- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
kbyte1024 #92 üzenetére
Régen nagyon jó készülékkedvezmények voltak. Ma már nincs, viszont a Yettel azért szokott jókat adni, de sem a Telekom, sem a One nem erőlteti meg magát.
Egy dologról szól ma a szolgáltatói telefonvásárlás hazánkban(ez fontos, hogy hazánkban!), hogy ha minimum fél éve problémamentes előfizető vagy, akkor előleg nélkül, banki hitelminősítés nélkül tudsz részletre vásárolni. Amikor erre fordult rá a szolgáltatói piac, akkor az emberek nem vettem kevesebb telefont a szolgáltatótól, így úgy gondolták, hogy elfogadták az emberek, és kialakult a win-win szituáció. A szolgáltatónak jó, mert keres a telefonon is vagy nem bukik akkorát, és jó a felhasználónak is az előbb leírtak miatt. -
-
janeszgol
félisten
Ezt nem értem. Előfizetés akkor is kell, ha egy összegben megveszed open marketből.
Illetve külföldön is vesznek hozzá előfizut. Németországban is a telefonok kétharmada szolgáltatótól megy úgy tudom.
Tehát idehaza és külföldön is van előfizu meg van telefonrészlet. És mindkét helyen hosszabbítják.
Nem értem azt a különbséget, amiről írtál. -
janeszgol
félisten
Bog szerint 70-75%, Legendd szerint 81% a szolgaltatonal eladott telefonok aranya hazankban. Persze nem a Pixele.
Es igen draga ez a telo. 200k alatt lenne a helye. 300-ert Pixel 9 van, ami szebb, jobb anyaghasznalatu, sokkal jobb kameraval van szerelve. Ja es a kijelzoje is jobb. -
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis #19 üzenetére
Ennek a telónak nem járna plecsni. Semmilyen.
-
janeszgol
félisten
Zseniális a cím. A teló elmegy. Az SoC vérszegény ennyiért már, a kamerát én nem látom annyira jónak. Viszont nézegettem összehasonlító videókat a 8a-val, és nem látom azt a fene nagy különbséget a kettő között, mint amit a spec papíron mutatna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drágán nyit, de fejlődött a kvázi-középkategóriás Google referencia.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bundle topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest