Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Nekem is legális minden az IGO ingyenes szülinapp-ját is használom, de az álábbi hibákat nem tudom megoldani még a google mapszban, pedig akkor folyamatos frisistésem lenne.
ÉS a google mapsnál hiába tervezem meg az utvonalat és problok navigálni, kikapcsol a kijelző igy nem látm az utat rajta, a navigáció meg mert mondja az utpontokat, csak épp vizuálisan nem látom.illetve az alábbi hibák, hogy a PC webes felületéről nem megy a küldés mobilra ikon, pedig mindkét készülék ugyan azon az email fiokhoz van bejelentkezve.
Illetve a telefonon, van, hogy fura utszakaszokat is beletesz a tervbe amit nem tudok ugy szerkeszteni, mint a webes verzióba, hogy odébb huzom egérrel .ha ez a 3 hiba megolddna, akkor nekem se kéne más progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest