Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz #41635072 #6788 üzenetére

Ebben az uncsi városban sok minden van ám! Vedd a fáradságot 2 órára, és sétálj (ne fuss) végig az utcákon, hallgasd és nézd az embereket, a közlekedő autósokat... Mérföldekkel kidolgozottabb mint az amúgy szintén korrekt San Andreas... Az autósok pl. minden kanyarban körbepillantanak, akár a való életben... Pedig adott képen 50-60 npc is lehet akár, és mind mást csinál. Engem magába szippantott a játék, 3 dolog miatt: grafika. A város a reklámokkal, piszkos falakkal, egyedi házakkal és cégérekkel... Teljes illúzió. Aztán a fizika. Sokkal élvezetesebb a tűzharc és az ütközések, és ha már itt tartunk, a 3. dolog az autók irányítása. Kevésbé árkádos, jobban érvényesülnek a tömegek, végre lehet normálisan vezetni, betartva a kreszt... A tűzharcra visszatérve: nagyon sutának tűnhet helyenként de pont ettől élethű: ahogy az npc-k összecsuklanak, vonaglanak a földön, húzzák a lábukat, tisztára a Taxisofőr groteszk leszámolása jutott eszembe. A gépigény meg momentán nem izgat, épp játszható a játék és ha abba is hagyom a lassúsága miatt, biztosan megvár, addig meg van millió más dolog ami leköt. Ennyi.

piti2: Olyan nekem nincs, csak 12%-nál vagyok... Kiélvezem :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés