- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Akos2110 #532 üzenetére
elvileg már -15milliótól nullára kéne csökkennie a motivációnak. 100as risktől talán mehet fel az agresszivitás. amiből veszteni lehet, az a stamina, agresszivitás és motiváció. többiből csak season resetnél lehet veszteni. vagyos concból, tech insightból meg talán charismából, de aban se agyok biztos. sulyból is lehet, de az nem számít bele az overallba. meg a korból se lehet veszteni xD
megvettem a 97es OA-u pilótát, és lemenet 78ra(220 motiváció vesztés). szóval még a 103-as oa-os pilóta is belefért volna.Aki eddig bennvan:
Akos2110
blaselinux
ixtom
bratyka(folyamatban)
többiek:
Benőke
sh4d0w
Deathjay^
DopeBobHa valakit kihagytam feltétlen szóljatok!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest