Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandi88

tag

válasz #75791360 #2599 üzenetére

Ravenriseal fogom kezdeni. Én nem tudom milyen arpgkkel játszottál eddig, de elmondhatom hogy mindegyikbe kell cucc, hogy működőképes legyen egy karakter, arról végképp nem tehetek, hogy képtelen voltál elolvasni és értelmezni, hogy vannak lvling skillek, amik azt jelentik, hogy ultira áttudnak vinni különösebb cucc nélkül. Ráadásul a legtöbb boss támadását ki lehet kerülni... Ki lehet őket ismerni. Én számtalanszor megcsináltam, te is képes lehetsz rá. Azért azt meg kell mondjam ez eléggé hardcore játék, szóval nem feltétlenül mimoza lelkűeknek találták ki. Az, hogy nincs időd matekra nem tehet a játék róla, ez ilyen. Azt meg ne várd el, hogy bármelyik arpgbe majd te 10 év után is tudsz újat mutatni... A PoE is halott lenne build téren, ha ligáknál nem változtatnák a skilleket.

Jambi kösz az említést.

Pel vindicator 2 kezes lightningosnak a legjobb és az is a legjobb build. Dual pisztoly esélytelen jelenleg.

Bennyboy mati fontos gyüjtsed 100 is elmehet nagyobb matik craftolására, vagy még több cuccok craftolására.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy nézzen buildet és azzal menjen végig, mert ha elbaszod, akkor nem tudod miért nem haladsz és csak zavarni fog.

Lvling skillel teljes mindegy milyen build simán el lehet jutni ultimátéig táposabb cuccok nélkül, ami számít éld túl resisteket pakoljatok magatokra az benne van pdfeimben.

Most már tényleg tanácsadónak érzem magam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés