Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TNT2M64 persze hogy csalódás volt, az a butított "budget" változata a TNT2-nek, 64 bites memóriabusszal. Kb annyival gyengébb egy "rendes" TNT2-nél, mint egy GF2MX a GF2GTS-nél, vagyis ez volt az első "MX" kártya, csak még nem annak nevezték. (helyesebben a Vanta volt az első, ami igazából sosem tudom pontosan, hogy a TNT1 vagy a TNT2 butítása, mert valahogy félúton volt a kettő között...)
-
A TNT1-ben pont ennek a cikkemnek a kapcsán csalódtam picit, jobb eredményre számítottam tőle. Ráadásul a v-sync off nem hiába volt letiltva a driverében alapból, mert iszonyatosan széttöredezett, élvezhetetlen képet produkál úgy. Abból a generációból a Voodoo Banshee szerintem jobb választás volt még, hiába ekézik sokan. Az NV a TNT2-től kezdett el tarolni.
-
-
Recap: azzal indult, hogy sztem nehéz volt megjósolni, hogy melyik kártya lesz idővel a legjobb, te meg azt írtad, hogy szerinted nem. A Lamborhini-s hasonlat ehhez sehogy nem passzol. Az OK, hogy up-to-date volt a tudásod, és kb. tudtad, mit kell venni - de tudtad minden egyes generációban, hogy pontosan melyik kártya a nyerő? Mert a kérdés ez volt.
Nem ATi orginal, hanem Radeon original. Az első Radeon, anno 2000.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szóval franc se tudja.