- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Na, végre sikerült nekem is életet lehelni a demóba.

Nem tudom, hogy mitől nem ment idáig, most csináltam egy restartot, utána elindult. Végig is vittem gyorsan, hátha másodszor már nem fog elindulni.

A tapasztalatok:
1. Gépigény: Én ezennel megnyugodtam, nálam 1920x1200-ban mindent kimaxolva rendesen ment, nem ricegett egy kicsit sem. Úgyhogy így nekem tökéletes lesz.

2. Grafika: A játék grafikája szép. Sőt, ha maximumra veszel mindent, akkor nagyon szép.
De azért akad néhány bug, mivel a földalatti helyszínek nem különálló pályák, hanem a fenti részből nyúlnak le, ezért néha átvillannak a textúrák a falakon, vagy átlátni a fáklyákat, ha a barlangokban mászkálunk. Sőt, még a karakterek száját is megvilágítják a fáklyák fényei, ha mögötte vannak.
Viszont amikor a varázslatok megvilágítanak mindent, az nagyon szép. Amikor felgyújtott az egyik mágus csontváz tűzgolyója, akkor fáklyaként ragyogta be a karakterem a sötétséget. 
3. Irányítás: Szerintem jól eltalálták, a korábbi Gothic részekkel ellentétben itt már remekül lehet használni a pajzsfedezéket, valamint jól félre lehet ugrani az ütések elől. A távolsági támadások elől pedig gyerekjáték kitérni, ha van megfelelő tér, akkor játszva körbe lehet rohanni az ellenfélen, és miközben ő készül a lövésre, ismét belecsapni.
4. Összességében: Nekem tetszik.
Amint megjelenik, meg is veszem.
A demó túl rövid volt, mire elkapott volna a játék hangulata úgy istenigazából, addigra vége is lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
- Asus Vivobook X15/2.8K (2880 x 1620)OLED 16:9/i5-1335U, 16GB/1TB SSD/UJ
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért akad néhány bug, mivel a földalatti helyszínek nem különálló pályák, hanem a fenti részből nyúlnak le, ezért néha átvillannak a textúrák a falakon, vagy átlátni a fáklyákat, ha a barlangokban mászkálunk. Sőt, még a karakterek száját is megvilágítják a fáklyák fényei, ha mögötte vannak.
Viszont amikor a varázslatok megvilágítanak mindent, az nagyon szép. Amikor felgyújtott az egyik mágus csontváz tűzgolyója, akkor fáklyaként ragyogta be a karakterem a sötétséget.
A demó túl rövid volt, mire elkapott volna a játék hangulata úgy istenigazából, addigra vége is lett.