Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nézd, én alapvetően pozitív vagyok, tehát ha a telefonom egyszer újraindul, akkor nem szidom, nem vágom a földhöz, nem írok anthraxos levelet a gyártójának. A Steam az esetek 99,5%-ában jól működik. Sajnos a vásárok alatt (főleg ha ingyen játékot is ilyenkor adnak...) néha letérdel, mert nem erre van méretezve. Valami 65 millió regisztrált fiókja van. Na most ha ebből naponta 5-6 millió van fent, ilyenkor meg (tehát még egyszer: évente pár nap) 15-20, akkor melyikre méreteznek vajon? Egyszerűen pazarlás akkora szerverparkot fenntartani, ami 50%-os kihasználás alatt megy szinte egész évben. Tudom, ez a vásárlót nem kéne érdekelje, és ez valahol jogos is, de akkor meg magasabbak lennének az árak sajnos. Én annak szurkolok, hogy a sok pénzből fejlesszenek szervert, meg gondolják át ezt az ingyen játék dolog időzítését. Tudomásul kell venni, hogy ez a jövő. Ugyanez van az okostelefonokkal meg a nyomógombosokkal is. Utóbbiak jobbak pl üzemidőben, de szépen lassan végleg kikopnak (aztán később ki tudja mi jön).
Amúgy gondolom nem 0-24 játszottál az első résszel, biztos vagyok benne, hogy ott is voltak kisebb leállások, amikor páran biztos ugyanolyan pipák voltak, mint te most. A számítástechnika ilyen. Bosszantó néha, de ez benne van a pakliban. Na béke, karácsony van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest