Új hozzászólás Aktív témák

• DopeBob

addikt

:W

Jó kis verseny lett volna tegnap :( Sikerült vennem egy egész jó pilótát (80), de a verseny napjára már 84-esre fejlődött.Az eslő kvalifikációs köröm egész jól sikerült, a második legjobb időt sikerült megszereznem. Aztán a Q2-re gondoltam egy merészet, és egy kiállásos versenystratégiát kezdtem el tervezni. 140L naftával a tankban hajtott ki szegény kis újoncom a Q2-re, de összetettben még így is a 12. helyről várhattam a rajtot. A nehéz autó hátrányai az első pár körben sajnos nagyon kiütköztek 3 helyet estem vissza 3 kör alatt, utána viszont sikerült egész jó tempót autózni. Az első boxkiállásra a 45. körben került sor, a boxkiállás után pedig a 9. helyen voltam. Bíztam benne, hogy előttem még valaki kimegy tankolni, az én gumijaim pedig kitartanak a végéig. A 75. körben már a 7. helyen haladtam, útban az első pontok felé...

...amikor is a pilótám sajnos rontott. Két helyet esett vissza és végül 9.-ként zárt. Kicsit szomorú voltam, de mivel most ismerkedek csak a játékkal ( ez volt a 3. verseny) végül is szép eredmény!

Remélem legközelebb összejön a pontszerzés :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés