Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #10 üzenetére
Köszi, még össze kell szedjem nekem is hogy mik vannak ezekből, sajnos az ilyen régi cuccokat mind kiszórtam régebben. Nem gondoltam, hogy én még egyszer ennyire régi kártyákról akarok majd cikket írni
A Matrox esetleg bekerülhet, de mint írod is, lényegében csak két típusa lehet érdekes - meg a Parhelia lenne az, de az meg beszerezhetetlen. De Intel, Sis, Trident, 3DLabs ...stb kártyákkal nem kívánok szenvedni
Akkor már inkább érdekes lenne számomra egy XGI Volari V8... de látott már bárki is élőben ilyen kártyát a PH-sokon kívül, akik anno letesztelték?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nintendo Switch V2
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest