Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy találkozott már valaki ezzel a szituációval, de én sehogy nem tudom megfejteni a megoldást s ezért szeretném a segitségeteket kérni.
Androidos eszközről Driveba feltöltött képeket hogyan lehet elérhetővé tenni a Galériában, hogy ott is megjelenjenek azok a képek amik a felhőben vannak.?
Drive ba a Saját meghajtón van 4 mappa s a mappán belül vannak csak a képek más nincs a Driven se dokumentom se videó semmi egyéb.
Megnéztem a Google Fotók alkalmazást is s olyan problémába ütköztem hogy a képek negyedét se szinkronizálta a Drive-al de ez még a kisebbik gond mivel a galériában sem jelent meg amit össze szinkronizált.
Galériában pedig minden megjelenitendő tartalom be van pipálva (bár nem szerepel közte a Drive csak a Picasa alkalmazás aminek a szerepét átvette a Google Fotók s ezért sem értem hogy nem volt az a pár kép látható a galériában).
Véleményeket, ötleteket esetleg megoldást szivesen veszem.
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest