- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-27 11:04 Téma összefoglaló
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Hát ebben az esetben sztem nem lesz probléma a Pixel, ha a OneUi-t el tudod engedni!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Beállítások -->> kézmozdulatok és azon belül paraméterezhető mit csináljon.
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Szia külön kapcsoló már tudomásom szerint nincsen, és korábban is volt itt sztem téma, hogy One (Voda) állítása szerint aktív, aztán mégis náluk volt valami fennakadás. Sztem velük kell egyezkedni, erőltetni, ha más nem kapcsolják ki és aktiválják újra. Sztem ez szolgáltatói probléma. Fizikai SIM vagy esim?
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
De minek? Most komolyan azt kell majd olvasni, hogy oldalakon keresztül ez szar, az szar ilyen gagyi, olyan gagyi!? Gondolom ezt szimplán az itteni userek bosszantására teszed vagy komolyan nem értem!! És nem nem kell privátban írkálni, hogy miért nem vártam meg az XL-t hanem használom a kis pöcs telefont! Remélem megengeded, hogy eldöntséem mit használok!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Szia én ugyanilyen paraméterekkel adtam el a 9 XL -t amikor megjelent a 10-es széria. Volt itt kedves Pixel hater kolléga aki azt mondta hülye vagyok ha azt hiszem, hogy 300 felett elmegy! Hát én hülye voltam, 340-ért elvitték!

Én mondjuk sima 10 Pro-t vettem végül!Huh most látom, hogy te az utóbbi időben sokat üzleteltél az említett kollégával! Hát nem tudom neked is fog e olyan kedves hangnemben privatot írni mint nekem. A Fold nem jött be, látom azt is hirdetsz!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Azért az is vicc, hogy 1,5 év kell, hogy jó legyen az üzemidő?
De ha a 10-es széria is javul akkor aztán nem lesz panaszom! Tény én nem játszom a telefonon max valami egyszerű agyzsibbasztót de az se jelentős! Nekem eddig semmi csalódást nem okozott a telefon, bármennyire is gyenge a SOC vagy a GPU! -
gretzky77
veterán
GSM Arénás tesztet nem igazán értem akku szempontból! Itt hagyom csak úgy, ez a mai napom jelenleg! Tegnap este 7 körül vettem le töltőről, annyi hogy autós tartóban volt kb 5-10 perc rátöltés vezeték mentes töltővel, de sztem ez elhanyagolható kb.
Semmi energiatakarékos dolog, valamint folyamatos kapcsolat egy Pixel watch-al, folyamatos mobilnet bekapcsolva.
Ez sztem nem rossz!
-
gretzky77
veterán
Gyanítom pusztán azért lesik a teszteket, mert ezzel tudják alátámasztani az igazukat! Kell egy kis idő mire szépen kikopnak és utána lehet érdemben beszélgetni a készülékre azokkal a tagokkal akiknek van valós tapasztalatuk! De valóban érdekelne amit Drakmusz is említ, hogy ha nem akar ilyen készüléket akkor minek fektet bele ennyi energiát, csak az önigazolást tudom elképzelni! Nem értem én sem dehát lelkük rajta ha ezzel szeretnek foglalkozni. Ezek az emberek általában mindenhez is értenek és mindent is tudnak! Én akkor foglalok állást vagy írok véleményt ha van tapasztalatom!
-
gretzky77
veterán
Nem igazán értem ezt az akku témát, természetesen SIM kártyával (esim) használom és nagyon ritkán van wifin, és ha valamivel nincs gond akkor az az akkuidő! Korábban tettem is be képet sztem azzal nincs probléma, valamint van itt fórumtárs akinek volt 9 Pro és pont az akksi miatt váltott, itt pedig kiemelte, hogy jobban teljesít mint a 9-ee széria!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Szia, bár nem engem kérdeztél de hátha releváns! Sztem egy jó készülék lett, sima 10 Pro, a kijelző sztem szép, igaz aki pwm érzékeny annak nem jó szerencsére ez engem nem érint de akit igen annak érthető a felháborodása, erre figyelni kéne guglinak Az OS ugye adott, sallangmentes, pörgős sztem ezzel nincs probléma, nekem a fotók minősége teljesen megfelelő, videót még nem készítettem de majd ránézek, kipróbálom. A Haptic rész sztem nagyon jó, az akksi pedig egyelőre úgy érzem, hogy kiváló! Én nem kapcsolgatok ki be semmit, kb minden megy, mobilnet van használatban javarészt, úgy vagyok vele ez egy eszköz ő van értem nem én érte. Teszi a dolgát, alapból én XL -t szerettem volna, de valami oknál fogva az nálunk ugye kicsit késve jön, viszont most, hogy használom valószínű marad is, kényelem szempontjából teljesen jó a méret, úgyis használok mellette Tabot! Az XL akksi miatt is volt tervben, viszont a sima Pro nálam nagyon jól teljesít, és igazából XL esetén a plusz akksi méretet lehet el is vinné a nagyobb kijelző.
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Valamint az is számíthat valakinek, hogy jár 12 hónap Gemini Pro 2TB tárhellyel! Ezeket mind figyelembe véve (persze tudom van akinek ez nem ártényező) azért annyira nem gáz! Valóban lehet van sok készülék ami nyers erőben agyon veri és nem elhanyagolható az sem, hogy ezek közül nem egy úgyis visszaveszi az erőt, de összességében egy pörgős jó telefon sztem, igaz én jelenleg a sima 10 Pro-t használom!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest