- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy én max beállításokkal játszottam, lehet ez is befolyásolja, lehet aki nem max beállításokon játszik neki nincs is ez az effekt. Azaz most nem tudom megnézni mert nem arról a gépről írok de lehet ez a szar adott beállítási résznél csak "ultra"-n jön elő, "High"-on meg már nem. Vagyis erre tudok gondolni ha valakinek nincs ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Azóta jobban utánajártam és ez tényleg effekt nem pedig hiba. Ezzel a kamera hibát a rázkódást miatt próbálják imitálni "elvileg".
Szóval akkor most jön az hogy a te géped sz@r mert ennek benne kellene lennie...
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, most kaptam erről a bejegyzésem miatt az infót hogy a játék ilyen, ha lehet erősítsetek már meg hogy így van...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest