- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Jó kis verseny lett volna tegnap
Sikerült vennem egy egész jó pilótát (80), de a verseny napjára már 84-esre fejlődött.Az eslő kvalifikációs köröm egész jól sikerült, a második legjobb időt sikerült megszereznem. Aztán a Q2-re gondoltam egy merészet, és egy kiállásos versenystratégiát kezdtem el tervezni. 140L naftával a tankban hajtott ki szegény kis újoncom a Q2-re, de összetettben még így is a 12. helyről várhattam a rajtot. A nehéz autó hátrányai az első pár körben sajnos nagyon kiütköztek 3 helyet estem vissza 3 kör alatt, utána viszont sikerült egész jó tempót autózni. Az első boxkiállásra a 45. körben került sor, a boxkiállás után pedig a 9. helyen voltam. Bíztam benne, hogy előttem még valaki kimegy tankolni, az én gumijaim pedig kitartanak a végéig. A 75. körben már a 7. helyen haladtam, útban az első pontok felé...
...amikor is a pilótám sajnos rontott. Két helyet esett vissza és végül 9.-ként zárt. Kicsit szomorú voltam, de mivel most ismerkedek csak a játékkal ( ez volt a 3. verseny) végül is szép eredmény!
Remélem legközelebb összejön a pontszerzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Titan Quest II
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest