Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
ittakary: Annó azt nyilatkozta a CM, hogy a mai konzolok már nem bírnák el a belsőnézet módot. Most erre nem kell reagálnod, mert kb. mindenkinek egy volt a véleménye, ami nem volt túl publikus és nem akarok érte ejnye-bejnyét kapni, így nem írom le én sem
. Az, hogy PC-re is kijön a GRiD2 és ott talán jó lett volna egy belső nézet, az viszont a kutyát nem érdekli, mivel konzol port az egész játék
. Ettől függetlenül szeretni fogjuk és jövőhónapban én is a kasszához járulok
.Ghard: Belső nézet videóhoz: Nekem egy kérdésem van? Ezzel nem sérti-e meg az UELA-t (vagy mi a búbánatnak hívják) az aki használni fogja? Tudtommal ezt xml fájl átírással lehet megoldani (lásd DiRT: Showdown, vagy éppen a GRiD 1-ben a micro machine kamera mód), ezzel ugye módosítottad a játék fájlját (vagyis úgy emlékszem xml átírással lehet megtenni). Mert, ha emiatt nem sípol majd a Steam, akkor innentől egy lépés csak, hogy már az első nap után tele legyenek a szerverek speedhack-esekkel.
sephi: Gondolom igen, mint minden árkád CM autós játékban
. Legyen benne így egy kis kihívás
.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az, hogy PC-re is kijön a GRiD2 és ott talán jó lett volna egy belső nézet, az viszont a kutyát nem érdekli, mivel konzol port az egész játék
. Ettől függetlenül szeretni fogjuk és jövőhónapban én is a kasszához járulok
.