- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Minden nap vagyok kb. 18 : 30 - 19 : 00-tól - 19 : 45 - 20 : 00-ig!

Általában minden nap a HardCore-on kezdek (annak ellenére, h a tudásom messze nincs + hozzá), mégiscsak adok esélyt neki, de sajnos (?) az a tapasztalatom, h amennyire sokan reménykedtek benne, h nem lesz ott annyi barom, a barmok 90%-a ott van!
Szóval a remények ellenére ez a része annyira nem jött be!
- Mármint úgy értem, h akik abban reménykedtek, h a noob-ok nem fognak odamenni, mert nincs FB és térkép! Jelentem igenis ott van a 90%-uk, ahogy már MlítettM! - 
Az Everything play list-es szerókon + szépen (majdnem normálisan) lehet
gatni! 
-
Brian_GT
őstag
Nekem azzal van bajom Ghard, hogy ha ki is van írva egy verseny akkor vagyunk rá 4en max 5en. Az semmi... valaki 2 az 5ből mindig gyorsabb ők előre mennek...most vagy csatáznak vagy csak mennek egymás mögött...1 mindig összetörik átlagban vagy annyira sérül, hogy sajnos nem tud a buliba beszállni csak mendegélni...2 meg hátrébb megy. Szóval az első pár kanyar után csak légüres térben autózik az ember sokszor.
5 fő nem autóversenyre van kitalálva... ezért én inkább megyek online publicra...igaz ki ki löknek de van harc és élet... 5 fővel egy fps multi is uncsi nem hogy egy autóverseny
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- Mármint úgy értem, h akik abban reménykedtek, h a noob-ok nem fognak odamenni, mert nincs FB és térkép! Jelentem igenis ott van a 90%-uk, ahogy már MlítettM! -
gatni!