Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is kb 2 hete. Egy samsung gear-em volt, és nekem is a lencse volt, ami oda lett.
Eldőlt az állvány amin volt, és nyilván a lencsére érkezett.
Volt nálam egy gorpro max kölcsön, tesztelni, azon is láttam egy kicsi karcot a lencsén, de ott az elkészült képet, videót még nem befolyásolta, nem lehetett látni. Ezért is örültem meg, hogy itt adnak gyárilag lencse védőt, és pattintottam is fel az első másodpercben
A teszteket nézve a hozzá adott standard műanyag még jobb is mint a drágább pro üveg lencsevédő, így azt rendeltem próbálnak is az elhagyott után 
Köszi a tippet, a kábelt kipróbálom, hátha

próbáltam mindenféle android beállítást, de nem jártam sikerrel, de akkor ha nem akarom mindig bekapcsolva hagyni a telefon kijelzőjét, akkor marad a remote. Cangán még csak csak van tartó amibe bele tudom rakni a telefont bekapcsolt kijelzővel, de pl rolleren már nincs. Ott a hátitáskába raktam bele, és reménykedtem, hogy ne nyomkodja el a telefont a "rázkódás" és a táska

ui. Van két GoProm is, hogy ne legyek annyira kinézve innen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardverfogócska a kertben
- Filmvilág
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eldőlt az állvány amin volt, és nyilván a lencsére érkezett.
Volt nálam egy gorpro max kölcsön, tesztelni, azon is láttam egy kicsi karcot a lencsén, de ott az elkészült képet, videót még nem befolyásolta, nem lehetett látni. Ezért is örültem meg, hogy itt adnak gyárilag lencse védőt, és pattintottam is fel az első másodpercben