Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1629 üzenetére
Igen, az FG cuccokban, (sztori) területben kisebb lesz mint az AoM.
Egyetértek, a területek is változatosabbak.Szerintem igazából a Shattered Realmot szánják a nagy durranásnak. Végre lesz endgame content, igaz ott a Crucible, de sokan nem szeretik, vagy nem vették meg.
Emellé még érdekes lehet a Challenge Areas, a mutatorokkal felturbózott Skeleton Keyes területek.
Meg persze az új Mastery is fontos.
+ az új mozgásos augmentációk. Majd kiderül mennyire használhatóak (cooldown stb. szempontjából).
QoL-ben erős lesz a kieg., pl. a Meritek vagy a szetkonverziók révén. Amik szerintem nagyon jó dolgok - én főleg singleplayer játékos vagyok, így ezek nekem kedveznek.
Jó lesz hogy nehézségi szinteket lehet átugrani, és a szetkonverzió is kedvez, amihez nyilván nem lesz egyszerű bekeríteni a nyersanyagot - de ugye legyen kihívás a játékban.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1631 üzenetére
Nem tudom.
Lehet a helyhezkötöttség miatt, vagy jobban szeretik a sztorit vinni, a játékot farmolni, stb.
Én pl. így vagyok vele.
Ritkán Cruciblézek. Sok változás volt benne, mióta nem toltam.A Realm nem tudom mennyire lesz kemény, de új játékmódként nyilván elsősorban változatosságot kínál az eddigiekhez képest. Ez nagy előrelépés ebben a tekintetben, majd meglátjuk a valóságban milyen lesz.
Igen, a Crucible nagyon kemény tud lenni a vége felé.A neveddel összefutottam már a GD oldalán. A névből sejtettem, hogy magyar nyelvterületről származhat az illető.
Régebben néztem a jajaja féle változatot, de nem raktam össze.[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1640 üzenetére
Akkor a béka feneke alatt vagyok rezikkel. Mutatja a map, hogy milyen ellenállások kellenek? fel foglak venni,de csak holnap, akkor is csak kora reggel leszek fenn sajnos. Discordra nem tudnál feljönni és elmagyarázni? talán könnyebb lenne, mint regényt írni A jelenlegi fegyókkal mind 2 skillre ad amit használok. Próbáltam rákeresni mi az, de a toolsban nem találtam meg őket a rare-ok között.
Milyen statokat nézzek az armorokon? armor-res-life? mire kellene rágyúrni?
Most nyírtam amúgy ki azt a pisztolyos csókát a bányában.. 1x meg is ölt,brutál volt
No meg írtad a totemet, melyiket használjam?[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1643 üzenetére
Ha van kedved csatlakozni, Badlof2k csinált egy hete Discord csoportot a játéknak.
Erre gondolt Rizseslescó amikor a Discordot említette.[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1643 üzenetére
Köszönöm a türelmed, még csak most kezdem felfedezni, hogy lehet a cuccokba rakni komponenseket is, eddig 0 darabot tettem bele. Elég lassan haladok, mert fel szeretnék fedezni mindent.
Leidézem a két devilt és alap ütéseket kombinálom a shadow strikkal, gyakorlatilag ennyit tudok még egyenlőre. Mindenképp felveszlek DC-n. A recepteket meg tudom venni, vagy esnek a mobokból?
lehet elszúrtam azt is, hogy kiraktam a bika csillagképet és ott a választható skillnél a wind devilt jelöltem meg.
A trash hal rendesen, de a bossokkal akadnak problémáim. azért szeretnék face to face harcolni a bossokkal, nem csak a petek mögött bújkálni, de gondolom ez a nehezebb verzió? majd igyekszem felhúzni a reciket akár a komponensek kiszedésével is. Azt el felejtettem mondani, hogy nekem csak az alapjáték van meg.
Nagyon tetszik a játék, kicsit nehezen barátkoztam meg a zenéjével, de már az is szerethetővé vált. Az 5 éves tervben benne van, hogy 100-s leszek és megveszem az összes kieget -
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1682 üzenetére
Teljesen rendben vannak a területek, mondjuk van egy-kettő rift ami nagyon sötét és az orrodig se látsz. Abban viszont benne van, hogy bármikor a nyakadba szakadhatnak a szörnyek és lehet izgulni, nehogy falba ütközz és beszorítsanak. Mondjuk általában ott mindig volt egy one shot ládi is. Esett már 2 cucc, ami ad az elektro sebzés mellé +1 all skillt a Sáminak most rakom ki a primal strike-t és kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Nem fogom érezni, hogy ha elbukom az 1kezes+ offhand bónuszait? mert ugye 2kezes fegyverrel tudom használni csak a skillt. Raktam egy pontot a wendigora, de nem maxoltam ki, általában egy nagyobb tereptárgy mellé szoktam lerakni(szikla...) és futkosni körülötte a mobokkal, miközben tölti az életem Jöhet az AOM és 1x még utolérlek tudom
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1684 üzenetére
Pedig saját tapasztalatból mondom.. de nem is értem miért hallgatok egy " újonc " titulussal rendelkező emberkére Vannak ezek a piros riftek, na ott van dögsötét és néha bevallom izgulok is és félek
ma megpróbálom a shotgunt, gondolom villanyos kellene, hogy legyen?
Ma megleszek 50, de megint elkalandoztam nagyon előre...
Amúgy számít, hogy melyik frakció bountyját csinálom? Van ajánlott, vagy nem baj ha mindegyikét felveszem?
Egyenlőre csak a Homested-i asztalkára csaptam rá, mert oda volt elég Repu.. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1703 üzenetére
Lehet egyszerre mind3? Szeretnék sebezni, akár én adnám meg a kegyelemdöfést miután megcsócsálták a petek? na ezen nem gondolkoztam, hogy mi legyen a másik mastery.. Necropolis környékén járok, azt hiszem Ulgrim adta a küldit.... Fent vagyok észak nyugaton, itt már nem volt a rift közelében sem zöld trutyi, kinyírtam ezt a nagy dögöt és ott van a sleton key-s kapu, de egyenlőre nem nyitottam ki, mert karattyol valami Ancient seal-ről .... finoman sugallta az egyik fórumtárs korábban, hogy ha nem vagyok szuicid ne menjek le de lefogok..
Amúgy Homestead mellett is voltam, azt kinyitottam de estem-keltem és azt hanyagoltam utána... ez most sokkal északabbra van, a black legion katonák vannak mindenfele, majd rákeresek mi is lehet a hely..[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1729 üzenetére
Jó hogy felhoztad a témát.
Kicsit kiegészíteném azzal, hogy lvl94-es cuccokról beszéltél, Peace pure Soldiere is azon a szeten alapul, mert ismert a lelőhelye.
A következő MI szetek vannak (fejből ennyi rémlik):
Alkamos gyűrű szetje
Krieg's Armament
Lokarr's Spoils - ez a sokat emlegetett lvl1-es szet.
Dark One's Gift - ez a Lokarr előtti területen eshet, szóval ha farmolod az egyik szetet, akkor már érdemes a másikat is.
A linkeken rajta van, hogy kik dobják, és meg lehet nézni azt is hogy hol.A Shattered Guardian szet eddigi tudomásom szerint majd a Shattered Realmsban szedhető össze jutalomként az FG kiegben. Ránézésre a Lokarr szet nagytestvére, vagyis mastery semleges. Jutalomként jó lesz, de hogy mennyire alternatíva bármi más helyett, majd kiderül.
Úgy látom a szetdaraboknál jelentek meg korlátozások, hogy nem lehet konvertálni, pont a MI daraboknál.
Viszont a többi szetre nincs benne olyan korlátozás, mint pl. a Diablo 3-ban, hogy 2db-os szetet nem lehet konvertálni. Lehet.
Úgy látszik jelenleg a kraftolható szetdarabokon pl. sincs korlátozás - ha ez így is marad, az elég ütős dolog lesz! Majd kiderül élesben.(Majd ha a PH Összefoglaló frissítéséhez elég tapasztalat lesz majd az FG kiegről is, akkor befrissíttetem egy Moderátorral pl. ezeket az infókat is.
Nandi88: Épp ezért ha frissíted is most az írásodat, nem tudom linkeltetni addig. Javaslom legyenek itt hsz formában az ilyen updatek, hogy okulhassunk belőlük addig is, és könnyebb legyen az upgrade is. Pl. ezért is írtam most így részletesen erről a témáról, hogy majd csak aktualizálni kelljen, ne a 0-ról megírni.)[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1731 üzenetére
Persze, megértem, te az egyszerűbben beszerezhetőek miatt hoztad fel, én meg a teljesség igényét szem előtt tartva. Azért írtam, hogy kiegészítem a témát.
Alkamosnál további probléma, hogy - lvl szinttől függően - 5 gyűrűszetje van.
Attól eltekintve, hogy a Dark One mennyire használható most, csak egy komplett szet aminek ismert a drop helye, és esetleg valakinek lökést adhat mi legyen a következő karija. Amúgy meg, lehet használható lesz egy következő patchnél, és útba esik Lokarrhoz.
Ja, a Shattered szet érdekes lesz... más lenne a helyzet ha mondjuk lvl50-esre csinálták volna. Egy az egyben válthatta volna a Lokarrt, vagy mást.
Amikor először hallottam a Shatteredes jutalom szetről, éreztem, hogy mastery független lesz (hogy bármelyik hasznát vehesse), de a hasznossága kérdéses. Mindegy, meglesz úgyis, kell.[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1735 üzenetére
Nem lenne gond, ha lenne elég petem vagy olyan skill ami megállítja őket. 7.5K Hp úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. Már tudom milyen buildet szeretnék asszem: Össze lehet hozni full petest, Necro+Occultistből? Vagy inkább nem ajánlod, mert ha nincsenek cuccok akkor az állatkák meghalnak és nincs ami megvédjen?
Ja , a devotion pontokat visszaosztottam, de valahogy nem tudom kirakni amit szeretnék. Tudom láma vagyok, de nem megy. A héten délelőtt vagyok csak gép előtt, esetleg lesz valaki ebben az időpontban aki tud velem foglalkozni? Meg ellinkelném a karit, hogy legyen viszonyítási alapotok, de azt sem tudom hogy kell...
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1738 üzenetére
Mi van? A saját teremtményeim ellenem fordulhatnak? Elszedik tőlem a módosítóimat? ha meghalnak, én is? Faca..
Na akkor kérek szépen tanácsot... Necro karit szeretnék ami képes elérni a lvl 100-t, egy ilyen zöldfülű láma kezei alatt is mint én az sem baj ha leechtank.[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Nandi88 #1742 üzenetére
Szóval akkor területenként változik a nehézségi fokozat? vagy lehet főmenüben kiválasztani? áá, hulla vok nem értem, bocs.. Okés, végigviszem ezt amíg bírom cérnával... nem rosz, csak ha 1x nincs hova futni akkor vége. Kellene vmi skill, ami megállítja őket, ha cink van. Lassítás, csontfal... tudom is én. Valami, ami feltartja őket mire meghalnak, vagy én menekülök el.
Tetszene ez a pisztolyos csóka is, keresztezve mondjuk Inquisitorral jó lehet? vagy akkor megint beleválasztanék? A melee karik itt is halandóbbak a casternél?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Nandi88 #1760 üzenetére
Egy Warlord-ot dobtam össze így hirtelen. A maradék 8 ponton még vacillálok. Mondjuk nem tudom hogy elviszem-e 100-ig vagy meddig tart majd ismét a varázs. Az AoM-nél megvolt a kihívás, hogy végr legyen meg az első 100-as karakterem. Itt nem tudom, hogy véget ér-e majd nekem a kaland az FG kivégzése után. Azt sem vágom, hogy mi kéne neki jobban. Lehet 2 pont Physique és 1 Cunning, vagy a fene se tudja....
-
Peace
nagyúr
válasz Nandi88 #1766 üzenetére
Nincs hozzá energiám. Két év volt így is, mire összejött a 100-as kari meg ultin a végigjátszás, volt 3 halott kísérletem. Csak hirtelen olyan jó ötletnek tűnt, hogy én megint nulláról húzok karit, de ahogy összeszámoltam, lesz megint 5-7 játékom április-májusban, így lehet inkább a jól bevált Soldier-el esek neki holnap este. Alszom rá még 1et.
-
Peace
nagyúr
válasz Nandi88 #1768 üzenetére
"...ezt a játékot azoknak találták ki, akik nem tömeg játékokra mennek, hanem 1 2 játékkal játszanak és csak azokra fókuszálnak..."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, mert én is (és gondolom még rengetegen mások is, akik rámennek hozzám hasonlóan a tömegjátékokra is) rohadtul élvezem annak ellenére, hogy casual player vagyok. Max annyiban látszik meg a különbség, hogy nekem jó két év kellett a 100-as karihoz, mert a többi próbálkozás rendre elbukott. Annak köszönhetően, hogy nem néztem utána, hogy mit szúrok el és hogy lehetne javítani rajtuk. De persze értem, hogy mire céloztál ezzel a mondattal. Lehet nagyon hardcore szinten is tolni egy ilyen játékot meg lötyögve is, mint én. Rengeteg játék érdekel és ezek 90%-át végig is játszom. Valószínűleg sosem fogom annyira beleásni magam GD-be, mint Te vagy reelc (pedig irigylésre méltó!). De ettől függetlenül lehet nem vetem el ezt az új kari indítást, aztán max megint elakadok egy ponton és majd 1-2 év alatt megfejtem, hogy hol a hiba. Nem akadok fenn, továbblépek.
-
Peace
nagyúr
válasz Nandi88 #1774 üzenetére
Igen az idő itt a kritikus pont. Ezek nem kipróbálós játékok, ezek konkrétan végig lesznek játszva. Úgyhogy fel kell kötni a gatyót rendesen. Az elmúlt 1 évben mondjuk az RDR 2 volt a legkomolyabb a maga 1 hónapjával. Remélem Chaosbane is magával fog ragadni és beszippant majd jó időre.
Amúgy FG-nak normálon állhatok majd neki? Hogy is volt AoM-nél? ott is csak normál volt elérhető első körben?
-
VWendigo
tag
válasz Nandi88 #1774 üzenetére
Kösz a linket, átnéztem, és (én voltam a béna, nem mondtam, hogy a pet-es rész érdekelne) nem találtam benne summonert. Ezek szerint nem életképes ez a fajta petes class combo.
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
-
Peace
nagyúr
válasz Nandi88 #1782 üzenetére
Bizony Warhammer. Csak világ életembe Warhammer 40.000 rajongó voltam, ugye az a sci-fi része. A Fantasy része az csak tavaly decemberben kezdett el megmozgatni, mikor megvettem a Vermintide II-t. Azóta elolvastam 3 regényt is az univerzumban, erre a Chaosbane-re meg teljesen rápörögtem. Főleg azért is lehetséges, hogy ennyire adja, mert rengeteg a párhuzam a 40K-s univerzummal. Pedig ugyebár elvileg nem egy világ. Rajongói teória sok van, hogy miképp lehetnek egymás részei, de a Games Workshop részéről nincs hivatalos kinyilatkoztatás. Szerintem ők csak hátradőlnek és jót nevetnek ezen a sok agyaláson.
-
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1847 üzenetére
Köszi!
Eliten biztosan bepróbálom.
Arról szó volt hogy több Shrinet elhelyeznek a világban, hogy minden nehézségen össze tudd szedni az 55-öt, ne kelljen visszamenni más szintre.
De arról nem szólt a dolog (vagy elkerülte a figyelmem a rengeteg infó között), hogy az FG-ben pakoltak le annyit, vagy máshova is?
A Grimtools cheklist még nem frissült, jelenleg a régi felállást mutatja - ez érthető, időbe telik frissíteni.Most gyorsan elszaladtam Ultimaten Burial Hillbe, és ott a Shrine, 1 Tainted Brain Matter az ára.
A Cheklistben látható hogy nem kellene ott lennie.
Megnéztem gyorsan a Flooded Passaget, ott Desecreated van.Szóval csekkoltam, jó lesz ez.
Eliten a Merittel + Lokarr + Mandatek, és nem kell visszamenni Normalra. Főleg ha szedsz ki Devotion pontot a Crucibléből ahogy szoktad.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #1841 üzenetére
Hát tegnap már belekezdtem, azt már most látom, hogy nem ez az, amit keresek Nem rossz, és (amennyire emlékszek) életképesebb, mint a Purifier volt, de nagyon passzív. Mondjuk cserébe egy helyben állva lecsapok szinte mindent, de ez így picit unalmas. Ennél azért mozgalmasabb karaktert kerestem... Lehet megnézem amit linkeltél.
Egyébként rájöttem mi volt a legnagyobb baki az én Purifieremmel anno. A Grimtoolsos buildeket nézegetve rájöttem, hogy cunning-ra szinte senki nem tesz pontot, én meg kb. a 60%-át oda pakoltam Szóval még az is lehet kezdek egy újat
reelc: Arról a Purifierről tudsz adni egy linket?
Illetve még egy kérdés a végére: a Grim Toolsban nem lehet beállítani, hogy az itemekből jövő bónusz skilleket ne mutassa?
-
VWendigo
tag
válasz Nandi88 #1847 üzenetére
Köszi
Segítenél kicsit?
Itemizációban nem vagyok otthon, általában nem tervezem meg a karaktereimet.
Melyik survivolra gondoltál?
Illetve a devotion részt nem értem amit írtál.Még 1x köszi, hogy vetted rá a fáradságot, hogy megnézd, és segíts nekem
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #1852 üzenetére
És ez legalább a szintezésben is segít, ha meg egyszer eljutok vele lvl100ra akkor majd ráérek a buildek között nézelődni alaposabban Most jutottam át az Arkovian Undercityn, mint kés a vajon. Emlékszek az előző Purifierem párszor már ott elfeküdt az utolsó mellékküldetéses bosson és a shrine melletti ellenfélen, ehhez képest most csak az utóbbinál kellett egyszer HP-t töltenem.
Minden pont megy a physicre most, cucchoz az elején néha kevés volt, de a mastery ad oda eleget.Egyébként javítottak a dropokon is? Úgy emlékszek régen minden esett, csak pisztoly nem, ehhez képest most rendszeresen tudom cserélgetni egyik zöldet a másikra és még néhány használható kéket is találtam.
-
VWendigo
tag
válasz Nandi88 #1857 üzenetére
Nem lepődtem meg azon, hogy lezárt terület magasabb lényeket idézget a nyakamba, de azért, ha jó karid volt adott szinten a többségét le lehetett tolni. Itt simán nagy a szintkülönbség. Na mindegy, akkor FG területen nem nyitok ki mindent normálon.
Link nem nyílik meg. vagyis üres.
Discordon nem nagyon szoktam lenni.The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Xalderon
tag
válasz Nandi88 #1875 üzenetére
Kivancsisagbol raneztem. Hat, tenyleg nincs fent sok build, konretan, jo ha van 2.
Na de nem volt hiabavalo az igyekezetem, igazi gyongyszemeket lehet ott neha talalni alairasok formajaban, mint pl. ezt itt: "Stun resist is like a condom... No one actually wants it, but you're far safer using it."
-
reelc
Topikgazda
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #1939 üzenetére
Csak amiatt kérdeztem, hogy van-e valami ajánlott útvonal esetleg, hogy nem-e lesz lehet belefutni olyanba, hogy ha most végigtolom az AoM területet akkor utána elite elején már nem fogok XP-t kapni, mert túlszintezem magam a területen
Kicsit keresgéltem most, megtaláltam a komponenst ami nekem kell, este legyártom és fel is javítom a cuccaimat. A két fegyvert leszámítva idáig nem használtam, mondván úgyis cserélem majd (aztán van, amit Act2 óta használok).
Idáig nem nagyon foglalkoztam a resistekkel, csak a sebzésre mentem (perpill 4k a Fire Strike), de a mérgezős növények erősen éreztetik velem, hogy ezt át kell gondolni. -
granini
őstag
válasz Nandi88 #1939 üzenetére
Na hát tegnap betettem a Thermit mine-t attól nem estem hasra viszont a Flashbang az igen.. azt eddig nem használtam, és most minden támadást azzal kezdek hogy vakítok, lekapja a defensüket és a fire strike meg a meteor sokkal durábban viszi le a hp-jüket
És elindultam level 90-en Ultimaten.. meglássuk..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #1959 üzenetére
Igen, de úgy rémlik amit említett az a legnagyobb karija, szóval a merit dolog még nem játszik be nála.
Amúgy lvl100-as karival Ultimaten sokat farmoltam a Shattered Realms első 1-2 Shardját, kezdetben szépen potyogtak a lila cuccok és elsősorban az új, mozgásos receptek, ill. új nyersanyag is. Runonként 1-1.
(A fagyogatások miatt nem mentem akkor fentebb, és miután igen, az alsóbb szintek már nem dobálták úgy a jobb cuccot - úgy éreztem, de hát RNG )Más.
SPOILER:
Walkthrough: Crate' Secret Quest
Most már tudom hogy van ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #1963 üzenetére
Óh, akkor megvan. Megnéztem most, Rashalga, the Mad Queen volt az akire én gondoltam, de eliten már őt is sikerült lecsapni. Sharzult meg tudtam ölni normálon és eliten is lement, csak baromi sokat kellett vele kergetőzni. Bár másodjára kevesebbet, de ritka nagyot tud ütni. Szubjekív véleményem, de akiket eddig láttam azok közül nálam a második legnehezebb boss.
reelc: Igen, sajnos bárhonnan eshet. De lassan majd csak meglesz. Tegnap relic/helm esett, hátha a mai lesz az én napom
Csupakabra vicces volt, először gondolkoztam is rajta, hogy megpróbálom kikerülni, de érdekelt mit tud. Kicsit kellett vele kergetőzni mikor elkezdett osztódni, a végén meg majdnem zsákutcába futottam, de lement
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest