- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez is igaz, én se várok ősznél előbb nagyobb akciókra. Mondjuk én kitudom várni, hogy azon a pár pályán nem megyek fél évig, van még azon kívül egy raklap pálya, elleszek én azokkal is szerintem. Biztos vagyok benne, hogy ezeken kívül még lesz jó néhány dlc, azt se tudom kizárni, hogy lesz valami összegyűjtő pack, amivel majd egyben megtudod venni, mint pl. a BF3 nél a premium edition.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Így van...én már ma játszanék vele, mert betegszabin vagyok és most ráérek

Lehet kellene írnom a Codemastersnek, mint szoktak, hogy ilyen bajom van, olyan bajom van azt szánjanak meg engem is és küldjék el a játékot
Vagy ha ez túl nagy kérés akkor addig jó lesz Jessica Biel is

Most mondjátok meg, sokat kérek én??

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy ha ez túl nagy kérés akkor addig jó lesz Jessica Biel is