- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Választhatod a gyári "Action" beállítást, az 60fps és 2.7K és szép felvételeket fogsz kapni.
Videó szerkesztőkből azt használd, ami jól fút a számitógépeden és aminek a kezelését el tudod sajátítani.
Kiegészítő van rengeteg, de attól függ mire akarod használni a kamerát, mert ahhoz a felhasználáshoz kell keresni és venni a megfelelőt.
Nem vagyok profi ezért nekem a Davinci Resolve nem jött be.
Nekem a Movavi Videó editor jött be, de meg kell venni, az ingyenes verziót csak kipróbálásra ajánlom.
De szinte az összes videó szerkesztőről van youtube videó, ami alapján már eldönthető mennyire szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest