- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Azóta jobban utánajártam és ez tényleg effekt nem pedig hiba. Ezzel a kamera hibát a rázkódást miatt próbálják imitálni "elvileg".
Szóval akkor most jön az hogy a te géped sz@r mert ennek benne kellene lennie...
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...