Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19036) Silenzio válasza Manbal (#19022) üzenetére


Silenzio
addikt

Köszönjük. És mennyi pénzt kaptál ezért a hsz-ért a Microsofttól/Rockstartól? Eleve nem lehet teljes mértékben dx10-es, mivel az nem kompatibilis a dx9-cel, nem arra épül - így a játék meg sem nyikkanhatna XP-n. De tökéletesen fut. A RE5-nek külön kódútja van a dx9-re és a dx10-re is, és a játék a kódútról minden esetben visszajelzést ad. Ilyen a GTA IV-ben nincs.

Valóban nem befolyásolja az API-t a konzolport mivolta: a Gears of War, a DMC4, a Lost Planet egyaránt támogatja a dx10-et, de ott is kapsz infót a kódútról és külön beállíthatod.

Másrészt, most nézegettem a Tom's Hardware fórumait, a Gamespot vonatkozó GTA IV fórumát, a feltett kérdésekre a válasz minden esetben: nem tudom/nem, a játék nem támogatja a dx10-et. Ha megdönthetetlen bizonyítékkal szolgálsz a dx10 kódútra, meghívlak piálni. :U

Nagyon csípem ezt a játékot amúgy. :) Ennyi figyelmességet és változatosságot még RPG-kben sem látni. :) Bőven kárpótol a technikai bakikért. Most vettem észre, ha pl. taxit akarsz rendelni Romantól, miután porig ég a cég, süket lesz a vonal. :)

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.