- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon vártam ezt a részt de csalódott vagyok. Az egyet rongyosra játszottuk de ez hát őőőőőő. Miért rontották így le?
A grafika gyakorlatilag High-on és Ultrán, ugyanúgy ahogy Dirt2/Dirt3 minimális különbséget mutat. 1080p 4xMSAA. Highon 2x annyi a minimum fps (min: 66 fps, max: 105).. Beleraktak pár értelmetlen és szinte láthatatlan effektet megint. Kb a kontraszton kívül semmi látványos különbség nincs.
Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből. Visszajátszást nem használom azt a nyomiknak rakták a játékokba.
Van benne potenciál, k*rva jó játékot csinálhattak volna belőle, így csak 10/6,5.2-3-4 ezer Ft-ért jó vétel, mert van benne split-screen és a Codemasters a mai konzolnyomi középszintet simán hozta. Kb mint a Dirt3.
Ami pozitív: mocsok jókat drifteltem a balanced és drift autókkal
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :SNem szimulátor, de nem kellett volna ennyire lebutítani NFS szintre.
Mondjuk megértem hogy miért ilyen a játék. Konzolon ez köll a népnek. Cserébe még csúnyát is kapnak! Kis butusok
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Nintendo Switch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.23
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :S