- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged