''
Erre lennék kiváncsi, valahol tegnap összefutottam egy futárral de a robogóját nem tudtam elvenni mert lerázott...Vagy azzal nem indulna el ez a küldi -
R@ymonD
tag
válasz
Remington #2814 üzenetére
Persze miden kellő cucc fent van! És nem értem...
Akkor is szarakodott amikor bátyámmal újratelepítettük a winfost egyszerűen csak újraindult a gép a winfos telepítése közben!
A Call of Duty 2 jó rajta...de ezek nem amiket az elöbb felsoroltam!
Sajnos újraktelepítettem a játékot és még mindig ugyan azt írja ki!Nem jó...nemtom mi a baja!
[Szerkesztve] -
Szajborg
csendes tag
-
sharpapa
senior tag
válasz
Remington #2649 üzenetére
Hubazze.....ez azért inkább sajnálatos hogy 3nap/100 hsz.Én a 100-at 3 hónap alatt szedtem össze.
Meg az nem teccik, hogy a legjobbakat (pl volvoxc90, fh12) valahol nagyon elszurják. Tehát jól nézne ki, csak eggyiknek az orrát baszták el a modellezők, másiknak a fizikját....
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben