Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Nos igen, mondhatom, legalábbis kísérlet volt. Pár TIER 3 -4 -es gépet egy-egy nagyobb féktávon is eldobok, mert olyan szinten lesz instabil fékezés közben, hogy beszitál... na de valahogy be kéne vennem a kanyart, nem? Aztán azzal is próbálkoztam, hogy folyamatos gázzal megyek végig az adott pályán, és gázelvétel nélkül, azzal párhuzamosan fékezek, elvileg így megmarad az autó egyensúlya, de lassú is vagyok, ergo nem érek vele semmit. Tegnap már komolyan úgy voltam vele, hogy ebből nincs is kiút. Vagyis de. Alt+F4.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest