- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Hirtelen 3an válaszoltuk meg előtted, gtx460, hd6950, hd7850, mind DX11es...

(spoiler: előjön) -
Ghard
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére

Még próbálj ki pár tucatot, hátha eltűnik

-
Ghard
őstag
Akiket zavar, hogy leült a topik:
Szervezzetek versenyt.
Amekkora fellángolás volt az elején, ahhoz képest talán steames csoportban volt csak pár összejövetel, aztán annyi. Állítom, hogy senki nem játszott annyit a játékkal megjelenés után mint én, pedig nem voltam elájulva tőle, mert nem több egy átlagos árkád játéknál.
Hol vannak azok, akik az egekbe méltatták a játékot és egymást is? Bújjanak elő, ki lehet írni egy időpontot aztán jöhetnek versenyezni. De úgy látom csak az értelmetlen kommentáradatot sikerül hömpölygetni errefelé, ezért nem is olvasom a topikot vagy 2 hónapja. -
Ghard
őstag
Ez a hulladék játék ennél már tényleg nem lehetne jobb

A legjobb, hogy a steam felhőmben is ez a hibás van eltárolva.
Még a dirt 3nál volt ugyan ez, akkor mindenki a GFWLot szidta de most világos, hogy a codemasters idiótái képtelenek programozni. -
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Szívesen játszok veled pár kört, én ps3 kontrollerrel körözök, kíváncsi vagyok hogy játszol kormánnyal

steamem: ghardkaiosama -
Ghard
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Zenét szoktam mindig hallgatni, a beszédet meg némítom mikor belépek.
2 körig autóztam akkor is valaki után és mindig kanyarban a legrosszabb helyen fékezett be de csak pont annyival, hogy pár tizedet rontsak és megelőzni rendesen ne tudjam. Aztán valahogy megelőztem, azután kerültél elém, hát mondom nem érdekel én odamegyek melléd
Annyira árkád az egész, hogy hiába jövök ki jobban egy kanyarból, 5 másodperc után végsebességen van a kocsi és nem megy jobban mint az előttem lévő és szélárnyék sincs, valaki írta, hogy van, de nincs. -
Ghard
őstag
Senki nem esett a másiknak, eléggé felfújtátok ezt az egészet

Pont Syriusba sikerült belecsattannom úgy igazán, de sok embert kellett kerülgetni, ami időmérőn engem idegesít. Csapoati mellé is simán bementem aztán sikerült összemennünk. Syrius gyere nyugodtan, a lényege a mondanivalómnak az volt, hogy hostoljuk azt a partyt és az ütközést meg néha kapcsoljuk offra. -
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ahogy gondolod, de ez nem verseny volt, hanem time attack, ahol a tized másodperc is számít. Akkor láttam meg amikor már esélyem sem volt kikerülni, nem az a bajom, hogy lassú volt, hanem hogy nem tudtam kikerülni. Ha elcseszek egy kanyart, akkor minimum lehúzódok ahogy tudok, még versenynél is, time attacknál meg főleg.
-
Ghard
őstag
Legközelebbi versenynél meg nem bánnám, ha valaki venné a fáradtságot és hostolná a partyt.
Ha másnál nem is, legalább checkpoint és time attack alatt legyen collosion off, mert mire összerakok egy rendes kört, pont az utolsó kanyarból kiérve a pálya közepén ott motoszkál Syrius 40-el és ilyenkor már nincs sok kedvem tovább játszani. -
Ghard
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Attól mert telesírod a forumot, még ugyan úgy tele lesz gyökerekkel a multi. De ez el is lett mondva, hogy ilyen, sőt a grid első része is ilyen volt. Válassz olyan szervert ahol ki van kapcsolva az ütközés.
Gyere a steames csoportba, aztán itt megpróbálunk egymás közt nem felkenni téged az első kanyarban. -
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Gyere fel a steames csoportba, aztán megyek veled pár kört

-
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Na igen, ahhoz mondjuk kell skid recovery de 3-4 ilyen kanyar után ha a gumikopás be van kapcsolva, akkor vége

A shift első részét én is próbáltam kormánnyal, de annyira nevetséges abban is a fizika, mintha havon mennék annyira csúszik az autó. A második része majdnem ugyan az, ráadásul az grafikailag is rondább lett, 2 kört mentem aztán hagytam a fenébe.
Ezért nem várom nagyon a Project Carst, mert ezek után valami csodának kéne történnie, hogy élvezhető legyen. -
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ha úgy programozták volna, hogy számítson mennyire forgatod a kormányt, gázadás féktáv stb ami gamepaddal nem olyan finoman adagolható, akkor lenne szimulátor.
-
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Látom nem érted

Árkád, jön egy jobb kanyar, jobbra nyomod a gombot/tolod a joy sticket/forgatod a kormányt.
Melyik a gyorsabb? -
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Nekem is DFGT-m van, nem véletlen van rajta egy Gran Turismo logo

Régebben GTReket játszottam vele pcn, de egy ideje csak a GTvel használom, grafikailag meg játékmenetileg ennél jobb szimulátor sajnos nincs.
Csesszék meg? A grid sosem volt szimulátor
-
Ghard
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Már az első nap megmondtam, hogy aki nyerni akar online, az felejtse el a kormányt. Ehhez a játékhoz egyébként sem való.
-
Ghard
őstag
válasz
GuruZone
üzenetére
Nem, jól írtad, a fehér a legjobb.
Ettől függetlenül nem ér az egész semmit, mert fehérek mellé bementem nyugodtan, aztán felkentek a korlátra.
Másfelől 3-4 óra játék alatt el tudok jutni fehértől sárgáig majd vissza fehérig. Ennek semmi értelme, ha ilyen gyorsan változik. -
Ghard
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, nehéz padlógázzal elindulni

-
Ghard
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem hát, időzített bomba, mindjárt az arcotokba robban.
Ha a lap hibája akkor nem csak a griddel lenne gond. User error van ott is.
A bios frissítést még mindig meg kéne próbálni, max ez lehet a baja. -
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Egy bios frissítést próbálj meg.
-
Ghard
őstag
Most, hogy 3 napja intenzíven multizok, biztos vagyok abban, hogy igazak a pletykák.
A belső nézet után a következő részből a féket fogják kivenni a fejlesztők, mert a játékosok egyáltalán nem használják.
Jön a kanyar, de úgy jön belém ful gázzal mint a sz.r. -
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Proci nincs húzva?
-
Ghard
őstag
válasz
Ventrue
üzenetére
Nekem mindig fut a háttérben, nem az a baj.
(#1222) Brian_GT
Valóban könnyű volt, de nem az a bajom, hogy most nehéz, hanem hogy olvadt aszfalton megy így az autó, ragad, nem lehet normálisan csúsztatni.
A GT5ben nehéz a drift, de ott nagyszerűen lehet csúszni, ha ráérez az ember. -
Ghard
őstag
Driftelni azt nem lehet. Feltuningolt Charger nem csúszik meg, egy fwd-s alfával több pontot lehet hozni. Az egyben annyira tökéletes volt a drift, itt minősíthetetlen.

Még olyan pálya sincs,ahol szabadon lehetne kerülgetni a cövekeket. -
Ghard
őstag
Én próbáltam 2 magos amd-n hd3870el. Single kikapcsolt vsync meg AFel high-on megy, a multi meg mediumon úgy ahogy ment.
Az összes játék ilyen,ami ezt a motort használja, dirt 3, F1-ek, mind rosszabbul mennek multiban,ez van.
Egyébként a processzort sokkal jobban használja mint a videókártyát. -
Ghard
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Egyszerűbb a steamet leszarozni, mint gondolkodni

-
Ghard
őstag
Ma egy speedhekkerrel összefutottam steam multiban

De visszadobja a szerencsétlent mintha laggolna, végig első, de a végén vagy fél perccel több az ideje. -
Ghard
őstag
Csak az a helyzet, hogy azok a nyomik fizetnek azért hogy játszhassanak, te meg csak leszólod úgy hogy ingyen letöltögeted(ez simán kivehető a leírásodból). Az utolsó lennék aki megvéd akármilyen konzolt, de ha már így általánosítod őket, akkor végignézhettél volna a forumon. Feltöltögeti a sok szerencsétlen a youtube videóit, és büszkén osztogatja mindenfele amin a lekalózkodott játékkal játszik (igen bénán), ráadásul egy több százezres konfigon,6ezerért meg már nem futja játékra. Erről ennyit.
Ráadásul ez egy igen kellemes átirat, nem olyan fos mint a legutóbbi nfs.
Főleg multiztam eddig, nekem csak a drift nem tetszik, az első részben valahogy finomabban lehetett játszani vele és a nagy konténeres driftpályához hasonlóval nem találkoztam, csak útszakaszokkal. -
Ghard
őstag
Szépen megcsinálták ezt a játékot pcre.
Kipróbáltam egy közepes gépen: amd x2 3,4ghz, 4gb ram, HD3870 512mb.
Mediumon (1280x720, 2x MSAA,vsync off, Anisotropic filtering off) multiplayerben megy 35- 50 fpsel és jól is néz ki.
Megnéztem ps3on is, valami szörnyű. Ronda (talán low vagy very low) a játék, framedroppok vannak rendesen, de legalább élsimítás az van. -
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
Nem tudom mire számítanak egyesek 78xx meg 79xx es kártyákkal. 6 éves konzolokra programozott játék, ami pcn kicsit szebb, ennyi.
Ráértek akkor félni mikor év végén kijönnek az új konzolok. -
Ghard
őstag
Multiplayerben kicsit alacsonyabb az fps mint singleben

-
Ghard
őstag
Nekem tesco-s, legalábbis a 6k-s változat annak számít

Valaki csinálna egy steam csoportot azoknak akik innen játszanának egymással? -
Ghard
őstag
Nem bírják el a konzolok, na persze.
GT5nél a standard autókban is azért olyan, amilyen, mert 1000 autóhoz embertelen munka megcsinálni.
Ha a CM így áll hozzá, hogy hülyére veszi az embereket, hát engem nem izgatna annak xml fájlnak az átírása egy percig sem. Legfeljebb multiban nem megy így, de lehet ezt is megoldják. -
Ghard
őstag
Ha csak gurulni akar az ember kormánnyal a kezében, arra vannak jobb játékok.
Igen,arra gondoltam, hogy akkora sebességnél nem élvezetes a kormányt rángatni mint egy félhülye. Persze erre akkor van csak szükség, ha lépést akarsz tartani a többiekkel. Ha nem random emberekkel játszik valaki, hanem csoportban,ahol mindenki kormánnyal tolja ugy jó lehet,bár szvsz erre más játék való, nem a grid.
Csalók vannak mindenhol, nem erre gondoltam, de látom nem játszottál az első résszel. Talán a mai napig fel lehet menni tört játékkal mindenféle trükközés nélkül hivatalos szerverekre (ha egyáltalán még vannak,nem tudom) és mindig legalább 3-4 ember tolja a boost cheatet,utolérhetetlenek, ennek meg nincs értelme. -
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
ps3 tulajok nyugodtan folytathatják a diskurzust

-
Ghard
őstag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a jó büdös fenébe lehetne azt letiltani, hogy a verseny betöltésekor a winamp hangerejét automatikusan lecsökkentse?
Ezt csinálta az F1 2011-12, Dirt 3 is. -
Ghard
őstag
Ha nem csak ezen lovagolnátok értelmetlenül, akkor tudhatnátok, hogy nem kell amerikában élni ahhoz, hogy megvegyél egy digitális játékot. A linkelt kép meg ps3 store-ról van, de ezt sem tudjátok nyilván, hogy itt még régiózár sincs.
-
Ghard
őstag
Akit izgat a belső nézet,ilyen megoldás lesz.
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valami nem stimmel akkor,a pillangók pont úgy működnek mint az analóg karok, csak egy irányba.
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
az előbb írtad hogy van ps3asod, nem a karra értetted?
a progi biztosan jó, én is ezzel játszok, de lehet hogy csak gyári ps3as karral megy,mással nem. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vagy mini usbvel kötöd gépre vagy BT-n vezeték nélkül, de ehhez előbb vezetéken párosítani kell.
Lehet használni vezetékkel is,csak bt gondoltam kényelmesebb.
A progiban a BluetoothPair fülön látnia kell a ps3 kart és a BT eszközt.
Milyen sajátjához? -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor nem is értem miért ezzel szórakozol

Így kell kinéznie, drivert feltelepíted, majd enable.
Ezzel a programmal párosítható egy pár száz Ftos usb-s BT vevőhöz, így pcn is mehet vezeték nélkül. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nem tudom, próbáld meg hátha felismeri.
Esetleg a jobboldali analóg karra teheted a gázt és a féket,akkor tudod szabályozni, ps1-2vel én úgy turismoztam. -
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"vagy vettél egy ugyan olyan usb-s kábelt hozzá, mint ami a ps3as joyokhoz is van"

egy mini usb azért mindig akad otthon, elég sok dologhoz jó, ellenben az ms zsinórral.(#589) - = Zk = -
hogy néz ki a gamepadod?nem sokáig volt boxom,de elképzelésem sincs ez miféle kábel.
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3as karhoz pcn van program (MotioninJoy), amivel xbox360 kart emulál. Így sokkal könnyebb mert az összes játék támogatja.
(#583) boogie84
A gyorsabb verdák tényleg mennek mint az állat, már ilyen burnout 2-3 érzésem van
Ja, meg csal a gép de nagyon, pedig csak hardon játszok. Az elején úgy el tud húzni 2-3 autó, mintha nem is egy kategória lenne, csak féktávon lehet elkapni.(#585) Brian_GT
egy mini usbvel pcre lehet kötni az xbox joyt? Kétlem. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3-as gamepad is jó, ha esetleg azt könnyebben szerzel.
(#580) athomi
hát igen, M$
külön kell venni hozzá ilyen szappan
-
-
Ghard
őstag
Se nem sárga,se nem mosottas. Jobban néz ki sokkal, mint az első rész.
(jobb klikk, kép megjelenítése)

-
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Csak mert nem várok péntekig, hogy elküldjék a steam kódot (ami kemény $25.85 volt), talán nem borul fel a világ

#541 zolisx4
Majdnem 3 éves kártya. Élsimítást a legszebb 8x-ra tettem, ha leveszem sima 4x-esre a látvány lehet hogy nem is csökken és biztos megdobja az fpst, de így is játszható. Vsync is be van kapcsolva meg az összes hülyeség maxon, szerintem ez nem nagy gépigény.
A hitman sokkal rosszabb volt, ronda is meg 30-40nél nem ment jobban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Lenovo Legion 5 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)