Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm
üzenetére
A régi nagycikkem retro tesztje alapján, az i740 a Riva128 ellen talán mehetne. A SiS és Trident viszont annyira harmatos volt, hogy labdába se rúgnak semmi ellen. A Rage Pro-nál régebbi ATI-k szintén. Akkor már esetleg egy Kyro lehetne még érdekes.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi, még össze kell szedjem nekem is hogy mik vannak ezekből, sajnos az ilyen régi cuccokat mind kiszórtam régebben. Nem gondoltam, hogy én még egyszer ennyire régi kártyákról akarok majd cikket írni

A Matrox esetleg bekerülhet, de mint írod is, lényegében csak két típusa lehet érdekes - meg a Parhelia lenne az, de az meg beszerezhetetlen. De Intel, Sis, Trident, 3DLabs ...stb kártyákkal nem kívánok szenvedni

Akkor már inkább érdekes lenne számomra egy XGI Volari V8... de látott már bárki is élőben ilyen kártyát a PH-sokon kívül, akik anno letesztelték?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BONTATLAN 27" Monitor - 4K 160Hz / FHD 320Hz - Titan Army
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független hibátlan Apple jótállás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest