- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest