- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Már bánom, h mertem bemenni közétek, de jól van, np! Nem fogok!

Éreztem én közbe is, h nem kellene ott lennem!

Na látod pont az ilyen esetekben hiányzik a chat, játék közben!
Senkinek nem mentem menet közben direkt neki, végig azon igyekeztem, h ne legyen baj, dehát így sikerült!

Örülök ha a pályán tudok maradni és erre gondoltam, h na igen nem jó bemenni 30-asok közé!
De +értettem ,ígérem nem zavarok! Gondoltam +nézem hogy mennek a "nagyok", de ezek szerint nem kellett volna!
-
Brian_GT
őstag
Ghard.... Bosza is 24nél tart, nemsokára kész mindenkinek a 30 és akkor mehet a zárt party. Addig meg igen esetleg ha aki még fejlődik és jön velünk belemegy akkor majd áttérünk hostra.
+ figy tudod én kiállok azért akinek igaza van...de most 1 dologban ellened megyek:
- pont az utolsó kanyarból kiérve a pálya közepén ott motoszkál Syrius 40-el és ilyenkor már nincs sok kedvem tovább játszani. -
Ebben az esetben Syriust fogom megvédeni, mert játékbeli tudás alapján senkit nem ítélünk meg. Ez nem a vérprofizmusról szól, hanem a szórakozásról. Mindenkinek megy valami jobban, valami rosszabbul ezért senkit nem kezelünk hátrányosként. Kérlek a jövőben ezt te is mérlegeld vagy ha nem szeretnéd szíved joga másik szeróra menni ahol nincs ,,gyenge" ember. Bírlak mint ember és elismerem vezetői tudásodat a játékban, de kérlek tartsd szem előtt, hogy ha játékostárs van előtted akkor fékezünk, kikerüljük stb még a saját kárunkra is ha kell, előzékenység mindenek előtt jár a versenypozíció helyett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Lexus, Toyota topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest