Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Ma kijött ez a jó kis mod a SA-hoz:
GTA United 1.2
(A Grand Theft Auto United egy a GTA San Andreas PC változatára építő módosítás. A modifikáció célja az, hogy egyetlen játékban egyesítse a Grand Theft Auto III, illetve a Grand Theft Auto Vice City játékterét, a San Andreas fizikai, illetve grafikus motorjára alapozva.)Felraktam, és amikor elindítom az új játékot egyszerűen leáll az exém. Valaki feltudta már rakni?
Vagy én vagyok ilyen szerencsétlen. Hál isten még telepítési infót se találtam sehol.
Akit érdekel az nézze meg:
[link] -
djdaniel
senior tag
válasz
adamssss
üzenetére
adamssss ; GTA San Andreas rev2 ?

Írnál kicsit róla ?
egyébként modolva van ? cleo mod van a játékba ?
Nálam általában a cleo mod miatt szokott crashelni...chungee; Nem tudom hogy a steames játékok hogyan működnek xd
dvd-ről telepített játék ( vagy torrentes ) ami a számítógépen van, gta san andreas mappában van olyan hogy models mappa megnyitod, ott kell lennie egy olyan fájlnak hogy gta3.img nos az imgtools 2.0-val, vagy img pro-val megnyitod, amit le töltöttél ultra hd modot, nem tudom hogy ez telepítős-e vagy simán ki kell csomagolni, általában ki csomagolás után .txd-be vannak a fájlok, úgy-e ez a txd fájl a textúrák tartalmazza, és ezeket a txd fájlokat kell telepíteni a gta3.img.be.
Megjegyezném hogy előtte nem árt egy backupot csinálni a gta3.img-ről, hogy ne legyen uninstall re install.
Ha nem sikerült, akkor írj egy privátot segítek, otthon vagyok a témába. -
chungee
addikt
Estét!
Steam-es a játékom. Nem tudom hogyan kell feltelepíteni a következő MOD-ot

UltraHD Mod V2.0 - Rikintosh
Konfig: Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM
-
Sziasztok!
Vettem egy GTA San Andreas rev2-őt. Baromi sokszor crashel a játék...
Van valami patch, hókusz-pókusz amivel jó lenne?(Op rendszer: Win8 64 bit)
Köszi
-
98bja
senior tag
Helló!
Van olyan mod a gta sa-hoz hogy az autók lámpáit egy kicsit megnagyobbítja? Mármint hogy nagyobb lesz a hatósugara a fénynek mert eléggé maci szerintem...
-
hatter
tag
Sziasztok!
San Andreas Ultimate Mod-nál az 2. küldetésnél mikor kajálni kell (a borbély után) és mikor végeznék utána bezáródik hibával a játék, patch van ehhez a módhoz vagy valami megoldás?

Köszi a segítséget!

-
98bja
senior tag
válasz
THE HUNTER
üzenetére
szia
eredeti a játék? Ha igen akkor fogalmam sincs mi miatt van. Ha nem eredetik akkor próbálj másikat letölteni.
-
THE HUNTER
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy ilyen problémám lenne. A telepítésnél ezt írja ki. Akár a Vice City-t akár a San Andreas-t akarom telepíteni.
Error Code: -5004 : 0x80070006
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1924)
PAPP:Grand Theft Auto:Vice City
PVENDOR
ockstar Games (http://www.rockstarnorth.com)
PGUID:4B35F00C-E63D-40DC-9839-DF15A33EAC46
$7.1.100.1248
@Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 9.0.8112.16447 -
-
98bja
senior tag
Esetleg lehet hogy egy másik program zavar be?? És azért nem indul el?? Idegesítő nagyon.. naponta kell újratelepítenem...
-
98bja
senior tag
válasz
Pepsikutya
üzenetére
Tök király

-
98bja
senior tag
hjajj!! már megint nem megy.. -.- én nemértem nem is moddoltam semmit nem csináltam egyik napról a másikra..
Addig megy el amig kiírja hogy Gta San Andreas és ott kidob hogy: gta_sa.exe működése leállt. Már leszedtem egy csomó patchet, crack-et de egyikkel se megy... -
98bja
senior tag
Hellósztok

Azt akarom kérdezni hogy nem tudtok valami megoldást rá hogy menjen win7 alatt? Utánanéztem hogy hogy lehetne megoldani és ezt írták: állítsam át a kompatibilitási módot windows 98/Me-re és töröljem a gta san andreas user files-ból a gta sa.set fájlt. meg is tettem.. El is indult tudtam rajta játszani kb 1 hétig aztán most megint nem megy pedig nem moddingoltem meg semmi ilyesmi... előre is köszi a segítséget
-
BMWFan
senior tag
-
koxos:8]
senior tag
Jó kis játék ez a mai napig.

Én már csak multizok, de abból is áttértem a samp-ról a multi theft autóra.
Sokal élethűbb, jobb a garfika és izgalmasabb. -
BMWFan
senior tag
-
HaZsolt
őstag
Senki? Mennyire kihalt lett a topik

-
HaZsolt
őstag
Ha valaki steamen vette meg, hogy lehet felrakni úgy sa-mp-0.3-ot, úgy hogy tudjak vele multizni is?
-
törölt tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szerintem nincs gonda warezzel HA megvan a játékod eredetiben is. Én GTA IV-hez töltöttem le egy warez változatoit, hogy a modokat tudjam próbálgatni, ne kellessen állandóan revokolni ha újratelepítek meg ilyenek. NEkem egyébkén simán fut 64bites win7 alatt a Sananderez

-
Dilikutya
félisten
válasz
Marchello13
üzenetére
Nekem is ez a problémám. A régi gépen 32 bites Windows XP alatt nem volt gond, de a mostani konfignál már igen. 64 bites Windows 7, AMD Radeon HD6530d VGA, és nem hajlandó elindulni. Egy rövid időre az feladatkezelőben megjelenik a gta-sa.exe, de nagyon hamar el is tűnik. Tapasztalt valaki ilyet? Konkrétan a Steam-es verzió csinálja ezt, eddig még nem mertem felrakni a "másik" verziót, nehogy agyfaszt kapjak, hogy a warez megy...
-
Dav123
tag
válasz
gabo9201
üzenetére
Nekem 3500+ proci, 1,12 GB ram, plus integrált VGA, eljátszadozni ellehet vele, beállításoknál tudok variálgatni, pedig nem sokkal erősebb. Szerintem valami driver probléma lesz, esetleg belenyúltál a játékba, aztán valami mód hazavágta a játékot, esetleg windows hülyeségei..
Rendszer újra rakás lehet megoldaná a gondot. Illetve próbáld meg más játékokkal terhelni a gépet, ha ott működik akkor SA újrarakása lehet megoldaná a gondot. 
-
Mela Kehes
addikt
Mac-en játszik vele valaki? Lion alatt állítólag macerás elindítani. Tudna ebben segíteni valaki?
-
gabo9201
senior tag
Hátha valaki tudna nekem segíteni.
Adott egy konfig:
Athlon 2400+
768MB DDR ram
Geforce 2 GTS 32MBAz a problémám, hogy a San Andreas menüjében ha rá szeretnék menni a részletes grafikai beállításokra akkor a játék elszáll hibajelentéssel.
Alap beállításokkal elfogadhatóan futna, de szerintem lehetne még lejjebb venni a grafikából, hogy valamivel még jobb legyen, de így nem tudom beállítani.
Ha esetleg valaki olvassa ezt és találkozott már ilyennel kérem segítsen mi ehet a megoldás.
Én arra gondolok, hogy esetleg a VGA túl régi és azért nem megy. -
Nyomesz
csendes tag
Valaki megmondaná hogy kell törölni azokat a kocsikat amit GGMM el tettem be mert már próbáltam letörölni de nem törlődött le

-
Dav123
tag
Sziasztok!
Találtam egy jó kis "havazás" módot.
Textúrát nem varázsolja havassá arra külön mód kell, itt csak simán esik a hó. 

-
erikke17
őstag
Üdv, nosztalgiázni támadt kedvem, de sajna nem tudom mennyire működőképes a játék Win7 64 bit alatt, vagy el indul egyáltalán?
Olvastam vannak gondok FSP-el is, vsync catalystból? Orvosolja??
Előre is köszönöm
-
zalyy
tag
Az egész szériába a legjobb a San Andreas szerintem
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, mitől lehet, hogy az egérrel nem mindig tudom használni, nem reagál, de még a touchpad-ra sem. Ha újra indítom vagy 2x akkor meg működik rendesen.
A másik kérdésem, az fsp-t hogyan tudom kiíratni a kijelzőre?
tegnap este össze nyomkodtam mindent és egyszer csak ott volt, de újraindítás után már nem találtam meg, hiába nyomkodtam mindent.Köszi előre is!
-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémán van, hogy felraktam a játékot valamelyik nap és játszottam vele majd másnap a játék nem indult el. Pontosabban van hang és kép nincs. Felraktam már vagy kétszer az óta és semmi. A monitoron az jelenik meg, hogy nem támogatót felbontás.Köszi.
-
robika03
csendes tag
Imádom ezt a játékot főleg azért is mert a régi p4-esemen is simán elfut (: mindenkinek ajánlom ! aki csak röhögni szeretne annak ajánlom a több mint 250 cheatet a játékhoz
aki viszont sokat kockul az ne nagyon cheateljen mert az uccsó küldibe előbbb ugrik le a bolond bratyód a háztetőről és nemtudod megmenteni
mindenki próbálja ki
! (Torrentről is simán leszedhető (: ) -
JetiRulez
őstag
válasz
Axel pRo
üzenetére
Óriási forgalma van még a játéknak online. Itt lehet róla meggyőződni. Ősszel még Én is játszottam vele egy keveset, csak már megint meguntam. Majd jövőre ismét elő fogom venni, ahogy eddig is.
-
törölt tag
multiplayert nyomatja valaki ?
-
PH-User
addikt
Van a játékban egy fps limiter, amit ha bekapcsolok, akkor 1-2 küldetést sokkal jobban meg tudok csinálni, mint mikor ki van kapcsolva. Ez a limiter nekem nagyon mozgóképes játékmenetet eredményez (mások szerint túl jó a szemem), meg lehet ezt a limitet emelni valamely config fájlban mondjuk 45 fps-re?

-
PH-User
addikt
válasz
lacika8006
üzenetére
Próbáltam már, nem hozott javulást.

-
PH-User
addikt
Hi!
Eltökéltem magam, hogy teljesen végigjátszom a GTA San Andreas-t.
Van egy küldetés, mikor egy házba kell belopózni és fegyverrel teli ládákat lopni.
Első ládát kiviszem a kocsihoz, aztán mikor a másodikhoz megyek, nyomok egy ENTERT-t, hogy felvegyem és összeesik a főszereplő, egyből meghal, 0% élet, kórház.
Kb. 10x próbáltam már, de mindig erre jutok.
Másnak is volt már ilyen gondja?
Van rá valami megoldás?Előre is köszi.
-
GubisKristóf
tag
Hello.
Tudja valaki, hogy miért nem látom a kocsikat a GGMM-ben és mér nem tom betteni mert azt irja ki, hogy érvénytelen?
-
Snooker
senior tag
Meglehet oldani, hogy a beimportált autók ne kövessék egymást hanem random legyenek ?? pl: 10 db 7-es bmw egymás után sorba a lámpánál kicsit illuzió romboló a számomra
-
Mark0707
csendes tag
Sziasztok!Nekem olyan problémám lenne hogy feltelepíttem a játékot, elindítom játszok vele nem akadozik nagyon jól fut és 5-10 perc után a gép újraindul magától!!:@@!Már újra is lett telepítve, window xp op van rajta.érdekes módón fent van a flatout 2 meg nfs underground 2 és ezeknél nem indúl újra, tökéletesen megy.. csak a gta-ba..
. A gép adatai: abit nf 7,ati 2600 xt vga,1gb ram, a táp 300w! A vga driver a legújabb frissítettem és ez sem oldotta meg a problémát, az eszközkezelőben is körülnéztem mindennek fent van az illesztőprogramja!Nem tudom mit csinálhatnék vele..! Ja és játék alatt is néztem a ventilátorok munkáját.. és minden rendben zajlik..! Segítsetek!!

-
Ryder62
őstag
válasz
balintka
üzenetére
El kell hogy keserítselek, de hiába szenvedtél a területek megszerzésével mert a játék végén jön elő megint ez a terület foglalósdi de csak egy-két terület lesz a tiéd így kezdheted majd előröl.
Denise-el meg ne törődj, nincs értelme majd mindig los santosba járkálni csak miatta. A történet úgy is visszavisz majd, úgyhogy... Amúgy rajta kívűl még 5 csajt lehet felszedni így nem fogsz unatkozni ilyen téren.

-
balintka
addikt
olyan kérdésem lenne, hogy a bandaháborúval h lehet elfoglalni a Jefferson hotelt meg a stadiont? Nem jönnek az ellenséges bandák.
-
GubisKristóf
tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki gta.imagin fáljt küldeni? Mert véletlenül kitöröltem, és emiatt nem indul a játék. Előre is köszönöm! -
agemate
addikt
Az 1.01-es patch-el ez orvosolható.
Nekem is van egy gondom, állati magas fps-sel megy a játék, nem lehet valahogy a v-sync-et 25-ről átállítani egy másik számra? Csak mert a 25fps kevés, a 125 meg nagyon sok. Ha sok az fps, a kocsik kereke csikorog, ha nem adok gázt, csak gurulok.

-
gooool
őstag
Sziasztok!
Kicsit halott már a téma,ahogy látom,de azért megpróbálkozom egy kérdéssel.
Szal ugye a notimnak a kijelzője 1366x768-as,vagyis HD Ready.A játékban viszont csak 1280x768-at lehet beállítani,így csúnya fekete szegély marad oldalt.
Ezt valamiféle képpen lehet orvosolni?Köszönöm a segítséget!

-
Scola
csendes tag
Jó kis játék VOLT.
Mert már a legtöbben nem a sima STunt/Race/DM/FFA szervereken vannak(SAMP) hanem az RPG=Role Play Game szervereken ahol élik a virtuális életet. Én jó sok karit már fullosra vittem pár hazai és külföldi szerveren! Nem éri emg még feltelepiteni sem.
Játsz GTA IV és annak kiegjeivel. Nem akarok senkit sem eltériteni a SA-tól de már nem eléggé jó játék (kivéve ha nem csinálnak egy 2. részt).Szal ennyi. -
Sziasztok!
Nem tudom hogy lehet-e itt olyat kérni hogy valaki csinálja meg nekem a Zero-s küldiket SF-be? Nagyon megköszönném.
Aki vállalná pm-be dobjon egy üzenetet valami elérhetőséggel. Előre is köszi! 
Üdv ModdingR!
-
AMD Power
titán
Felraktam az új gépemre.... tök jól viszi az alaplapi IGP-m.

-
Marchello13
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást a Win7 alatti futtatásra? Mert nekem nem akar menni
Köszi
Üdv -
Byga007
aktív tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Sziasztok megvan a probléma. A térkép rossz helyen mutatta az egyik szerencsepatkót és így nem találtam de nem messze volt töle egy út választotta el
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok van egy kis problémám. a szerencspatkókat gyüjtöm és végigjártam mind az 50 helyet és nem találok 1 et pedig már 4 szer néztem körbe a helyeket térkép alapján de nem találom valaki segítsen mert így nem tudom 100 ra csinálni
-
snataniel
tag
Hali!
Kéne egy kis segítség... egyszerűen nem indul el a játék. (Win7 - Win XP)
Ugyan az a hiba minden oprendszeren.
Elindítom a játékot... skip intro, és aztán az utána következő képnél (sok kis kép és a szöveg
2005-stb..) Egyszerűen kidob az asztalra és kiírja hogy a program leállt stb stb...
Adminként futtatom ugyan ez. Win XP - 98 módban dettó.
Valami megoldás?
Üdv! -
kovsol
titán
válasz
nokia párti
üzenetére
nem hiszem, hogy játék hiba, mert itt rendesen hátul kapaszkodik a csóka
-
nokia párti
őstag
válasz
sanya87
üzenetére
Úgy emlékszem a főküldetések száma kb olyan: 90 körül van. Ha lefújod mind a 100 Graffitit, akkor a bandádnak új fegyverei lesznek (SMG, Desert agle) .+ a házadnál is fegyverek.
De jó játék is volt ez! Nekem ez a kedvenc GTA-m + a Vice city.
Én jobbnak tartom azokat, mint a GTA IV-et. Bár a GTA IV is nagyon tetszett. -
sanya87
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani nekem hogy hány db küldetés van ebben a játékban?
A taxis,rendőrautós,mentős,tűzoltós küldetések kivételével,és még valami hogy mit kapok ha valamennyi graffiti jelet zöldre pingálom?Most abban a városban vagyok ahol villamos jár az utcán a repcsis küldetéseket megcsináltam (Zero küldetései) Woozie-nál pedig a lemerülős küldetésnél járok.A végigjátszás 24%-on van kábé. -
Kloden
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Ma Vistát frissítettem SP1-el, és azóta nem indul el a SA. Elindul, logók megjelennek, zene bejön, de a menüig már nem jut el, gta_sa.exe működése leállt és kilép.
Próbáltam: újratelepíteni, kompatibilitást változtatni, patchet feltenni de semmi. (patch fel sem ment valamiért)Valakinek vmi ötlete?

-
SpeedSter.
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretném kérni, Multi Theft Auto-nak az editor részében amit csinálok mapot hogyan tudom olyan kiterjesztésűre megcsinálni hogy ftp-n feltöltve fusson a szerómon?

-
Gordiann
őstag
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami Snow - téliesítő modot? Ilyenkor (meg majd ha lesz hó is) rámjön, hogy járjak egyet a téli GTA városokban.... A GTA3-hoz használtam ilyet, nekem nagyon bejött. Van valami jó ilyesmi cucc San Andreashoz is?
-
RootRulez
félisten
Na, bő 5 év alatt kisebb nagyobb megszakításokkal de csak végig vittem... 2008 augusztusában fejeztem be az utolsó küldetésnél, mert nem akart összejönni. Most meg elővettem, kicsit próbálkoztam és sikerült... Szóval gratulálok magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Próbálj más GTA verziót is. Más játékokkal nincs gond?

mindenki próbálja ki